Belli bir yaşı var mıdır?
#çocuk
#ebebeyn
#iyi
#günler
#kağan
#altınışık
#çocuk
#ebebeyn
#iyi
#günler
#kağan
#altınışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer genç bir kız ilk kez adet olmasıyla hamile kalma yeteniği başlar... ve biraz genetik biraz da sağlık durumuna göre, ortalama 45 yaşlarına kadar devam eder doğurganlığı.. bazı durumlarda 50 -52 bile olabilir.. veya doğurganlığın bitimi anlamına gelen menopoza, normalden daha önce giren kadınlar da olabilir. buna erken menopoz deniyor.. 38-40 yaşında menopoza giren kadınlar da olabiliyor nadiren de olsa.. ama 45 yaşından sonra gitgide azalır.
Kadın ya da erkek fark etmez
Çocuk yapmak için bir engeli yoksa her yaşta çocuk yaparlar
Hastalık varsa
Hanım suyu işit olursa olur olmazsa çay demler içeriz sohbeti olur
Menepoza kadar yoktur bence herkesin kapasitesi ve görüşü farklı ben 30 lar uygun diyorum kimisi geç olduğunu iddia ediyor bana göre de 20 li yaşlar fazlasıyla genç menepoz dönemine kadar tercih kişiye ait
Cevap
3Cevap
menapoza girene kadar hamile kalabilir ama 40 yaşdan sonra yumurta kalitesi düşüyor düşük riski artıyor
Menepoz ne
menstrual döngünün bitmesi yani artık regl olmuyor
Anladım
Menepoza girdikleri andan itibaren çocuk getirmezler.
Menopoz ne
Genç kızlar 15 16 yaşlarından itibaren rgl olurlar yani her ay bir adet dönemi yumurtaların düzenli çalışmasını sağlayan bir dönem ve bu 40 lı yaşlara kadar ve hata daha fazlası bu yaşa kadar sürer o zamana kadar doğurgan olurlar 40 ya da 50 yaşlarında artık rgl olmazlar yani yumurtlar artık çalışmaz ve hamile kalmazlar çocuk doğuramazlar.
Buna menapoz derler
Anladım teşekkürler
Rica ederim.
39 yaşından sonra Mongoloid çocuk doğma olasılığı çok yükseliyor o nedenle 40 lara kalmadan doğurmak gerekir
Menepozdan sonra hamile kalmaz bu yüden kişiden kişye değişir. 40- 45 yaş aralığı sanırım ortalama olarak
40tan sonra hamilelik riskli oluyor. Tabi gayet normal bir şekilde 40ından sonra çocuk sahibi olan da çok kadın var.
Menopoz dönemine kadar hamile kalınabilir regl olması yeterli
Bilimsel olarak 20 ile 32 yaş arası sorunsuz net hamilelik yaşı kabul ediliyor.
Bak şimdi regl olduğun sürece hamile kalırsın
İlk regl den son regle kadar hamile kalabilirler
Artık regl olmamak menapoz a girmektir o zaman olmaz
kişiden kişiye değişir menapoz a girme yaşı
En idael yaş beden için 24dur 30dan önce doğum yapmak meme ve rahîm kanseri riskini azaltır
40tan önce daha kolay olur
35 öncesi olur sonrası biraz zor
35ten önce olması daha iyi olur
senin yaş 38 mi @esri
vardır
Senin yaş 32 mi
25..
vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?