Aylar önce yaşanmış birsey ardından 3 aydan beri 8-9 test yapan bir insan gebe kalsaydı
- 8-9 testten illa ki 1 tanesi pozitif çıkar mıydı? Ve testlerin yanlış olma ihtimali var mıdır? (Yani negatif ise negatif midir)
- Regli olur muydu?
- Kist icin kasıkktann bakılan ultrasonda gebelik olsa görünür müydü?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3 aydan sonra artık testte de mutlaka çıkardı ultrasonda da görülürdü
Ya kist ve ya normal gebelere bakilan ultrasonda bi degisiklik yok degil mi ya sonucta ikiside kasiktan bakmiyo mu
rahat ol canım olsaydı çoktan banbino dünyaya gelmişti
4-5 aylıkta nasim gelsin
4.5 aylık sa karnın çoktan şişmişti belirtilerini yaşardın sakin ol korunmadınızmı peki
Karnım şiş idrarimda surekli geliyo ve korunduk kondom vardi yirtilma patlama yoktu sadece bi ara duzelttik kondomu alttan sizmasindan korkuyorum ama kist icin dr gittim kasiktan ultrason ile baktı kist yok rahmin temiz dedi ya gebelik olsa görmez miydi ve ekimde oldu iliskim kac aylık bende blm
olsaydı görünürdü de peki eczaneden test çubuğu al o garanti
Test çubuğu dediginiz normam gebelik testu degil mi? Gebelik testi aldım 9 tane yaptim negatif
tamam o zaman o işte ama sen o şişkinlik için tekrar git doktora canım
Yani gebelik yok ama baska bir seyin olabilir diyosunuz dimi ama gebelik yok
olabilir inş yoktur ama ya da dış gebelik olsa çoktan rahatsızlık belirtisi olurdu sen geç kalma canım
gebe olsa karnı büyümeye başlardı
Karnım şiş
kan testi yaptır
Yaşım tutmuyo
3 aylık olsa teste çıkardı bence
Ya doktora gittim adet d. Içın normal dedi karnim sis dedim kasiktan ultrason ile bakti kist yok rahim temiz dedi orda bebek olsa cikmaz mıydı
ultrasona baktıysa görülür
Ya bi farklılık yoktur degil mi gebeye bakilan ultrason ile kafayi yicem ekimden beri böyleyim ben
hayır 😀 aynı ultrason bakar ve gebe olsan zaten yeni bile olsa ilk önce kese oluşur onu görür ve hamilesin derdi için rahat olsun gebe değilsin :)
Allah razı olsun ve zrn yaşım küçük ya bana direk derdi dimi yani dememe gibi bi lüksü var mi
Birdw cok soru sordum ama gebelerde de kasıktan bakiyolae bebege dimk
evet kasıktan bakılır bebeğin ve kesenin durumunu kontrol için ve gebe olsaydın orda bir kese veya gebelik bebek cenin oluşumu görseydi sana bunu söylerdi ultrason aynı ultrason :)
senden de ALLAH razı olsun canım cümlemizden ama yaşın küçükmüş böyle hatalar yapma bir daha :)
Ah abla Hep sevdim emek verdim gitmesin diye yaptim megerse amaci farkliymis ben yoksa ki yapar miydim ders aldim uzağım ztn onunla sağol tekrardan abla
Ruh hastası