AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Yok nişanlın kim oluyor da seni ameliyat olmanı zorluyor. Beden senin bedenin. Ameliyat sana kötü etki ederse bunun sorumlusu kim olacak? Bir de 14 cocukmus. 1 ya 2 tane anlarım da 14 ne? Bakamayacağınız çoçuğu yapmayın, evlat edinmeyin.
Tam dedim ki ne iyi niyetli adam. Taaa ki içeriği okuyana kadar... kafa yapısı hiç iyi değil. Ayrıca senin rahmin senin bedenin diktirmezsen ilişkiye girmezmiş has. pam siz de bunun gibilere neyine yüz veriyorsanız...😒
Yetim bakmak iyidir tamam bende sosyal hizmetler okudum sevgilime de dedim evlatlık istiyorum çocuk da yaparız kardeş olur diye ama bu psikopat herhalde boşver kızım bunu ya kafası gıdık ameliyat felan kendini elletme
Bence evlenmekten vaz geçmiş zira bir anda böyle pis bir çıkışın bir izahı yok
Çocuk evlat edinmeyi anlarım ama kendi çocuğunuda yaparsın bunu dese mantıklı derdim ama bence seninki seni kendinden soğutmaya vaz geçirmeye çalışıyor
kimsesiz çocuklara yuva olmak mükemmel bir şey ama nişanlınız fazla abartmış bunu sanki iyilik için değilde dine bağladığı için yapıyor ve cinsel ilişkiniz olmadanda evliliğinizin pek bir anlamı olmaz.
Psikolojisi iyi değil. Bununla ilerleyeceğine bekar kal daha iyi gibi. Böyle insanlar evleniyor işte, eğitimin önemi bir kez daha ortaya çıktı.
bu ne saçmalık senin vücudunla ilgili karar veremez kessinlikle yetim büyütmek çok sevaplı bir iştir fakat senin fikrini önemsemiyor bile ben kararımı verdim diyor bu ne cahillik
Bence saçmalamış. Tamam yetim çocuk da büyütebilir bu çok güzel bir şey ama rahmini diktiririz demesi filan hiç hoş değil. Böyle bir konuda nasıl tek başına karar verebilir. Sen bu konuda taviz verme. Al karşına ciddi ciddi konuş. Sen çocuk yapmak isteyeceksin illa ki bu hakkı nasıl alır senden ya. Ama bana dalga geçiyormuş gibi geldi, yazdıklarında ciddi olmayabilir.
rahim diktirmek nedir yahu , kızlık diktirmeyi anlıyoruzda.
psiko terapi almalı nişanlınız , sizde evlilik konusunda zamanı uzatabilecegınız kadar uzatın. ciddi anlamda yazılarından travmaları var egoları yenememiş amipsi bir karakter.
Benim organım diktirmek ne ya çok istiyorsa o kestirsin
oo şahanesin 👍 aynen cuk oturdu valla
@tekkulanımlıkhesap bu erkeklere az bile ya
kesinlikle
Aynen öyle
Kimseye ayrıl demem ama bu adamdan ayrılmalısın. Ne kadar saçma sapan düşünceleri var ya! rahim diktirmekten kastı senin yumurtalıklarını bağlatmak. Kimse senin vücuduna bunu yapamaz. 14 yetim nedir? Ciddi anlamda sorunları var. Senden olacak çocuğu daha kabul edemeyen adam 14 yetime nasıl bakacak? Lütfen bu adamdan çocuk yapıpta doğacak çocuğa hayatı zehir etme. Yol yakınken dön. Allah sana daha iyi bir insanla en güzel şekilde ana baba olmayı nasip etsin.
14 yetim bakarsa oteki taraftan vahi inmiş cennete girecegini saniyo🤫
yobaz baya hatta asırı ve cahil üstelik sana saygısı yok kendi kendine karar almış.
bak yanlış anlama da erkekliği de hadım ettireceksin buna vezokteomi deniyro yanlış bilmiyorsam ve kadınlığı da var olana bakacaksın.
emin ol 35 girdim bir kere kadınla birleşmedim. tapıyorum bazen ağlama krizleri geçiriyorum. erkekliğim sona erdirmek istiyorum. hem ben rahat edeceğim hem de benim gibi evladım acı çekmeisn. her doğan çocuk acı çekiyor. farkında mısın?
Nişanlın tam bir kaypakmış. Belki de kendi çocuğunu sana yetim diye yutturacak. Kimle beraber olduğunuza dikkat edin. Adam diye yanınızda gezdirmeyin böyle soyu bozuk oro**pu çocuklarını.
öncelikle yetim büyütmek hele hele 14 tane yazması kadar kolay değil. Bunun hukuksal olarak kuralları var. üstelik demiş ki dine bağlandım. Evlat edineceğiniz çocuk sizin kanınızdan olmadığı için belli bir yaştan sonra erkek sana, kız ona haram hale gelecek bunu bilmiyor galiba...
üstelik bu ne hadsizlik Beyefendiye bak senin adına karar veriyor. kesinmiş. paşama bak sen 😒😒😒
üzgünüm ama 14 yetim evlat edineceğini düşünmek, sana ameliyat olmayı teklif etmek saçma ve cahilce karar.
Yetim birine bakmak iyidir güzeldir ama sen doğuramazsın sadece evlat edineceğiz demek çok saçma.. ya seninle dalga geçiyor ya da soğuman için yol yapıyor sana..
Ben de kendi cinsimin alt yazılarını iyi okuyabildiğimi iddia ediyorsam...
Nişanlın seni kendinden soğutmak istiyor derim. ya da kötü bir şaka yapıp onun uç noktalardaki örneğine bile ne tepki vereceğini merak ediyor. Öyle veya böyle bu gibi bi diyalog peyda eden bir Erkekle olmaz bacım. Yinede hayat senin.
saçmalık. hadi yetim çocuklar neyse de rahmini diktirmek nedir yalnız dediğim dedik birine benziyor o yüzden bence anlaşamıyorsanız bu konuda ayrılın sen kendi çocuğunu istiyorsun gibi duruyor
Ya dalga geçiyor ya da İslam adı altında onun beynini yıkamışlar her iki hal normal değil bence kendine gelmesi gerek acilen yok artık böyle bişey olurmu
ya da aklıma geldi böyle İslam adı ile konuşuyorsa de ki İbrahimin de babası kafirdi amma kendisi yani evladı doğru yolu seçdi böyle de çek git manyak düşünce bu
Ya 14 cocuk onun cocuklariysa diye dusunmedim degil ortada 2 tarafli bir kararlilik yoksa yapilacak olan şey doğrü olmaz , iyi seyirler dilerim yaşa ve gör.
Canım zararından neresinden dönsen o kâr. Kaç kurtar kendini
Nişanlinda okb takıntı var galiba din konularında, bi psikologa gorunmesi şart
Evlat edinmek istemesi güzel ama 14 tane? Bence 1 tane evlat edinin 1 tane de öz olabilir senin dediğin gibi. Eğer öz olanı da iyi bir şekilde yetiştirirseniz üstünlük taslamaz. Veya öz olan daha küçük veya yaşıt olabilirler. Miras konusunda da bir şekilde hallolur eşit bırakırsınız veya bırakmazsınız. Ama 14 tane evlat edinmeyi kabul etme. Uzlaşmaya varmaya çalışın. Bide seninle ilgili bir kararı kendi başına veremez yani.
Yani herkesin kendi kararı bir şey demek düşmez ama, tek taraflı alınacak bir şey de değil bu senin fikrine, kararına önem vermiyorsa yol yakınken ayrıl.. Derim ben 🤷♀️
Güzel iş tamam da aşırı gitmiş çocukların ilerde kardeşiyle evlenme şansı da var malesef 1 desen tamam 3 desen hadi neyse oda tamam o bile fazla kaldı ki 14 sacmalik iyi düşün
Vallaha hiç çocuğunuz olmazsa ya da olsa bile farketmez bir tane iki tane neyse olabilir hem vicdani hemde insani bir şey. Ancak 14 çocuk saçmalık. Allah rızkını verir falan. Bence sıkıntılı inanılmaz bir abartı var
. Diktirmek istemesi falan sen rahibe misin ya. Düşüncelerinin iyi olan tek kısmı evlat edinip bakcam demesi. Gerisi saçmalık. İyi düşünmeni öneririm
Öncelikle seni seven bir insan senden neden çocuk istemesin ki kendi evladı olcak sonuçta yani çocuğun olmasa ya da herhangi bir rahatsızlığıniz olsa neyse ama bence kendiniz de sorun yoken kendi çocuğunuz olcak ken saçma bir iş ya eşinde bi sorun var söylemiyor böyle birsey yapiyor eğer ole bi sorunu varsa solesin ama böyle saçma sapan is yapmak istemsi saçma
gizli cahil üye sen yobazsın o da senden yobaz ama neyse, gizli olduğun için cevap vermiycektim ama o adamdan sana hayır gelmez git tecavüzcüyle yat kalk daha çok hayrı olur bak.
cok sacma o tek başına karar alamaz hem ikinizin çocuğu olmasa evlatlik alınir ama cocuk sahibi olabirseniz nie evlatlik alinsinki sinirim bozuldu bide ben herseyi dusundum karar verdim diyor
Düşüncesi güzel fakat önce 14 tane çocuğa yetecek büyüklükte bir ev alsın. Ha almanya ya gider sahiplenirseniz o zaman devlet para verirse paçayı kurtarırsınız. Bence acilen bir psikoloğa görünün.
Tovbe Ya Rabbim ya bunu da gördük. Ben de yetim evlat edinmek istiyor diye okuyunca basta bi helal olsun dedim ama detaylar korkunç. Bu adamla evlenmeyi dusunmuyorsun umarim🤔
İslam'da yetim bakmak cok sevaptır ancak kendi evinde değil!
Namahremlik girdiği icin buluğ çağından sonra harama düşer
Ger*zekalı nişanlın bunu iyi öğrensin
Hem de evlatlıkların mirasta hakkı zaten yok çünkü onların anne babası başkaKendi evladınızı yetiştirmek 10 yetime bedel
Nişanlın kim ki cahil bir şekilde rahmini diktiririz (rahim diktirmek diye bir şey yok) diyor. Seninle ilişkiye girmem diyor. Neyin kafası bu? Sen de bunu seviyor musun? Acil ayrıl. Acil! Vücudunun üzerinde sağlık gerekçesi olmadan oynamanın haram olduğunu bilmiyor mu? Anlıyorum ki sen de pek bir şey bilen bir insan değilsin. Daha fazla bu ilişkiyi devam ettirme lütfen. şu an karşında kara cahil bir insan var.
Saplantı olmuş resmen çocukluk travmasıyla seni de yıkıcak kısır değişsin bişiy değilsin kendi çocuğunun olmasını da istiyorsan kimse bu hakkı elinden alamaz adama bak kesin kararım rahmin diktiririz diyo kimsin sen beden senin karar senin yol ver zor ama ilerde çok büyük tehlike seni kaybetme korkusu bile yok adamın ya asla bırakmayacağını düşünüyor kendisini ya da kabul etmezsen o sana yol vermeye hazır gibi
Senin yakışıklı dan sana hayır yok aklın varsa bitir derim
Yetim çocuk istemesi iyi fikirde söylediği şeyler biraz saçma sanırım
En yakın psikiyatri kliniğine gitsin bi destek alsın bu ne be 😄 Keyifli günler..
Daha nişanlısın yaşında genç yol yakınken dön arkana bile bakma kimse bir kadının anne olma hakkını elinden alamaz...
Ayrıca ben evlat edineceğim diyen herkese evlatlık verilmiyor nişanlın bu işleri çok kolay sanıyor..
Öff ergen ergen konuşmalar. O kim oluyor da senin vücudunla ilgili bir kararı üstelik sana sormadan alıyor! Hiç çekilmez, yol ver.
Önerin keskin olmus
Nişanı hemen at ayrıl
Senin cocuk doğurma durumun varken cocuk evlat edinme isteği cok saçma ve gereksiz
ben şok bu ne arkadaş evlat edinmek elbette çok güzel bir şey ama nişanlık çok tuhaf kendi kendine sana sormadan karar vermiş her şeye bence evlenme
senin bedenin hakkinda kararlar vermek onun haddine değil.. anne olmak senin en büyük hakkın..
ayrıca seninle kafa buluyor üslubu alaycı
Senin rahmin hakkında bile kararını vermiş size her şey müstahak
Yetim büyütmek sevap ve güzel bir şey ama nişanlınız abartmış aileniz ile bu konuyu konuşun bence.
Nişanlın pek alçak gönüllü gerçekten
Daha sonra konuşursunuz yine
Üsteleme yapma sakın şu sıralar
Tamam, istediğini anladım da 14 derken ciddi mi sence? Bu saçmalık ama, böyle yaparam hem sana hem de kendisine haksızlık etmiş oluyor.
Çocuk sahibi olmazsanız tamam olur belki oda 1 ya da 2 çocuk olur ama çocuk sahibi belki ilerde olcanız yoksa nişanlın kısır mı
Evlat edinme şartlarından haberiniz yok herhalde xdxd
en az 5 yıl evli olmanız lazım edinemezsiniz
Gözlerime inanamıyorum, umarım trolldur, kim kendi kanından olan bir çocuğun dünyaya gelmesini istemezki
Kiz hamile degil sadece istemiyor yapmak bile istemiyor
Biliyorum da bana o garip geliyor işte, neden istemiyor, sebep bile yok yani
saçma. ne demek kanımda ki yoldan çıkarsa. kutsal kanmısın mübarek. evlatlık aldığın yoldan çıkarsa ne olcak. kedi yavrusu gibi atacak mı? Allah akıl fikir versin sen de bu adamla evlenceksen bana da Allah akıl fikir versin
Konuşmalardan çıkardığım nişanlının sorunlu bir tip olduğu net. Kafayı dinle ya da korkuyla bozmuş güven vermiyor ayrıl.
Bu ortak verilecek bir karar. Ve böyle düşünen biri ile açıkçası ben evlenmezdim ortada ne kadar masraf edilmişte olsa 3 kuruşluk para yüzünden ömrümü heba etmem. Yüzüğü at bence çok korkunç bir düşünce.
Biri bana böyle diyecek her yerden engeller yüzüğü atardım. Umarım gidip o ruh hastası ile evlenmezsin.
Yorumlara baktım pişman olduğunu söylemiş sana inanma. Seni kandırıyor. Köprüyü geçtikten sonra dediğini yapacak ister güzellikle ister zorla boşanamayacaksın da. Ayrıca kimse seni zorla çarşafa sokamaz. Öyle bir saçmalıkta sakın yapma. Bu kişiyi hayatından sil at. Kırmızı oda dizisindeki hastalardan daha tehlikeli bir hasta. Sakınlıkla öyle bir hata yapma.
Troll soru. Troll değilse adamın kafası troll direkt uzak dur.
Soru troll değil ama şu an pişman olduğunu söylüyor
Bu dediklerini dedikten sonra pişmanım dese ne olur sanki? Aşırı saçma bir insan. Ayrıl gitsin. Bu yaşından sonra sen mi uğraşacaksın kafa yapısını değiştirmeye? Yerinde olsam ayrılmıştım bile
Nişanlının beynini de ağzını da diktirmek lazım..
Yetim konusuna gelince. Atalarımız ne demiş? " acıma yetime, döner koyar gtüne"
Mesajları okurken ne anlatıyo bu falan dedim. Daha önce böyle bi tipe denk gelmedim. Ben olsam ayrılırım.
oha 14 ne be aşiretten falan mı bu neyin kafası abi xd çok mantıksız ve galiba sakladığı bişi var ki kendi genini taşımasını istemiyor
her yerde karşıma çıkıyon ama genini taşımak istememesinin sebebi bi hastalık olabilir mi güzel yerden tutmuşsun
ayn işte
ailede bi sıkıntı var herhalde
domuz eti yemişlerse 😳 (!)
genetik bi sebep bence
ironi şey etmiştim kaygıları vardır
bu olayın ironisi olmaz xd
domuz eti yemenin mi 🥴
ciddi soruların dalgaya alınması hoşuma gitmiyor
hmm peki
Bu kadar olgun olmayan , bu kadar evliliğe hazır olmayan biriyle nasıl nişanlandın? Hemen at o nişanı. Bu çok garip bi insan
Bu nasıl bir yobazlik ya.. bu nasıl kafa yapısı.. yargılamak istemiyorum. Yol yakınken ayrılmanız hayriniza olacaktır
Olur mu Allah dininde çocuk yapın diyor bu nasıl bir kafa bir de din demiş kadın tahmini diktirmek istiyor ayrıl kurtul bundan