Sizce 30 yaş anne olmak için çok mu geç?

Bugune kadar hep erteledım sımdı de yasımjn gec oldugunu dusunuyorum bu yuzden saglık problemım olmadıgı halde tüp bebek dusunuyorum ikiz olma olasılıgı var normal yollarla denesem ıkıncı bebege gec kalmıs olucam. Tüp bebek kendı ıstegımıze gore yapılabılır mı
Güncellemeler:
En İyi Erkek Görüşü
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10967- Merhaba
Öncelikle 45 yaşında anne olanlar var gayet normal diyenlere kulak asmamani tavsiye ederim. Herkes aynı sayıları tutturmuş gidiyor 😅 tabiki 45 yaşında doğum yapanlar var ama kimse de demiyor ki 45li yaşlarında hamile olanlar ama düşük yapanlar da var. Düşük yapmak her yaşta olabilen bir durum fakat araştırdığında da görürsün ki 40 yaş sonrasında doğum yapıp anne olanların oranı , hamile olup anne olamayanların oranına göre çok aha düşük. Çevremden gördüğüm ve aldığım eğitime göre durum bu şekilde.
Bilimsel araştırmalara göre sağlıklı anne olma yaş sınırı 35 ve sen gayet sağlıklı bir şekilde ki özel durum vs yoksa tatlis bir anne olabilirsin 🤗
Ama sakın 40 45 yasnda anne olanlar var deyip de anneliği ertelemeni asla ama asla tavsiye etmiyorum. Benim annem 40a yakındı doğum yaptığında ama neler çektiğini bir ben bilirim. Dışardan aaaa 40 yaşında doğum yapmış 45 yaşında benim akrabam doğum yaptı diyenlere itimat gisterme , onlar iç yüzü asla bilemezler. Tabiki sağlıklı dilde doğum yapanlar vardır ama oran çok çok çok düşük. Ya sendrom konuluyor çocuğa , ya ters dönme oluyor ve doğum esnasında çocukta hasar oluyor, ya annede kalıcı şeker hastaligi oluyor ya da anne ölüyor. Düşük zaten en çok gözüken sonucu.
35 yaşını geçmemeni tavsiye ediyorum , umarım sağlıklı bebek, sağlıklı anneli süreç uygun zamanda sizi bekliyordur 🌸
Sağlıcakla
#HUWOMANİST
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşü