Aslında anneler bu konuda daha başarılı ama sürekli bebeğe bakan, besleyen altını değiştiren, yıkayan, giydiren anneler olduğu için bir süre sonra ister istemez bıkkınlık olabiliyor.
Bu konuda babalar da güzel yöntemler geliştirebiliyor ama. Babadan babaya, anneden anneye göre değişir. Ama bana kalırsa anneler çok daha etkililer bu konuda.
Bebek anne karnındayken annenin kalp atışlarını sürekli işitiyor zaten. Dolayısıyla doģumdan sonra da anne bebeğini kucağına alıp göğsüne yatırdığında bir huzur, sıcaklık, anne karnındaki o güvenli ortam bebeğe güzel hissettiriyor.
Bence babalar çünkü anneler bebeği dokuz ay karnında taşıdı falan ama benim etrafımdaki bebeklerin çoğu babalarının kucağında daha huzurlular. Bebekler babalarının yanında çok huzurlular ve babalar da farketmeden verdikleri bu huzuru kullanıp daha iyi uyutabilirler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir yorum yapamam daha bebek bakan Türk babası görmedik
Yani knk inşallah öyle olur ama öyle olmuyor bunlar hep lafta. Bir bebek gece 18 kere uyanıyor abartmıyorum. Ben bir tane onun için uyanan baba görmedim yok ben işe gideceğim yok ben mi doğurdum üstüne sesten oda değiştiren var. Bekarken böyle düşünmek kolay bebek sendromlu bir varlık Türk erkeği baş etmek istemez lafta ister. Belki sen gerçekten iyi sorumluluk sahibi olacaksın bilemem
@TatlıKızzzz34 aynen öyle bunlar bol keseden sallıyor. Her erkek çocuk yapmayı biliyor ama çok azı baba olmayı biliyor. Benim ablamın eşi Alman on numara baba Türk erkeği asla öyle olamaz
Anneler çünkü 9 ay anne karnında anne ile bag kuran bebek muhtemelen anne kokusunu duyunca özellikle kalbinizin üstüne yatirirsaniz bu faydalı olacaktır anne karnında ilk duyduğu ses anne kalp atışı imiş bu sayede doğunca kalbe yakın yatırirsak huzur bulurmuş. Bende bir anne adayi olarak hep araştırma yaparım.
Yaa resimdeki bebek çok tatlı böyle bir bebeğim olmasını isterdim ☺ Soruya gelecek olursak sanki babalar daha iyi bu konuda çünkü yeğenlerimi genelde babaları uyutabiliyordu