Kıskanmıyorum asla sadece merak ediyorum 😂 babalarının işinden kaynaklı sürekli yurt dışına çıkma veya geç gelme durumu oluyor ama zamanı olduğunda ilgileniyor. Saat kaçta gelirse gelsin odalarına uğramadan yatmaz. Eğer müsaitse beraber çizgi film falan izlerler. Baba şımartan taraf ben disiplinciyim ama sinirli değilim. Kızlarımın biri 13 biri 14 yaşında. 3'ü birlikte kayak falan da yapmışlardı. Bizim de aramız iyi. Asla dövme falan yok. Sadece merak ediyorum 😂 hep benimle birlikteler, sürekli ama babaya hala nasıl düşkünler anlamıyorum 😂
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sürekli birlikte olamamanın açlığını yaşıyorlar demek ki.. E baba da ilgili olunca haliyle onunla vakit geçirmek istiyorlar
Evet baba ilgili ama işten kaynaklı evden uzakta çoğunlukla. Sürekli benle olmalarına rağmen dediğim gibi babaya çok düşkünler. Bana da çok düşkünler ama baba ayrı gibi 😂
Kız çocukları babaya genelde hep böyle düşkün olurlar zaten abla üstelik uzak da kalıyorlarmis tuzu biberi olur buda 😀 Allah bozmasin birliğinizi abi de tırcıysa Allah yardım etsin
Amin Allah razı olsun, yok tırcı değil ama işte kızlar anlamadığım bir şekilde düşkün 😂 hep benimleler ama ona ayrılar. Babamız da sever Allah için her erkek onun gibi değildir. De anlayamıyorum 😂
Ohoo sen daha beni girmemişsin abla baba kız aşkımızı görmedin daha 😂😂
Siz de mi uzakta çalışıyorsunuz?
Yok abla ben dayanamam uzakta çalışmaya 😀 ama gidişata bakarsak kısa zaman sonra uzak hemde baya uzak bı yere çalışmaya gidip bı zaman ayrı kalcaz sanırım maalesef
Allah mesut etsin, ilişkinizi daim etsin :) Allah bağışlasın kaç yaşında?
Cümlemizinkini inşallah. 3 yaşında prensesim 😍😀
Tam sevmeli yaşı maşallah
Sevmelik
Hiç sorma abla kök söktürüyor bize valla bide 2 evin tek kız çocuğu ve aileler de kız çocuğa düşkün sen düşün artık ne kadar el Bebek Gül Bebek 😀 ama sizde ki cesarete hayran kaldım peş peşe iki çocuk kolay değil ben çok korkuyorum şu an mesela
Oh, maşallah ne güzel evin neşesidir :) Aslında çok küçük oldukları zaman zor oluyor ama sonradan çok güzel oluyor yaşları yakın olunca. Biri daha yeni doğduğu zaman diğeri küçük olduğu zaman zor, ama biraz büyüsün biri üç biri bir buçuk olsun tadından yenmiyor :)
şu an 3 yaşında ama bı 10 sene daha kardeş olmaz diye düşünüyorum o kadar korkuyor yani gözüm 😀
Ohooo 😂 tabi öyle de güzel ama yakın olunca ayrı güzel :)
Abla yanlış anlamazsan sana bu konularla alakalı bir iki bişey sorabilir miyim mesaj atsam 😊
Olur gizliden çıkabilirsiniz
Çıktım
Kocanı hiç aldattinmi kocalari yurt dışına giden kadınların çoğu aldatiyor ondan sordum
Ne alaka ya? Asla, öyle bir şey yapmam.
Çoğu aldatiyor ondan sordum yanliş anlama
Hayır öyle bir şey yok.
Niye olmasin evli kadınlarin %75 nin sevgilisi var namuslu kadın yok denecek kadar az
Herkes değil.
Kız çocuklarının ilk aşkı babasıdır diye bir söz duymuştum
Öyle gerçekten. Sürekli benimleler, bana da düşkünler ama baba ayrı 😂 sürekli işten dolayı uzakta ama müsait olduğu zaman hep ilgilenir onlarla
Maşallah Allah bağışlasın 😊 eminim çok tatlılardır henüz küçüğüm ama heeeeeep bir kız cocugum olsun istemişimdir ismi bile hazır 😊 "Hülya"
Amin Allah razı olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Sağlıklı bir kız çocuğunuz olur inşallah. Ama işte anlamadığım, sürekli benimle birlikteler, babayı az görüyorlar ama çok düşkünler 😂
Aslında zaten az gördükleri için onlara daha değerli geliyor olabilir:) sonuçta siz hep yanlarındasınız ama babalarıyla sık görüşemiyorlar onlara daha özel geliyor olabilir :) ama gene de size olan sevgilerini az sanmayın annesiz olur mu? :)
Yok yok çok şükür bana da çok düşkünler de şey garip geliyor, az görseler bile sevgileri nasıl böyle oluyor diye 😂
Vallaha birşey diyemeyeğim:))
Kız çocukları babaya düşkün olurlar zaten
Doğru valla 😂
Senlik bişey yok yani hepsi öyle 😂
aralarında 1 yaş mı var
16 ay
Genelde öyle olurlar zaten