LH 8.47
FSH 5.91
internette okudugum kadarıyla, LH FSH'den büyük olunca gebe kalmakta zorluk çekiliyormuş. Tabi bunun cevabını en iyi doktor verecektir. Bir sonraki randevuma kadar buradan fikir alış verişinde bulumak istedim.
FSH 5.91
internette okudugum kadarıyla, LH FSH'den büyük olunca gebe kalmakta zorluk çekiliyormuş. Tabi bunun cevabını en iyi doktor verecektir. Bir sonraki randevuma kadar buradan fikir alış verişinde bulumak istedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fsh lh dan büyük olmalı, lh 2.5 3 kat daha büyük olursa polikistik over şüphesi yüksektir biraz yüksek olursa daha düşük bir ihtimaldir ama olabilir
Herşeyim normal birtek lh birazcık fsh den buyuk. En dogru yorumu doktorum yspacaktir tabi.
Tanıyı ultrason verdirir eğer her şey normalse glisemik indeksi düşük beslen ve egzersiz yap
2018de rutin jinekolojik muayane olmustum, ultrason da yapilmisti. Simdi onlara baktim. Sag yumurtalikta 10 tane folikul, sol yumurtalıkta 15 tae folikül izlenmekte. Genel rapor normal. Internette baktim 10dan fazla folikul ve lh'nin fsh den yuksek polikistik over diyo. Bu konu hakkindar bilgin var mi
Evet polikistik oversin kilon varsa vermeye çalış
56 kiloyum. Adetlerim duzenli.
Hamile kalmak istiyosan ovulasyonunu takip etmelisin eğer çatlaman olmazsa çatlatma iğnesini vururlar tüp bebekte çol yumurta çkar
Korpus luteum yani sarı cisim ultrasonda görülmüşse yumurtlama oldugunu mu gosterir
Evet progesteron da verilebilir
engel değil. Aynı yerden salgılanan hormonlar ama işlevleri farklı
Adetin 3. Günü Lh ve FSH aynı oranlarda olmaliymis.
şart değil. kim diyor onu. belirgin bir Uyumsuzluk olmadığı sürece sıkıntı yok
Ovulasyon (yumurtlama) döneminde iseniz fazla olur.
Adetin 3. günü sonuclarim bu. Bu da normal karsilanir mi?
Bende 3 yıldır gebe kalamıyorum tsh yüksek bide tombulum
Tsh ilaçla düşer normalde. Benim ilaçsız, tsh 10. Euthyrox kullanıyorum tsh 3 falan. Sen ilac kullanmiyor musun?
Kullanıyorum ama düşmüyor kaç ml kullandın
Lh ve fsh ye baktım ikisi de 5 buçuklarda
Ben şu an 75mg kullaniyorum. Ama 25likle basladim. Yavas yavas yukseltti doktorum. Lh ve fsh ayni oranlarda olmaliymis adetin 3. gunu. benim ki birbirinden farkli korktum. Sene sonunda gebelik planim vardi doktora simdiden gidip kontrol olmak istedim. Bir aorun varsa tedavi olayim diye. Bakalim bu oranlari nasil yorumlayacak.
Tup bebek denedin mi? Gerci tsh dusmeden gebe kalinirmiş ama düşük olurmuş
Şu an hiçbirşey denemedim sadece kontrollerimi yaptırdım hiçbir sıkıntı yok tsh dan başka bende 100 mg kullanıyorum ama düşüremedik Bi türlü 3 defa çatlama ignesi ve yumurta geliştirme iğnesi denedim olmadı nasip Allah a bıraktım sende tadavini ol Allah a bırak hayırlı evlatlar versin Rabbim bana da sana da :)
100mg kullanmana ragmen tsh seviyen kac? Amin insallah Allah ikimizin de gonlune gore versin
6 Şu an 4 den 6 ya çıktı
Arkadasimin tsh 10 iken hamile kaldi ama düşük yapti. Senin hamile kalmaman tuhaf. Bence genel bi test yap, baska bi sebeoten gece kalamiyor olabilirsin. Ya da eşinle alakali bi sorun vardir. Cunku 4 ve 6 ila hamile kalinir ama düsük gerceklesir.
Ya kilom var 175 boy 100 kg felanım ama yumurtam çatlamıyor
O da sürekli iğne veriyor iğne 800 TL aylık
Allah yardimcin olsun. Kilo fazlaligi da azligi da maalesef her sorunu getirebiliyor. Kilo vermeye calistin mi?
Evet maalesef sorun vermeye cok denedim ama veremedim guatr dan dedi doktor insülin direnci de var
Kac yasindasin
24.
Değer ler sizin hamile kalmanız için önemli bir aralığı gösteriyor
Onemli araligi derken, bi sorun teskil etmeyecegini mi gosteriyor demek istediniz
Hayır değil diye biliyorum
Adet döneminin yakınlığı ile alakalı olabilir bu
Adetin 3. günü bu testleri yaptirdım.
Olabilir