Hamilesiniz ve bebek doguyo bebekler ilk dogduklarinda yuzu secilmiyo zaten 3 4 hafta sonra hala bebeginizde bi iticilik cirkinlik varsa napardiniz hevesiniz mi kirilirdi SACMA SAPAN GORUS YAZMAYIN COCUK BU ELBET SEVILIR DIYE KONU ÇOCUĞUN BURDA CIRKIN ITICI OLUP SEVILMEMESI
Güncellemeler:
16 gü
BEBEGINIZ BUYUDUGUNDE DE CIRKIN OLURSA ILKOKUL LISE UNIVERSITE MESELA ANLADINIZ MK
Etipuffkarışık | Çocuk & Ebeveyn konusunda 730 görüş paylaştı.
Fenomen
16 gü
Haha ne güzel soru bu ya 😂 Evet benim vardı mesela çirkin olur diye çok korkuyordum 🙈 Yani insan evladı nasıl olsa sever ama güzel olsun istiyorsun yani. Doğumdan sonra göğsüme ilk yasladıklarında sağlıklı olmasına şükür etmekten daha ilerisine gidemiyor insan o anda onu düşünmüyorsun bile ama öncesinde çok merak ediyordum nasıl bebek olacağını. Hatta sonra odaya gidip kucağıma aldiğimda bütün detaylarını incelemiştim ne yalan söylim ddjdj
Ama 3 4 yaşlarında burnuna mesaj yapicam çenesine yapicam sekkilli olsun diye daha yeni kemikler gelişiyo ya hemen sekilleniyomis dhhejdks sonra öyle cignenmesi zor yemekler yapmiycam
Çocugun boyu uzun oldun diye böyle 2 3 yaşlarında bacaklarını dalgalandiriyomusun şaka niyetine işte oyun oynuyormuş gibi bacaktaki şeyler calisiyomus bacak boyu uzun oluyomus benim ablama yapmış annem bacak boyu çok uzun yuksek bel pantalon giyiyo deve gibi burnunu böyle üstüne bastirarak masaj yapiyosun kemerli olmasın diye
Ya bebekler zaten çirkin oluyor güzellik de göreceli kendini seven güçlü bir birey yetistirmek onemli
0|0
0|0
Gizli Üye
16 gü
Yanı kocanla sana benzicek nolacak bak aynaya gördüğünü beğeniyorsan bebek de onun küçüğü iste ayrıca kimin bebeğinin yüzünü böyle koydun bir de cirkin bebek postu yaptın. Bu etik dışı ve hatta suç sayılabilir !!!
0|0
0|0
Soran
16 gü
Ya mk he etik disiysa gorus yapma
Görüş sahibi
16 gü
Zaten 3. Kişi fotoğraf paylaşımı diye şikayet ettim o bebeğin anası babasının haberi var mi böyle paylaştığına
İade talebi olustururdum, ayıplı mal der hukuk mücadelesi baslatirdim☺️☺️, kuzgun yavrusunu şahinim diye, kirpi ise pamuğum diye severmis, insana evladı hiçbir zaman çirkin görünmezki☺️
Yaradanın yarattığı kul çirkin değil, insanlığın kendisi bir çirkinlik abidesidir.
0|0
0|0
Soran
16 gü
Off cidden zekanizdan suphe ediyorum genel olarak itici sevilmeyen cirkin bi bebeginiz olursa diyorum kimse kucagina almak istemezse anneniz babaniz kardesleriniz vs
Sen önce zekana bakabilirsiniz bence. Soru bile saçma. Ben zaten yorumu sizler gibisi için yaptım. Çirkin bebek oldu diye kim bunu söyleyip kucağına almaz. Bunu söyleyen zaten kendisi bir sizofrendir. Zekam benim yeterince yerinde. Kendi zekanizi soru seviyeniz ile esitleyin. Saygılarımla. 😊
Soran
16 gü
Bu kadar zekiysen soruya cevap vermek zorunda degilsin ki seni burda zorla tutan yok!
Toplumsal platform. Soruları soruyorsaniz sadece olumlu değil olumsuz yorumu da kaldiracaksiniz. Bana zeka hakareti yaptığın için ayni sekil karşılığını aldın o kadar.
Gizli Üye
16 gü
Bu benim cok cirkinmisim bebekken sonra cok guzellesmisim. annem oyle der
Allah onu o şekilde yaratmış ve benim kanımdan ve benim canımdan sonuçta onu o haliyle kabullenirdim ve hayatını güzelleştirmeye çalışırdım sonuçta o benim sınavımdır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
107Evet benim vardı mesela çirkin olur diye çok korkuyordum 🙈 Yani insan evladı nasıl olsa sever ama güzel olsun istiyorsun yani. Doğumdan sonra göğsüme ilk yasladıklarında sağlıklı olmasına şükür etmekten daha ilerisine gidemiyor insan o anda onu düşünmüyorsun bile ama öncesinde çok merak ediyordum nasıl bebek olacağını. Hatta sonra odaya gidip kucağıma aldiğimda bütün detaylarını incelemiştim ne yalan söylim ddjdj
Ama 3 4 yaşlarında burnuna mesaj yapicam çenesine yapicam sekkilli olsun diye daha yeni kemikler gelişiyo ya hemen sekilleniyomis dhhejdks sonra öyle cignenmesi zor yemekler yapmiycam
Sonunda soruyu adam akilli anlayan biri cikti
Nasil yapiliyor o
Ha masajmis jcjfksktocnks
Çocugun boyu uzun oldun diye böyle 2 3 yaşlarında bacaklarını dalgalandiriyomusun şaka niyetine işte oyun oynuyormuş gibi bacaktaki şeyler calisiyomus bacak boyu uzun oluyomus benim ablama yapmış annem bacak boyu çok uzun yuksek bel pantalon giyiyo deve gibi burnunu böyle üstüne bastirarak masaj yapiyosun kemerli olmasın diye
Tek bana yapmamışlar mk masajini
Ya mk he etik disiysa gorus yapma
Zaten 3. Kişi fotoğraf paylaşımı diye şikayet ettim o bebeğin anası babasının haberi var mi böyle paylaştığına
Var
Off cidden zekanizdan suphe ediyorum genel olarak itici sevilmeyen cirkin bi bebeginiz olursa diyorum kimse kucagina almak istemezse anneniz babaniz kardesleriniz vs
Sen önce zekana bakabilirsiniz bence. Soru bile saçma. Ben zaten yorumu sizler gibisi için yaptım. Çirkin bebek oldu diye kim bunu söyleyip kucağına almaz. Bunu söyleyen zaten kendisi bir sizofrendir. Zekam benim yeterince yerinde. Kendi zekanizi soru seviyeniz ile esitleyin. Saygılarımla. 😊
Bu kadar zekiysen soruya cevap vermek zorunda degilsin ki seni burda zorla tutan yok!
Toplumsal platform. Soruları soruyorsaniz sadece olumlu değil olumsuz yorumu da kaldiracaksiniz. Bana zeka hakareti yaptığın için ayni sekil karşılığını aldın o kadar.
Ben çocukken çırkinmisim sonradan insana benzemisim
@Tripkolic18 aynen bende oyle iste biraz zamansiz dogmusum ben 2 hafta erken falan
Ben 5 kilo doğmuşum annem ölüyormuş
@Tripkolic18 hee farkli. bir sey soyluyormussun pardon xhxhhxhch
Kardesim sein bebegin cirin ve duzlme sansi yok itici kimse kucagina almak istemiyo sevmiyo napardin
Ve degismiyo yuzu
Allah onu o şekilde yaratmış ve benim kanımdan ve benim canımdan sonuçta onu o haliyle kabullenirdim ve hayatını güzelleştirmeye çalışırdım sonuçta o benim sınavımdır.
Cidden fotoya mi taktın konuya takil
Ben bebekleri sevmiyorum çirkinler