AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kac haftaliksin o agri dedigin sey sancı olmasin ağrılarıni geçiştirme duramıyorsan agridan sancidir o
Ya bilmiyorum gerçekten. Bak adetim düzensizdir hep. Ama adet zamanım geldiğinde hiç böyle olmazdı. Adetim geçti yine. Bir hafta belki bi haftadan fazla kasığımda ara ara ağrı oluyor ama hafifçe. Bunu hamileliğe yorsam mı yormasam mı kafayı yiycem test negatif ama yinede be bilin
Kiz korkuttun beni dogum sanciisi cekiyirsun sandim 🤦♀️ geciktigin icin agrin var olacaksin demek korkma test negatif mis korkma
Keşke hamilelik olsa😭
Tmama bekle biraz daha 1 hafta sonra tekrar test yap stres edip olani da bozma 💗💗💗💗
Öyle bunaldım herkes gözüme bakıyor daha biley yok mu diye. Kendi annem bile güya belli etmediğini sanıyor ama konuşması bile değişti bana karşı arıyor napıyosun diye zoraki konuşuyor sanki ben istemiyorum ya. Yok oldun mu adet yok şöyle böyle demin aradı böyle ağzının kenarıyla konuştu ne oldu diyorum yok bişey diyor ama insan hissediyor arama ozaman bozma morelimi
Rabbim ne zaman verirse... senin elinde olan bir şey degilki stres yaptığın için olmuyor... seni stres edip sonra cocuk niye yok demeleri... Rabbim Yardimcin olsun 💗💗💗
HERgün rüya görüyorum ya hergün pskolojim bitecek
Sağıl Canım Allah razı olsun
Stres o kadar büyük bir etkenki anlatamam Birgun unuttunca olacak
Hamile misin
Erkekler Ne Diyor
Eşim de öyle olmuştu pıtır pıtır ağrı geziniyor diyordu sonra hamileymis işte
Ya abi inşAllah ya inşAllah ya ağlatacak zor tutuyorum kendimi yoruldum::(
Sendeki de öyle mi kardeş. Üzülme vallahi bak ben böyle çocuk isteyenleri görünce hiç dayanamıyorum çok çok dua da ediyorum
Allah razı olsun duşlarında beni eksik etme:::(? Benimki gün içinde ara ara oluyo hafif bi şekilde çok şiddetli değil ama gün içinde devsmlı yokluyo arada bi de karın ağrısı şeklinde yokluyo gidiyor. Ama başka belirti yok. Yani mide bulantısı gibi. Hallsizlik var birazda. Senin eşinde kasık ağrısından başka belirti ilk başta olmuşmuydu öğrenmeden önce
Oldu birkaç küçük belirti tabi biraz özel durumlar bunlar ama
Eşimin adı gökan dualarında bizi unutmazsan sevinirim kimin vesile olacağını kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz Allah razı olsun
Tabi tabi inşallah dua ederim. Ne zamandan beri çocuk için uğraşıyorsunuz yaşlar kaç
Abi eşim 28 ben 29 2019 ağustosta evlendik. Her gelen çocuk soruyor insanlar çok anlayışsız
En Nefret ettiğim uyuz olduğum durum şu yaa millete çocuk sormak. Hayatta hiçbirsey boş yere değildir arkadaşım önünden geçen kedi pencereye konan kuş bile. Sabır şükür imtihan ne dersen nasıl değerlendirirsen artık. 16 sene sonra çocuğu olan insanlar biliyorum ben yakınımda. 6 sene sonra 10 sene sonra olan çok var.
Cevap yazmadın iyi misin 🙄
Abi misafirim geldi oyüzden yazamadım kusura bakma. Keşke herkes senin gibi insani merhametli ve Allah korkusu taşıyabilseydi bu dünyada bunu çok isterdim. Beni tanımadığın halde üzüldün destek bile olmaya çalıştın çok duygulanıyorum ben böyle insanları gördükçe. Evet kimse empati kurmuyor ben bunu diyorum ama bu insan ne hisseder belki bi problemi var belki yarasına basarım demiyor çünkü insanlar bencil kendme yapılmasını istemediğim şeyi başkasına niye yapıyorum demiyor. Ama dediğin gibi ben asla tesadüflere inanmam herşey tevafuk ve dersi veren dermanı verir ve en güzeli Allah sabredenlerle beraberdir.
Aynen öyle kesinlikle öyle kardeş şurda iki insan birbirine birşey soramaz konuşamaz hale gelmiş genel olarak her yerde öyle olmuş insanın başına ne geleceğini kimse bilemez emanet bı hayatta yaşıyoruz belki benim başıma daha kituustde gelebilir Allah korusun o yüzden her ne olursa olsun yardım, merhamet, insanlık ve iyilik her zaman en iyi seçimdir er ya da geç kazanır. Bu arada kaç zamandır çocuk istiyosunuz ne zamandan beri olmuyor
?