Bugune kadar hep erteledım sımdı de yasımjn gec oldugunu dusunuyorum bu yuzden saglık problemım olmadıgı halde tüp bebek dusunuyorum ikiz olma olasılıgı var normal yollarla denesem ıkıncı bebege gec kalmıs olucam. Tüp bebek kendı ıstegımıze gore yapılabılır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba
Öncelikle 45 yaşında anne olanlar var gayet normal diyenlere kulak asmamani tavsiye ederim. Herkes aynı sayıları tutturmuş gidiyor 😅 tabiki 45 yaşında doğum yapanlar var ama kimse de demiyor ki 45li yaşlarında hamile olanlar ama düşük yapanlar da var. Düşük yapmak her yaşta olabilen bir durum fakat araştırdığında da görürsün ki 40 yaş sonrasında doğum yapıp anne olanların oranı , hamile olup anne olamayanların oranına göre çok aha düşük. Çevremden gördüğüm ve aldığım eğitime göre durum bu şekilde.
Bilimsel araştırmalara göre sağlıklı anne olma yaş sınırı 35 ve sen gayet sağlıklı bir şekilde ki özel durum vs yoksa tatlis bir anne olabilirsin 🤗
Ama sakın 40 45 yasnda anne olanlar var deyip de anneliği ertelemeni asla ama asla tavsiye etmiyorum. Benim annem 40a yakındı doğum yaptığında ama neler çektiğini bir ben bilirim. Dışardan aaaa 40 yaşında doğum yapmış 45 yaşında benim akrabam doğum yaptı diyenlere itimat gisterme , onlar iç yüzü asla bilemezler. Tabiki sağlıklı dilde doğum yapanlar vardır ama oran çok çok çok düşük. Ya sendrom konuluyor çocuğa , ya ters dönme oluyor ve doğum esnasında çocukta hasar oluyor, ya annede kalıcı şeker hastaligi oluyor ya da anne ölüyor. Düşük zaten en çok gözüken sonucu.
35 yaşını geçmemeni tavsiye ediyorum , umarım sağlıklı bebek, sağlıklı anneli süreç uygun zamanda sizi bekliyordur 🌸
Sağlıcakla
#HUWOMANİST02 Yorumla- +1 yıl
Sen çok biliyon iç yüzü herhalde anne olmanın yaşı olmamalı bence
En İyi Cevaplar
Mesela sayı mı yani? Böyle düşünmeyin bence, Allah verirse çocuğunuz dogdugunda bütün herşeyiyle aklı erene kadar ilgilenmeni çok daha iyi olur. Üstelik annelik öyle kolay birşey değil. Ha yardımcım olacak diyorsanız bilemem, mesela benim ikizlerim var şu an 1.5 yaşındalar doğal yollarla oldu ve ilk çocuklarım. Bütün tecrübesizliğimle tek başıma bu yaşa getirdim henüz. İnanki kolay değil herşeylerine yetebilmek, mesele karnını doyur altını temizleden ibaret te değil. Kaliteli bir şekilde zaman geçirmek, onlarla ilgilenmek de oldukça zor. Üstelik gerçekçi olalım masraflı, sadece çocukla da ilgilenmek olmuyor. Evin rutin işleri kendi kişisel zamanınız hepsi karmaşa tamamen sabır işi. Tek, ikiz, üçüz farketmiyor. Gerçekten sabır işi çocuk büyütmek, önce hayırlısını isteyin sayıdan çok kaliteli büyütmeye ağırlık verin.
55 Yorumla
Soran+1 yılÖncelıkle Allh bagıslasın , tayın olmadan annemde yanımdayken nasıp olursa tabi bu güzel duyguyu yasamak ıstıyorum , gerekırse kendim de işi gücü bırakırım kalıtelı zaman acısından da esımde bende elımızden gelenı yapıcagımzdan emınım bıde cocuk gelişimcisiyim, fakat terzı kendı söküğünü dikemiyor işte 🙃
Soran+1 yılÇok tesekkürler size de cok mutlu günler bebişlerinizle 🥰🥰
- +1 yıl
Çok mantıklı önemli olan kaliteli bi şekilde çocuk yetiştirmek bnde böyle düşünüyorum 1 tane olsun adam gibi her ihtiyacını karşılayabileyim 3 5 tane yapıp domates gibi yetiştirmek değil çocuk büyütmek
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılAnnem beni 33, kardeşimi 36 yaşında dünyaya getirmiş.
Kardeşimin de ileri zeka haricinde bir problemi yok.
Gerçi hiperaktivitesi var =/
Yaniii, 40'a kadar geç değil. Tüp bebekten elinizden geldikçe uzak durun. Her şeyin doğal olanı makbuldür.42 Yorumla- +1 yıl
Ileri zeka iste ne guzel
- +1 yıl
@hickimseeejejdjd Üstün zekalıların eğitimi Türkiyede verilemiyor.
Biz evlenemedik bile sen çocuğu düşünüyon 😂
34 Yorumla
Soran+1 yılAma kadınların biyolojik yası var 😅
Soran+1 yılEvet 😊
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
67Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence en ideal yaş gadası
00 Yorumla
+1 yılTüp bebek olayı hamile kalamayınca oluyor. Yine aynı süre hamilelik oluyor sonuçta. Yumurtlama dönemi hesaplaması yumurta alması deneyler dölleme yerleştirme zaten birkaç ay süren bişey. Yok yere binlerce lira gömmek yerine yumurta zamanını kendin hesaplayıp yaparsın. Ortalama zaman çıkar sana, 1 hafta 10 gün filan yaparsın her gün olmasa 2 günde bir yaparsın yine hamile kalırsın. Bunu yapmazsan niye hamile kalamıyorum dersin. Ama bi sıkıntın yoksa dediğim şekilde çok kolay hamile kalırsın. O kadar parayı da hastanelere gömmek yerine çocuğun herşeyini en kalitelisinden alırsın. Üç kuruş değil sonuçta. Keyfi olması da çok saçma zaten. Ben gün hesaplamadan kaldım ikisinde de. Diğerleri "hamile kalmak çok zor" diye söylüyor diye korkmaya gerek yok. Onlar hesaplamadan uğraşıyor ille de çocuk olsun derdinde de olmuyor zaten. Bak ben ikinciye hiç uğraşmadım korundum da ama şu an 8 aylık hamileyim
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaş anne olmak için gayet ideal yaş neden geç olduğunu düşünüyorsun fiziksel mental olarak kendini hazır hissettiğin bir yaş sağlık sorunu yoksa tüp bebek tedavisini uygulama senin yerine gerçekten tüp bebek uygulaması ihtiyacı olan birisi vardıröyle düşün
20 Yorumla Birkaç gerikafalının lafına inanıp ben de 30a gelmeden doğurayım diye alelacele evlenecektim , sonra aklım başıma geldi. Sadece benim çevremde bile anneleri tarafından 40-45 yaşlarında doğurulmuş 5 tane yetişkin var. Hiçbir rahatsızlıkları yok. Anneleri de 80li yaşlarda öldüler. Normal görünüyor :)
10 Yorumla
+1 yılBence normal yolla gebe kalmaya daha çok önem ver sonuçta yaşın 40 50 değil ya, tüp bebeğe o kadar para dökmenin alemi yok. İkinci çocuk içinde asla geç olmaz, annem 40 yaşında doğum yapmıştı şimdi kardeşim 8 yaşında gayette ilgilendi baktı yani asla yaşı etkilemedi hiç birşeyi
10 Yorumla
+1 yılÖyle dersem önce kendimi üzerim :) yeni yıl geldiğine göre pek yakında 28 olacağım demek çünkü bu... daha evlilik sürecinde bile değilim... 😅 uzun lafın kısası 35’e kadar çok geç olduğunu düşünmüyorum ama en güzeli bence 25-30 arasında... tabi ama herşey nasip... sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah öyle düşünüp kendinizi üzmeyin...
20 Yorumlaya bence geç değil , aksine insan kendini hem maddi hem manevi hazır hissettiği zaman anne baba olmalı, sonuçta illa 20 li yaşlarda anne olunacak diye bir kaide yok. ki benim çevremde pek çok insan 35li yaşlarda anne oldu, ayrıca annem de 36 yaşında anne olmuş. bence sorun yok
00 Yorumla
+1 yılmillet 40 yaşında evlenip 45’inde çocuk doğuruyor
ayrıca evli kaç senelik kadınlardan 50/55 yaşında hamile kalıp doğuranlar var ki sen 30’a geç diyorsun yani
ALLAH sana evlat nasip ettiyse zaten hiç bi şey için geç değildir
misalen benim amcamın baldızı 45 yaşında evlenip çocuk yaptı01 Yorumla- +1 yıl
45 de çok tehlikeli değil mi
+1 yılBu devirde keyfi olarak tup bebek denemeyi düşündüğünüze göre ne desem bilmiyorum Ortalama bir tüp bebek denemesi hicbir ekstra sorununuz yoksa en ucuz merkezde ortalama en az 15-20 bin TL o süreçte aldığınız hormon ilaçlarının vücudunuza ve psikolojinize neler yapabileceğini sanırım bilmiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yıl40-45 yaşında anne olanlar var bu senin hazır olup olmadığınla alakalı bir şey, çocuk yapmaktan çok ona nasıl bir gelecek hazırlayacaksın ya da enerjisine ayak uydurabilecekmisin, onu hayata iyi bir şekilde hazırlayabilecekmisin, eğitimini kaldırabilecekmisin, sosyal hayatından fedakarlık yapacakmısın, çocuk yapmadan önce düşünebileceğin sadece bir kaç soru bunlar, hakkınızda hayırlısı olsun.
00 YorumlaYani erken evliliğe karşıyım ama çocuğun bu yaşa kadar ertelenmesi yanlış bence çocukla arkadas gibi olabilmek çok guzel birşey 30 yaşında çocuk olsa 20 yaşına gelince çocuk 50 yaşında oluyorsun hiçbir tat yok anlam yok yaşlı oluyor insan artık bu yüzden geç Çocuğa karşıyım ama olan olmuştur bence lazim bir çocuk yapmalısın
00 YorumlaTm zamani sonrasi gec olur ama bn bu donemde cocuk yapma derim ahir zaman heryer kan zevan olvak cocuk ziyan olcak yabanci askerler bizim gibi degil bebeklere cocuklara iskence yapar tecavuz ederler ladinlarada tecavuz ederler hatta kizlari toplayip bi binaya koyar savas boyunca siker dururlar japonyanin kore kadinlarina cocuklarina yaptigi gibi...
00 Yorumla
+1 yılBnce kesinlikle geç değil hatta tam yaşı kadınlar 30 yaşında tamamen olgunlaştıkları için daha sağlıklı ve mantıklı bi şekilde büyütüyorlar çocuklarını 20 yaşında anne olmakla 30 yaşında anne olmak arasında büyük fark var
10 YorumlaBen 25 yasindayim ben bile bazen gec kaldigmi düşünüyorum ama eşim henuz bebek istemio maddiyattan dolayı ;(
Yoo gec değil aslinda ya
Nasip kismet bu isler saglikli olsun da sorun değil yaş10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal yollarla deneyince nasıl geç kalmış oluyorsun onu anlamadım da. Gerekli enerjin varsa hiç geç değil. Yalnız artık aşı maşı test bi ton zımbırtı enjekte ettirmeyeceksen düşün. Ve hayattan yılmış bezmiş biriysen hiç düşünme derim. Çocuk bakmak çok zor. Başka bir soruya daha bu yorumu yaptığımda eksilemişlerdi. Ben çocuğuma tv ve tablet izlettirmiyorum dolayısıyla sürekli ben oyalamak zorundayım. Bu da beni çok yoruyor. Öyle koy tv karşısına işine bak. Ne güzel. Çoğu anne böyle yapıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Tv karşısında oturunca da bak ne akıllı oluyor şaka gibi
Cevap sahibi+1 yıl@Ahlakyoksunuuu yaa senin nickin niye böyle 😅
- +1 yıl
O an nasıl bir kafa varsa artık :) hem ön yargı hem merak içeriyor bence :d
Cevap sahibi+1 yıl@Ahlakyoksunuuu bence çok kötü de. Bi insan kendine niye bu sıfatı yakıştırır asdfsdasf
- +1 yıl
Yakışmadı ama oldu bir kere değişmiyor da :)
+1 yılYani bir kadının 25 yaşında menopoza girdiğini düşünürsek evet çok geç 40’ında filan da ölür zaten çok geç kalmış be 13-14 yaşını geçmemek lazım anne olmak için dimi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüp bebeği kolay bişey mi sanıyosun? Asla yaptırma. Daha 30 yaşındasın. Şuanda zaten kadınların evlenme yaşı ortalama 30. Normal yollardan anne olma ihtimalin varken asla tüp bebek düşünme. Tüp bebek için sana hormon yüklemeleri yapacaklar sürekli. Hormonların bozulacak troid sorunların olması, sinir bozukluğu depresyon ve vücudunda organlarından birinin su toplaması muhtemel. İnterfilite kliniğinde yatmış biri olarak söylüyorum bunları. Lütfen dikkate al..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annemin arkadaşı 40 yaşında tüp bebek yaptı ve ikiz çoçukları oldu. Çok zor büyüdüler. Hatda şimdi 14 yaşları var ama gelişimden kalmışlar nörmal çoçuklar gibi akıcı konuşamıyorlar , %40 sağarlık var çook kötü birşey onca para harcadı hala düzelmedi çoçuklar o yüzden asla ve asla tüp bebek yapmayın. Bu çoçuklar etrafımdaki tüm tüp bebebkler sorunlu ve bunların gelecekte anne baba olma oranı % kaç belirsiz. Kısır da ola bilir yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa, maddi ve manevi olarak yeterli güce sahipseniz geç değil elbette. Ayrıca insanlar ikinci üçüncü çoçuğunu bu yaşlarda doğuruyor zaten. Annem beni 33 yaşında doğurmuş. Şükür bir problem yok.
10 Yorumla30 degilde 35 den sonra insan gecnken olan sabrini bulamiyor ve yaşlandıkça cocukla arandaki yas cok oluyor
10 YorumlaGayet normal bir yaş, hatta ideal yani bence. Ama bebişlerin durumunu bilemem.
20 Yorumla
+1 yılHer şey zamanında güzel
30 yaşına geldiginizde belki çok geç değil ama geç yaş.
40 a geldiğinde çocuk doguranlarin çocuk vizirtisina dayanamadiklarini, çocukların peşinden koşturamadiklari ortada00 Yorumla
+1 yılHazır hissetmekte ilgili
Bir kere yaparsın tam yetistirirsin kendi sorunlu hallerini yansitmazsin
Sen 30 yaşında hazır hissediyorsan menopoz a da girmemişsen neden geç olsun. Aa anne yaşlı mi diyecekler. Deseler de kimin umrunda olacak 😄00 Yorumla
+1 yıl30 yaş anne olmak için çok geç değil niye böyle bir soru sordun ki bence bunu sende akıl edebilirsin geç olmadığını benim annem beni 40 yaşında dünyaya getirmiş 30 yaş niye olmasın ki
10 Yorumla30 yaşında annede babada olmak için çok geç bir yaş bence ama 25 yaşında çocuğun olur ise onun ile beraber büyürsün sende ve öyle daha iyi olur etrafımdaki insanlara bakıyorum da öyle gözüküyor...
10 Yorumla
+1 yılbence artık sınırdasın hem senin hemde doğacak bebeğinin sağlığı için daha fazla geç kalmamalısın
10 Yorumla
+1 yıl45 yaşına kadar normal doğum yapabiliyor hanımlar diye biliyorum...
yaşınız geç değil aslına bakarsanız
şu anda bir çocuk olursa 4 sene sonra diğeri
tamam olur :)10 YorumlaGecsin yasin nolcak zaten gecmis gececegi kadar
Tup bebek yapmayin cok sikinti cikar10 YorumlaÇok geç maazallah anneliğin yaşı mı var insanlar 40lı 50li yaşlarında anne olabiliyorlar bu senin bir takım zorlukları göze alıp almaman ile alakalıdır.
00 Yorumla
+1 yılBence geç ya. Gençken sancısını falan atlatmak daha kolay daha güçlü oluyosun. Ha olur mu olur ama genç anne olursan atıyorum 25 yaş gibi daha çabuk büyür hani çok yorulmazsın anladın mı
00 YorumlaYoo değil, neden geç olsun ki? Hatta bence bir insanın çocuğu doğru yetiştirebilecek kadar tecrubeyiz kazanmış olduğu ve aynı zaman da hala genç olduğu yaş 30 yaş.
Bence gayet ideal yani.00 YorumlaNormal olsun, saglikli olsun. Bir tane olsun.
Nedir bu diretme..10 YorumlaHayır kız kardeşim 35’te ikizleri oldu Aksel ve İdil 😊
10 Yorumla
+1 yılideal gibi bi 40 ta değil tam zamanı 23-24 yaşındada kendin çocuk oluyorsun gençsin ozaman anneliğe hazır deglsn ama 27-30 ideal tam zamanı
00 YorumlaHayır geç değil, hatta gayet güzel bir yaş. Çocuğunu büyütmek ve iyi şekilde yetiştirmek için daha olgun, daha bilgili ve bilinçli bir yaştasın.
00 Yorumlahayır tam zamanı. eğitim bitmiş, işini oturtmuşsun, evliliğin oturmuş sıra çocukta. biyolojik yaşa takılma şimdi her şey mümkün. erken çocuk yapıp bilinçsiz büyüteceğine doğru düzgün büyütürsün.
00 Yorumla
+1 yılHayır değil, annem beni dünyaya getirdiğinde 30'una yakınmış, kardeşlerim de 30'dan sonra dünyaya geldi
00 YorumlaKendi istegine gore yapilamaz once bir cok tahlil gerekir ayrica yasin gec degil arayi cok acmadan 2. de yapabilirsin hayirlisi olsun
00 Yorumla
+1 yılDoğal yollarla olabilecek bir şeyken bence tüp bebek için erken. Annem 32 yaşındayken doğum yapmış bence geç diye düşünme
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir yaş.
40 kadar yolu var.
Ki tüp bebek ile daha fazlası da.
Annem beni 30 kardeşimi 34 yaşında doğurmuş00 Yorumla
+1 yılBence 40 a kadar en fazla yolu var. 30 yaş tam ideal yaşlar hiçte geç değil merak etme. Umarım kalbinden geçen başına gelir. Keyifli geceler
00 Yorumla
+1 yılNeden geç olsun. Tüp bebek için erken bir yaş ve sağlık probleminizde yok. Bence bunu kesinlikle düşünmeyin.
00 Yorumla
+1 yılAnne olmanın yaşı olmaz kendini hazır hissetmen yeterlidir bence tabi 50 yaş gibi bir yaş grubu dışında söylüyorum bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKime gore neye gore gec?
Bence gec degil.
Benim de annemle aramda 32 yas var mesela.
Bi akramiz 38de evlenip 40ta dogum yapti. Gec degil ki insanlarin dediklerine takilma hayat senin hayatin.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet çok geç hamile kaldığında full dinlenmen gerekecek düşük olma ihtimalinden dolayı
10 Yorumla
+1 yıltup bebek ilaclarinin yan etkileri var. sen Şu an evlimisin? ne kadardir evlisin?
00 Yorumla
+1 yılBöyle düşünmeyin bence önce doğal yollarla devam edin.
00 YorumlaTabii ki de hayır 45 yaşında doğuran var bence şu an saçmalıyorsun tatlım
00 Yorumla30 yaşın neresi geç? Millet 35 den sonra evlenip anne oluyor.
00 YorumlaGeç değil ama 30 yaşından sonra Anne olmak zorlaşıyor
00 Yorumla
+1 yılhayır değil benim annem 39 yaşında kız kardeşim oldu şu an kendimi saymazsam 2 kardeşim var.
00 YorumlaBence kadının tam olgunlaşmış anne olması gereken yaş geç kalınmış değil
00 Yorumlaasla geç bir yaş değil hatta çok güzel bir yaş
anne olmak için en güzel yaş gibi gelir bana hep00 Yorumla
+1 yıl38 yaşına kadar yolu var rahat ol kasma bu kadar ama ilk çocuk için elini çabuk tutmalısın.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yıl67 yaşında kadın doğum yaptı tv ye çıktı 30 ne geci yeni evlenenler var ı yaşta
00 Yorumla Biyolojik olarak 40 kadar vakit var sonrası tehlikeli doğum
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendine göre bir zamanı var kimisi anne olmayı daha geç tercih eder kimisi daha erken
00 Yorumla
+1 yılGeç değil evlâdım. Enerjin olduktan sonra dogurursun da bakarsın da
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yıldegil daha olgun görüşlere sahip bir anne olma avantajını dusunmeli negatif yönlerindense
00 Yorumla
+1 yılBacım en azından kocan var biz daha o evreye gelemedik 😔
20 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri