Cevap verirken psikolojik hasta olduğumu ve intihara meyilli olduğumu bilerek cevap verin lütfen. Ben geçen seneden beri ya hamileysem diye korkudan ölüyorum. Üstelik son yakınlaşma üzerinden 1 seneden fazla zaman geçti. Evet yanlış okumadınız hala korkuyorum. Ben takıntı hastasıyım. İlişkiden 8 ve 10 hafta sonra idrarla gebelik testi yapmıştım. Negatif çıkmıştı. 17 hafta sonra kanda gebelik testi yaptırdım hastanede o da negatifti. Aynı gün ve daha sonra farklı haftalarda 3 kez daha rahim yumurtalık usg sine girdim. Doktor bir şey demedi gebelikle ilgili. Adet de oluyorum. Ama bundan sonra abdominal gebeliğe taktım. Bilmiyorsanız söyliyim. Bu gebelik bir dış gebelik türü embriyo karındaki karaciğer mide altı vs. yerleşiyor ve bu çok nadir bir gebelik türü. Bununla ilgili de 1 kez şüphemi söylemeden genel ultrasona girdim karnım için orda da bir şey söylenmedi. Peki neden ikna olamıyorum biliyor musunuz? Bir doktor yüzünden. Ona bunları geçen sene iliski üzerindn 30 hafta sonra anlatmıştım bir site uzerinden ve site guvenilir. Bana gözden kaçabilir kesin olmayabilir dedi. Tıpta 100 de 100 diye bir şey yok dedi. Tamam dedim prensibi bu sonra başka bir kadın ilişkiden 6 ay sonra idrarda gebelik testi negatif bu kesin midir deyince kesin demiş. Hani tıpta kesinlik yoktu? Daha sonra takıntım arttı ve sorularıma cevap vermedi. 1 senedir ara ara takıntım oluyordu doktora mesaj attım ama cevap vermedi. İnsan şey bekliyor kaç sene geçmiş saf mısın sen desin. Ama o cevap vermedi. Ben o bana kesin konuşmadan rahatlayamıyorum. Size sorum şu 6 ay sonra yapilan 1 idrarda gebelik testi mi benim yaptırdığim onca muayene kan ve idrar testi mi? Ve bu doktor neden böyle söylemiş olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
hakkınızı helal edin dayanamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar