Süt yetersizligi sebebiyle mama kullanıyoruz ama hangisi iyi bilemedik.
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kesinlikle aptamil, ama her bebekte aynı etkileri vermiyor, kimi bebeklere aptamil çok gaz yapabiliyor. Bunu deneyerek gözlemlemen gerekiyor ama aptamil 1 adım öndedir her daim.
10 Yorumla
Bebek Bakımı konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hipp sma ve aptamil mamaları en iyi üçlü bence.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
Aptamil çok güzel Cidden. Şöyle diyim iki tane kardeşim var ve ikiz gibi büyüdüler birine aptamil verdik diğerinin midesi almadı başka bi mama verdik şimdi aptamil içen baya iri ve kilolu diğeri zayıf kaldı gelişmiyor ne yapiyosak.
00 YorumlaDevam sütü olarak Hero Baby kullanmıştık, e-bebek'ten alıyorduk. şimdi bisküvileri de aynı marka alıyoruz. Sertfikalı olması ve doğal olması benim için ilk kriterlerdi. Güvenmediğim ve doğal olmayan bir şeyi bebeğime veremezdim o yüzden araştırdım ve hero baby'i denemeye karar verdim. Fiyat olarak da özellikle organik bebek bisküvilerinin büyük paketleri piyasaya göre uygun
00 Yorumla- +1 yıl
Aptamil bazı bebeklerde gaz yapıyo. Kesinlikle golden goat kullanmalısın keçi sütü maması içinde anne sütü bile var biraz pahalı ama aptamilden daha iyi diyebilirim
00 Yorumla - +1 yıl
hem marka bilinirliği hem de sertifikasyonları ilk ve en önemli kriterim oldu hep. hiç bir zaman fiyatına odaklanmadım. bu bağlamda hero babyyi mutlaka tavsiye ederim.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Tabi ki bir anne olarak önceliğim bebeğime vereceğim besinlerin içeriği hero baby bisküvileri içeriği ile benim gibi pimpirikli bir anneyi bile etkiledi bebeğim de tadından oldukça memnun severek tüketiyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok oldu ya
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Hero Baby’nin tahıllı mamalarını önerdi doktorum. Bisküvileriyle de katık yapabilirsin hem o da organikti. Aşırı doyurucu bir öğün oluyo emin oluyosan yani kesin doyduğuna ki sanırım bi annenin en büyük endişesidir buu
00 Yorumla - +1 yıl
Humana mama iyi diye duymuştum dostum ama bir doktorada sorun
00 Yorumla chicco
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Aptamil
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi