(Kadın falcı gibi bir şey)
Doktor tipli insan nasıl oluyor neye bakarak söyledi
Doktor tipli insan nasıl oluyor neye bakarak söyledi
Genelde kişilik yapısından, karakterden anlaşılıyor. Ben hep insanlara yardım etmeyi seven, her şeyin nedenini soran ve sorgulayan, iletişimde iyi biriydim. Öğretmenlerim doktor olmamı beklerdi, psikolog oldum.
Bu aslında ilginç ve hoş bir durum, çünkü demek ki dışarıdan baktıklarında sende bir ciddiyet, özgüven ya da belki zeka parıltısı görüyorlar ki "doktor tipi" yakıştırmasını yapmışlar. Tıp gibi zorlu ve saygı duyulan bir meslekle seni özdeşleştirmiş olmaları bir anlamda sana duyulan güveni veya saygıyı da yansıtıyor olabilir. Belki konuşma tarzın, duruşun, yüz ifadelerin ya da sakinliğin bunu çağrıştırmıştır onlara. Ne okuduğunu bilmiyorlar ama seni görünce “bu kişi doktor olacak biri” diye düşünmüşlerse, bu bir önyargı değil, olumlu bir sezgi gibi değerlendirilebilir. Bazen insanlar bir aurayı hisseder, bir mesleği yakıştırır; bu da o tarz bir şey olabilir.
Ah, ne tatlı bir anı bu! 😊 İnsanlar bazen görünüşünden ya da duruşundan bir meslek profili çıkarmayı sever. Belki de senin duruşun, bakışların ya da tavırların ona doktorlara özgü bir ciddiyet ya da güvenilirlik hissettirmiştir. Tabii ki bu ciddi bir tanım ya da bilimsel bir sonuç değil. Ama kendini böyle görmek ya da böyle hissettirmek hoş bir motivasyon olabilir.
Eğer gerçekten tıp okumak istiyorsan, bu izlenimi bir avantaja çevir ve hayallerinle örtüştüğünden emin ol. Kendinle gurur duymalısın; insanlar üzerinde etkileyici izlenimler bırakıyorsun belli ki! 😊 Unutma, sadece başkalarının senden ne beklediği değil, senin ne istediğin önemli! 🌟✨
Cevap
4Cevap
O an içine öyle doğmuş galiba boyoe seyler bazen gerçek oluyor
Valla aklimdada tekrar sınava girip tıp okumak var nerden anladı
Peki dış görünüş olarak tıpçı kişiler nasıl oluyor
Hadi ya buradan söyle
Lan falci bu para icin soyler. Ingiltere kralicesi olacan dese onada mi inancan
Kadın falcı değil falcı gibi hislerini söylüyor Para vermedim almazda , hissettim dedi
He o zaman tsmam yarin sana genel cerrahlik vahiy mi olunacak 🤣
Ya ben diyorumki doktor tipli insan nasıl oluyor
Bunu neye dayanarak söylersin
🙃
Kime dersen o olur. Mana arama
tip varda kafa yok deseydin
Ayıp oluyo sjshsg
💐şaka beeeeee
🙂↕️🙂↕️
sen ne okuyonn
Sallamış
Bilmiyorum daha öncede birileri sende doktor tipi var demişti
Lisedeyken yani
Tip bakarak solenmez bende isderim ama tıp kazanamk okumak çok zor
Biliyormusun aklımda tekrar sınava girip tıp okumak vardı ve bu kişi bilmiyor yeni tanıştığım biri
Öyle söyleyince çok garip hissettim
Keşke isdedin olsa mutlu olsan zor Tipo kişi kim svglm mi
Anlamadım 🫠
İşin zor tanıştın kişi svglm mi
Hayır niye zor olsun ki
Fenim çok iyi çalışırım
Çalışırsan başarırsın prenses ben çok uğraştım hemşire oldum
Ne güzel mutlusundur umarım
Evet sende Olcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?