Merhaba arkadaşlar, 1 yaşında bebeğim var geçen seneden hukuk fakültesini kazandım ama kayıt yaptırmamıştım sizce devam etmeli miyim? Yani açıkçası ben istiyorum bebeğimi de daha iyi şartlarda yaşatmak istiyorum ama korkuyorum zor olur mu diye siz olsanız ne yapardınız? Bu arada anne taradım yok bebeğime bakıcı bakıyor ben de kamu da çalışıyorumbebekle üniversite okumak
Bebek ile hukuk fakültesine başlamak mümkün olur mu?
Merhaba, Çocuk sahibi olmanın kişinin eğitim ya da iş hayatı önünde bir engel olduğunu düşünmüyorum. Hem anne hem de çok iyi kariyer yapmış olan çok başarılı kadınlar var. Siz de onlardan biri olabilirsiniz.
Bebek dünyaya geldikten sonra kadınların kariyerlerine son vermesi kendilerine yapacakları büyük bir haksızlık olur. Bir kadın isterse hem annelik yapabilir hem de meslek hayatında ilerleyebilir. Yeter ki bunun için gerekli çabayı göstersin ve inancını hiçbir zaman kaybetmesin.
Hukuk bölümü çok değerli bölümlerden biridir. Bebeğinizi ihmal etmediğiniz, onun temel ihtiyaçlarını karşıladığınız sürece eğitim hayatınız önünde bir engel olmadığını düşünüyorum. Eğitiminize devam etmek hem kendi hem de bebeğinizin geleceği için atılacak güzel bir adım olacaktır.
En İyi Cevaplar