Çocuk & Ebeveyn Hamilelik testimin sonucunu nasıl pozitif çıkarabilirim? Bi şaka yapıcam yardımcı olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acil yardımcı olur musunuz Evt Hyr Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hamilelik testimin sonucunu nasıl pozitif çıkarabilirim? Bi şaka yapıcam yardımcı olur musunuz? Cevapla Hamilelik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Kırmızı çizik kısımlarını boya kırmızı kalemle bebek 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlaşılmaz mı öyle Soran +1 yıl İnternette kolanın içerisinde bekletince çift çizgi olduğu söyleniyodu o doğrı mu acaba biliyo musun gggamzeee +1 yıl Hayır yapmadım bilmiyorum
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Regl döneminin geciktigi günlerde yapman ise yarayabilir belki internette öyle yazıyor 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl İnternette kolanın içerisinde bekletince çift çizgi olduğu söyleniyodu o doğrı mu acaba biliyo musun Yorumla Düzbirisi +1 yıl Valla o konuda bı fikrim yok asitli ya belki ondan olabilir. Bir tane alıp deneyebilirsin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Saol :) Yorumla Düzbirisi +1 yıl Rica ederim 🌺🌺 Yorumla
zɪꓘsɹǝꓕ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hamile birini bulabilirsen olur da oteki turlu bilemedim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İmkansız yaa etrafımda yok hiç Yorumla Soran +1 yıl İnternette kolanın içerisinde bekletince çift çizgi olduğu söyleniyodu o doğrı mu acaba biliyo musun Yorumla zɪꓘsɹǝꓕ +1 yıl Hic duymadim ama bi ara şaka icin satilan testlerin oldugunu duymustum bence bi arastir Yorumla Soran +1 yıl aaa öyle mi teşekkür ederim bakıcam Yorumla zɪꓘsɹǝꓕ +1 yıl Rica ederimmm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence bu şaka değil. Bazı kadınlar bu yöntemle istedikleri erkekleri zorla evlendirmeye mecbur bırakırlar. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha 19 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşında evlilik mi ahahahahaHemde şöyle diyim sadece hamilelik testine inanıp hastaneye götürmeden evlenen erkek safdır zaten öyle bi amacım varsa hastaneden gebelik kağıdı nasıl alırım derdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kırmızı çizik kısımlarını boya kırmızı kalemle bebek
Anlaşılmaz mı öyle
İnternette kolanın içerisinde bekletince çift çizgi olduğu söyleniyodu o doğrı mu acaba biliyo musun
Hayır yapmadım bilmiyorum
Regl döneminin geciktigi günlerde yapman ise yarayabilir belki internette öyle yazıyor
Teşekkür ederim
İnternette kolanın içerisinde bekletince çift çizgi olduğu söyleniyodu o doğrı mu acaba biliyo musun
Valla o konuda bı fikrim yok asitli ya belki ondan olabilir. Bir tane alıp deneyebilirsin 😅
Saol :)
Rica ederim 🌺🌺
Hamile birini bulabilirsen olur da oteki turlu bilemedim
İmkansız yaa etrafımda yok hiç
Hic duymadim ama bi ara şaka icin satilan testlerin oldugunu duymustum bence bi arastir
aaa öyle mi teşekkür ederim bakıcam
Rica ederimmm
Bence bu şaka değil. Bazı kadınlar bu yöntemle istedikleri erkekleri zorla evlendirmeye mecbur bırakırlar.
Daha 19 yaşındayım
19 yaşında evlilik mi ahahahaha
Hemde şöyle diyim sadece hamilelik testine inanıp hastaneye götürmeden evlenen erkek safdır zaten öyle bi amacım varsa hastaneden gebelik kağıdı nasıl alırım derdim
Yapma be üzülür bak