Britanya’da 39 yaşında bir kadın farklı zamanlarda hamile kaldığı iki bebeği aynı anda dünyaya getirdi.
Bir yıldan uzun süredir çocuk sahibi olmaya çalışan Rebecca Roberts ve 43 yaşındaki Rhys Weaver ilk bebekle yedi haftalıkken yapılan ultrason görüntülemesinde tanıştı. Bebeğe Noah adı verildi.
Roberts hamileliğinin 10’uncu haftasında ikinci kez ultrasona girdi. Her şey yolunda görünüyordu.
Hamileliğin üçüncü ayında Noah’nın yanında bir anda bir ‘kardeş’ belirdi. 12’nci haftada yapılan ultrason görüntülemesinde Noah’nın yanında Rosalie de vardı.
'Süperfetasyon': Hamileyken hamile kaldı. Sizin başınıza böyle bir olay gelse ne hissederdiniz?
hamileyken iliskide.. cocuk. ters dönuyor ve doktorlar almama hakki var.. sakat veya hasta dogabilir hamileyken iliski yasamayin sperm. ayri zarar veriyor zaten ne bu simdi marifet mi?
Yalnız bak şöyle bir şey var o şeyler çocuğa falan gitmiyor ulaşmıyor yani öyle bir imkan yok. Rahim ve fetüs daha geride kalıyor. Gitme şansı yok. Sen gibi düşünsek evet ıyy olurdu :)
Yaa çocuğa mı gitti diyor Allah ım yumurtalıpa gitmiş çok nadir lan birşey olmuş. Normalde hamilelik varken yumurta döllenmez. Olmuş işte. Allah vermiş ne diyelim. Adam belki Erdal Bakkal gibi bize böyle birşey denmedi bize olmaz birşey olmaz denildi böyle denilse yapmazdım dmeiş olabilir sonradan 😂😂
Haa oraya doğru bir çaba var diyorsun yani :) yaa kız sen böyle ditosunda yarın birgün evlenince görürüm ben seni bakalım ıyyk mıyyk diyecek misin o zamanda. Şimdi demesi kolay 😂
@haileyx heh anlat şu kıza şunu ya. Gitmiyor diyorum anlamıyor. Yol aynı yolda otoban kapanıyor işte belli bir süre. Çok nadir olan bişey olmuş yumurta spermi kabul etmiş bu olmuş. Normalde olan birşey değil. Haa birde bak emin ol 100 kadın sorsak en az 95 i öylr bir şeyi de sorun etmez yani sneşn ıyyk deidğin şeyi :)
Yaa derslerde azıcık vardı ee tabi bende kendime birşeyler kattım bir takım araştırmalar ile. Bunda ayıp birşey yok hayatın gerçekleri. Bilgili olmak laızm bu suç değil.
Farkındayım anlıyorum seni. Ayıp yatakta olur diye amiyane bir şey var. Abartılmadığı sürece böyle şeyleri konulmak ya da bilgi almakta bir sakınca yok bence. Ayıp falan da değil. Bilmediğin şeyi nasıl yaparsın, yaparsın da doğru olmaz. Huzursuzluklar falan sonra çıkıyor işte. Tabi ki kimse ana karnında bilmiyor zamanla öğrenilip , uygulunaır he riki kişi de mutlu olur tabi bebeğin kafasına girmez onu unutmayalım 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hamileyken iliskide..
cocuk. ters dönuyor ve doktorlar almama hakki var..
sakat veya hasta dogabilir
hamileyken iliski yasamayin
sperm. ayri zarar veriyor zaten
ne bu simdi marifet mi?
iliski olmadan olduysa ona bisey diyemem
Çok tatlı ne güzel işte ben çok severim bebekleri mis gibi melekler 😍
Sanada nasip etsin inşallah en kısa sürede ☺️
Amin inşallah cümlemize 😊
Millet hamileyken hamile kalıyor biz daha eş bulupta evlenecez nerde
Kadın hamileyken içine de boşalmazsın aga ya
😂 Sakin ol. Biraz ağır oldu sanki :)
@doanylmz ney ağır oldu yav gayet bariz yani 😂
Yaa ne bileyim kız bence kadında erkekte şöyle düşünmüş olabilir kaöamya gerek yok nasıl olsa hamilesin, daha ne olabilir ki? 😂
@doanylmz Ben erkek olsam çocuğumun olduğu yere.. Yav ne bileyim işte ıy 😂
Yalnız bak şöyle bir şey var o şeyler çocuğa falan gitmiyor ulaşmıyor yani öyle bir imkan yok. Rahim ve fetüs daha geride kalıyor. Gitme şansı yok. Sen gibi düşünsek evet ıyy olurdu :)
@doanylmz Çocuğun üstüne demedim zati o direkt kusma sebebi 😂
Ya üstüne dğeil de bir şekilde oraya gidiyorlar diye düşündün işte bende o yok deidm sana :)
Valla haber öyle demiyor 😂
Yaa çocuğa mı gitti diyor Allah ım yumurtalıpa gitmiş çok nadir lan birşey olmuş. Normalde hamilelik varken yumurta döllenmez. Olmuş işte. Allah vermiş ne diyelim.
Adam belki Erdal Bakkal gibi bize böyle birşey denmedi bize olmaz birşey olmaz denildi böyle denilse yapmazdım dmeiş olabilir sonradan 😂😂
@doanylmz Tamam işte üstüne gitmese de ona doğru gidiyor sonuçta sjkkd
Haa oraya doğru bir çaba var diyorsun yani :) yaa kız sen böyle ditosunda yarın birgün evlenince görürüm ben seni bakalım ıyyk mıyyk diyecek misin o zamanda. Şimdi demesi kolay 😂
millettin yaptığı çocuk sizi niye gerdi ajznwkzmrocm3k
Gerginlik yok. Öyle birşey yok :) Siren hanım biraz mşdeis bulanmışta :)
@doanylmz Ne evliliği hocam ya yapmam öyle saçma şeyler sjskdm ıyk olan şey çocuğa gitmesi olay değil 😂😂
@haileyx Valla ya ama çok ilginç değil mi kszkxm
Ben yaparsın demiyorum. Olurda yaparsan bir gün bu konulma mutlaka aklına gelicektir eminim :)
nadir görülen bir şey evet ya maşallah ama milettin cinsel hayatına bu kadar kafa yormasak mı ksmzkrckmtcomt
Bende nadir olan bir şeyden bahsediyorum bu tutturdu çocuğun kafasına gelirmiş falan 😂🤝😂😂 diyorum yok öyle birşey anlamıyor :)
@doanylmz Yav kafasına gelir demiyom çocuğa doğru gidiyo diyom yol aynı yol değil mi çevre yolu yok burda bildiğin dümdüz otoban kdkdmdkd
@haileyx püü bi espri yapim dedimdi sabah ettik ha nsmd
söyle düşün yolda kırmızı ışık varmış mesela wismekdmrkcm gitmiyor o yüzden bence yani öyledir öyle olmasa ohoo dünya nüfusu 2 katına çıkardı
@haileyx heh anlat şu kıza şunu ya. Gitmiyor diyorum anlamıyor. Yol aynı yolda otoban kapanıyor işte belli bir süre. Çok nadir olan bişey olmuş yumurta spermi kabul etmiş bu olmuş. Normalde olan birşey değil. Haa birde bak emin ol 100 kadın sorsak en az 95 i öylr bir şeyi de sorun etmez yani sneşn ıyyk deidğin şeyi :)
işte biyoloji dersinden bunlar anlatılsa bu kadar kafamız karışmayacak jsnskekxrmcck
Yaa derslerde azıcık vardı ee tabi bende kendime birşeyler kattım bir takım araştırmalar ile. Bunda ayıp birşey yok hayatın gerçekleri. Bilgili olmak laızm bu suç değil.
bence de ama çoğu insanlar ayıp dedikleri herkes yapmayı biliyor nasıl olduğunu değil. @sirenqueen sana demiyorum hee yanlış anlama
turkcem kaymış ya
diyorum ki herkes ayıp diye üstünü örttüğü için insanlar sadece yapmasını biliyor nasıl olduğunu değil. bunu anlatmaya çalıştim yukarida
Farkındayım anlıyorum seni. Ayıp yatakta olur diye amiyane bir şey var. Abartılmadığı sürece böyle şeyleri konulmak ya da bilgi almakta bir sakınca yok bence. Ayıp falan da değil. Bilmediğin şeyi nasıl yaparsın, yaparsın da doğru olmaz. Huzursuzluklar falan sonra çıkıyor işte. Tabi ki kimse ana karnında bilmiyor zamanla öğrenilip , uygulunaır he riki kişi de mutlu olur tabi bebeğin kafasına girmez onu unutmayalım 😁
haklısın katılıyorum ve evet kafa önemli bir ayrıntı jsnmrkxmrlclt unutmayalım
Kesinlikle 😂
@doanylmz ben anlatamıyom dimi yoksa ben de biliyom olmadığını nadir olduğunu sflhfd
Hayır sen kafasına gidr ıykk deidn biz onu anladık :)
ne demek istediğini anladık şakasına bunlar
Evet 😊
Çok güzel bi hediye olmuş
Çok güzel bişey bence ikiz bebekler özellikle
Bebek yaptıktan sonra da durmamışlar
MaşaAllah, çok tatlılar. 😊 Bence tatlı bir olay.
vay be nasil bir sey bu ilk defa duydum
Hamileyken hamile kalmak vaovvvv
Cokkkk. tatlilar. ne. güzel. işte
Çok ilginç ama güzel bir şey bence
Dayı işini biliyormuş
Aman tanrım dedimmm