Irak'lı bebek geçen yıl 3 penisli doğmuş, yazık yavrum şimdi ameliyat edilmiş, işlevsel olmayan 2 tane penisini almışlar. Dünyadaki ilk 3 penisli vaka olduğunu paylaşmışlar.Her şeyin fazlası zarar aga, 3 tane nedir yani tövbeler tövbesi.
3 penisli bebek ameliyat edildi, her şeyin fazlası zarar değil mi?
Genelde hep hindistan gibi kültür azı bölgelerde böyle kulağa garip gelen vakalar var ilk defa dışında bir yerde duydum.. sanırım küçük yerler olduğu için genellikle akraba evlilikleri oluyor. Beyinde olmasa da beden sağlığı yerinde olmayan onlarca insan dünyaya geliyor.. üzücü..
Bunlar çoğu insanın da dediği gibi akraba evliliği sebep olabilir. Özellikle Orta Doğu zihniyeti dediğimiz düşünce biçimi hâlâ, kaldı ki Türkiye'de de hâlâ bulunan oldukça saçma, iğrenç bir kafa yapısı. Vaktinde biyoloji hocam bu konu üzerinde çok dururdu. Onun dışında her şeyin başında genetik var. Yinede alındığına göre pek zararı olmaz artık. Geçmiş olsun diyelim.
Herkes dalgaya almış olayı da, bu çocuk ilerde büyüdüğü zaman kim bilir ne zor sağlık sorunları yaşayacaktı. Küçükken hemen bunun önüne geçmeleri güzel olmuş.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle vakalar zTen hep Irak hindistan brezilya gibi geri kalan pis ülkelerde oluyor. 1. Hijyen 0 2. Utanmasalar akraba evliligi niyetini kardesleri evlendirie bu mahlukatlar. Mutasyonlu genleri almis basini gidiyor akraba evlilikleri sag olsun.. dogustan ensest bunlar
3ününde ilerde aktif olduğunu düşünsene 😅 brazzers direk peşine düşer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yeni duydum. Ama 3 penisin zarar olacağını düşünmüyorum. Simdi ameliyat ediyorlar ama ilerde belki de o çocuk iktidarsız olacak. Penisi ilişki için kalkmayabilir yanlış birsey yapıyorlar.
@burhandeja15 kadınlar göstermek için daracık pantolonlar mi seçiyorlar?😆😆 Sahiden herkesi kendiniz gibi fesat düşünüyor ve davranıyor zannediyorsunuz. Herkes istediğini giyer. Sanane
Eğer gerçekten dedikleri gibi 2 si işkevsizse tamam ama eğer 3 ü de işlevliyse öyle bırakmaları lazımdı , 3 işlevli penisli çocuğun geleceği sektörlerde çok parlak olurdu...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Adamın geleceğiyle oynadılar.. ilerde belki p*rno yıldızı olacaktı... büyüyünce demez mi “ bana mı sordunuz keserken”