Babam benim hayattaki en büyük dayanağım tek gerçeğim onu çok seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin annem evimizin çiçeği seviyorum o benim sultanım.
Annem çok sevmelerin kadınıydı.. Daldaki kirazları, Yazmasındaki oyaları, Fistanındaki çiçekleri, Asmadaki üzümleri, Evin kedisini, Sokağın delisini.. Babamın gömleğini.. Beni, bizi, mahalleyi.. Bildiğim herşeyi severdi.. Bana da sevmeyi öğretti.. Öyle az buz değil “çok sev” derdi..
Annem gibiyim artık.. Az sevme bilmiyorum ben.. Çok sevdiğimdendir bu kadar incinmem.. Ah annecim.. Senin sütün ak, yüreğin pak.. Ama inan şimdilerde; senin bildiğin gibi değil hayat..
anne baba biyere kadar önemlidir insan bakıma muhtaç bir canlı ayrıca koşulsuz şartsız sizi seven tek kişi ailenizdir. fakat ana babalar belli bi yaştan sonra fazla dahil olmamalı neticede ölüp gittiklerinde yine tek başımıza ayakta kalmamız lazım
Baba kelimesinin pek bi anlamı yok. Ama anne bu hayatta sahip oluna bilecek en güzel şey. Her şey yanii.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim babam ah babacim ah bizi severdi ama önemsemezdi ailesini daha çok sevdi ve öldü benim icin baba demek vaktini evladiyla geçirmek demek ne yazık ki küçüklüğüm babamı beklemekle gecti annem herseyim o benim kanatsız meleğim
bana en kotu oldugum bir durumda bile destek olmamaniza size en ufak sey de bile dusunmeden yardimci olmak icin kendimi yirttim ne kadar yoruuc ve kalp kirici olduklarini soylemek isterdim