Bebekli anne ve babaların birbirlerine zaman ayırması çok zor olabiliyor. Gece gündüz demeden her an bebekleriyle olmaları gerekirken birbirlerine nasıl zaman ayırmalılar?
Bebeği olan anne ve baba birbirilerine nasıl zaman ayırmalı?
Takip ettiğim bir çift var sosyal medyada, her gördüğümüze inanmayalım tabi ama çocuk doğduktan sonra tatillere daha az gittiler ama özellikle çocuk uyuyunca güzel sofralar hazırlamaya devam ettiler. Çocuk büyüyene kadar belki de zordur biraz başbaşa kalmak ama evde de güzelce zaman geçirilir. Yani eş de yardım ediyorsa tabi
Bebekler zaten günün çoğu saatini uyuyarak geçiriyor. Onun uyuduğu saatler anneve baba isterse evlerinde de romatik zamanlar geçirebilirler. Birbirine vakit ayırmak illaki dışarıya çıkıp yemek yemek değildir.
Aynı şeyi dışardan yemek söyleyip evde mum eşliğinde de yapabilirler. Ha illaki dışarı çıkalım derlerse aile büyüklerinden yardım alabilirler.
Çocuk için ihtiyaç olabilecek her şeyi önceden hazırlayıp anane ya da babanneye bırakabilirler.
Merhaba. Bebeğim olmadan önce çok atıp tutuyordum, bebek uyuduğu gibi film izler çay keyfi yaparız diye ama şimdi tek hedefim uyusa da bende uyusam diye düşünmek oluyor. Umudum büyüdüğünde eşimle zaman geçirebilmek. 😂
Bebeğim olsaydı kocamı alır yatağa uzatır bebeği aramıza alır beraber üçümüz uyurduk bence bu gayet güzel bir zaman ayırma şekli ya da ben uykuya aşırı derece düşkün olduğum için böyle düşünüyorum günde 13 saat uyku size yetmeseydi siz de bana hak verirdiniz.
Selam bence hep bebekle olmamalılar ara sıra bebeği anne babalarına bırakarak sinemaya cafeye gezmeye gitmeliler akşam yemeğine falan sevgili gibi gezmeliler bence