Set halinde kutulu bir şekilde satılıyorlar bime de gelmişti. Ben com önceden aldim ama tığ bilgisi olması gerekiyormus ben beceremedim koydum dolap hesabıma kutu şeklinde satıyorum eğer bakmak isterseniz. Uygun numarada tığ, amigurumi ipleri oyuncak için göz flan bide içini doldurmak için ne deniyor sanırım elyaf deniyor. Basit bir yüncüde hepsi bulunuyor.
Ben bunu almistim. Ama yapamadım beceremedim ipleri de dupduzgun duruyor annem önce tığ öğrenmen lazım deyince kendi iplerinden birini verdi ben onunla çalışma yaptım hiç bunun iplerini kullanmadım. Içinde tığından kitapcigina, içine doldurulucak pamuk zimbirtidan ipliğine herşeyi var valla. Sadece ben biraz beceriksizim bu konuda. Hazır olarak alicam bunlardan böyle kendim yapamıyormuşum.
Hobizubi diye bir uygulama var oradan malzemelerini seçebilir ve bakabilirsin Nasıl yapıldığına ise YouTubedan izleyebilirsin Bende epoksi ye merak sardım hobizubi indirdim orda istediğim birçok şey var yani hobi ile alakalı her şey var bak derim:) ;)