Bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tavsiye tercih ediyorsunuz... ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba. ☺️
Her ürün için farklı markaları tercih ediyorum.
Memnun kaldığım ve bebeğime iyi gelen ürünler şunlar,
Islak mendin olarak doğal pamuk içerikli ve zeytinyağlı olanı tercih ettim.
Sleepy ıslak mendil Pişik kremi olarak, yüksek çinko oksit içeriği ile mustela tercih ettim.

Mustela pişik kremi Bebeğimin yumuşacık teni ve saçları için en doğal içerikli şampuan olarak Ersağ bebek şampuanı tercih ettim.

Ersağ bebek şampuanı Duş sonraları bebeğimin hassas teni için en iyi nemlendirici olarak johnsons baby bebe yağını tercih ettim.

Bebek yağı Bebeğimin incecik telli saçları için doğal kıllardan oluşmuş bebedor marka saç fırçaşını tercih ettim.(Henüz tarayabilecek kadar saçımız yok)😂

Saç fırçası Bebeğiminin narin tırnaklarını canını acıtmadan kesebilmek için wee baby tırnak makası tercih ettim.

Tırnak makası Bebeğimin burnu tıkandığında kolayca açabilmek için otribebe tercih ettim.

Nazal aspiratör Bebeğimin yumuşacık tenine değecek kıyafetlerini yıkamak için e-bebek markası olan baby & me çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını tercih ettim.

Sıvı çamaşır deterjanı 
Çamaşır yumuşatıcı Kullanıp gayet memnun kaldığım ürünler bu şekilde.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa teşekkür ederim bu ne güzel yorumdur hepsini dikkate alıcam 😍🌸🌸🙏🏻🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılBebek bezi olarak prima yeni doğan şampuanında mustela çocuk şampuanı olarak sornadan daline dönmek mantıklı, ıslak mendilde molfix tek bir markada tutulu kalmak mantıklı değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes mustela öneriyor şu an bende onu düşünüyorum tabi büyüdükçe değiştiririz ama yeni doğan iÇin almak istiyorum alerji olabilir 🤷🏻♀️ teşekkür ederim yorum iÇin 🌸
+1 yılbıcı bıcı yapalım dalinle mis gibi kokalım
dalinle banyoya girmeden önce ben 🐣
girdikten sonra ben🐥
hahahha01 Yorumla
Soran+1 yılAyy yokkk sakin istemiyorum
Saçlarımın döküldüğü dönemde kendim için kullanmıştım da bebek için daha iyi bi marka istiyorum teşekkür ederim yorum iÇin 🌸
Bebek bezi prima.
Bebek maması SMA02 Yorumla
Soran+1 yılEvet prizma çok öneriliyor teşekkür ederim
Biz ailecek mama vermedik anne sütünden direk meyve sebze pürelerine geçtik hazır mama kullanmak istemiyorum mecbur kalmazsam teşekkür ederim yorum iÇin 🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılSebamed
01 Yorumla
Soran+1 yılKendime kullanıyorum bebiş için bilemedim araştırayım biraz ☺️ iyi bi marka olduğuna eminim ama teşekkür ederim yorum iÇin 🌸
Gizli Üye(30-35)+1 yılLansinoh
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok duymadım araştırayım biraz baktım da orta halli bi marka 🤷🏻♀️🌸 teşekkür ederim yorum iÇin
burdamisin
04 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bu deldi bebek bakım ürünlerini sormuştum
Soran+1 yılNe kadar yüzsüzsün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem