AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Bence yanlış bir davranış değil, nasıl eğitirsen öyle de büyür
Yanlış tabi. O yaştaki çocuk dudaktan öpülür mu? Sen hiç psikolok ve çocuk psikolojisi okuyup dinlemedin mi?
İlerde ensest ilişkilerin yolunu açabilecek bir eylem bence, bu yüzden sakıncalı
kayınvalidenin yanında öpme ya. yani bir annesi sonuçta kime ne ama burası türkiye
Yabanci biri cocugu operkende cocuk dudaklarini uzaticak
Yani bunu Google den ararsan seni daha aydınlatıcı bilgiler tokatlar mesela
Niyet kötü olmasada, çocuğun ilerideki psikolojik gelişimi için yanlış.
Yanlış tabii ki bütün uzmanlar hiçbir şekilde önermiyorlar bunu.. bırak bu hareketleri !!
Özellikle İsveç ve Finlandiya gibi ülkelerde annenin çocuğunu dudaktan öpmesi normal karşılanıyor. Öpüşür gibi öpmüyorlar tabi. Bir sevgi gösterisi misali hafifçe çok kısa süreli öpme oluyor
O zaman kıçından pipisinden de öp oda vücut ne farkı var
onun oglu degil istedigin kadar öp kokla onu ilgilendirmez.
Yanağından öpmelisin eğer öpmek istiyorsan birtakım sakıncaları olduğu açık
Yok bence bir sakıncası yok büyüyünce zaten unutur o
Artık yaşı büyük bazı şeyleri ilerde hatırlar ufak olsa neyse
Normal de baba yapsa sapık dersiniz acayip yaratıklar oldunuz
o ne karışıyor ya işine baksın
bende öperim öpüyorum da
Ayıp değil. Ama sağlıklı hiç değil. Yine de siz bilirsiniz.
Benimde annem öperdi ama 6 7 yaşıma filan sonra tabi yok yani çünkü bi yandan haklıda
Sana ne diyebilseydin aslında , yine sinirin bozulurdu belki ama onun sinirini bozduğun için.
Bir gün çocuğu bir yerde biri taciz etse anlayamaz normal zanneder. Erkek çocuğuna, sapıklık yapan erkek var
Yanlış olmaz öyle şey mahallede bir tesettürlü var oda aynı
Yanlış birsey değil ne alaka o senin çocuğun valla bana göre normal bir durum gayet
Elalemin adamını gidipte öpmüyorsun ya?
Bu arada bende öyle birsey okumuştum öpmemek gerekmiş boşver takma o senin çocuğun sevmek öpmek koklamak doğal birsey
Öpmemek gerekir
Bilmem ben öperim çocuğumu gerisi umrumda değil olmazdi
Beni engellemişssin
Yo mesaj kutumu kapatim sadece
Banada mı
Bunu buraya değil bir Pedagoga danışmalısın. Freud’a göre bir kişinin gelişimi çocuklukta yaşadıklarıyla şekilenir. Yaptığının doğru ve yanlış olduğunu ancak bir uzaman söylebilir.
Bence yanlıs sizde bu yüzden cinselik tecavüz artıyor cocuguna onu normal birsey gibi göstermen yanls
Cocuguma tabiki baskasinin yapmamasi gerektigini anlatiyorum
Anlatma olmuyor işte onlar için basit sıradan geliyor nasıl yetiştirsen öyle gider
doğru ilerde anasını sevmesin cocuk ayrıca yanlış örnek oluyosun sen önce büyü de ondan sonra anne ol mk
Yakında okula başlar, O zamanda sınıfta bir kız arkadaşını sana benzetir ya da benzetmez öpücektir, Çocuk ille ağzından kaçırıcaktık o zaman anne seks işçisi mi değil mi diye bir sürü sorun.
Dudaktan öpülmez yanaktan öp
Çocuk daha aklı ermez
sen bir cahilsin.. bu davranisin yanlis.. çocuğun cinsel gelisimini yanlış etkiliyorsun.. biraz aç ta cocuklarda cinsel gelişim yönelimleriyle ilgili kitap oku.. bye
2 tane cocugum var bir kere dudaklarından öpmemişimdir. Yaptıgın çok yanlış kayınvaliden kızmakta çok haklı.
Yanliss.. kaygana hakli bu seferrr 😀
Abe kaynana naptın bize :D
Erkek kızını dudaktan öpse tecavüzcü sapık olurdu. sende sspiksin o halde dudak opunce ne zevk aliyorsun. cocuk ne görurse öyle gider. Çocuk bunu normal zanneder birisi yapınca normal karşılar
Çocuk açısından yanlış. Cinselliği küçük yaşta keşfetmeye başlar.
Tabiki yanlış canım malesef o senin oğlun yani adı üstünde çocuk şu an herşeyi algılayabilecek seviyede anne dediğin dudaklarn öpmez bunlar özel bögeler sayılır bebek değil artık o
Haklı. Psikiyatri ler doktorlarda vb de öpülmesinin doğru bulmuyorlar.
Yanlış bir durum çocuğun psikolojisini etkiler ve ileride bunu çok normal karşılar.. Ne kız çocuklar , ne erkek çocukları dudaklarından öpülmemeli
İlgisiz yanlız kadınlar genelde yapıyor küçüken dudaktan öper büyünce aşkım der el ele tutar gezerler kocasından görmedikleri işte özetle
Öpmemen gerekir. İlerde sana ilgi duyabilir. Bu bir gerçek.
Olabilir ama büyüdüğünde yapmamanız gerekiyor... Yani şimdiden yapmasanız daha iyi aslinda
Genel olarak çocuğunu dudağından öpmeyi doğru bulmuyorlar ne gibi etkisi var anlamış değilim küçükken annemde beni operdi
Babamda beni operdi
yarin obur gun bu cocuk sana ilgi fuyacak sonra ensest diceksiniz
Çocuk ilerde tacizci olur bu zihniyetler böyle yetiştiriyor
Peki sağlıklı erkek cocugu nasil yetiştirilir?
Mesela hicbir kadina artik " Tanismak" maksadıyla yaklasamiyorum. Bu maksad bile " Cinsel taciz" kapsamina giriyormus. Peki saglikli bir erkek nasil davranmali? Nasil bir zihniyete sahip olmali?
@Freddy1616 sapık gibi yaklaşmak ile normal yaklaşmak arasında fark var beyin var kullanin
Tanim " Cinsel amacli yaklasim" olarak geçiyor.
Sonuc itibariyle karsimdaki kisiye " Cinsel yonelim" amacli yaklasiyorsun ki buna bizim milletimiz sapiklik diyor.
Cinsellik olmadan yaklastiginda ise
" Biz sadece arkadaşiz" ya da " Kardes kardes" moduyla karsilasiyorsun.
Ancak evlenecegim kisiye karsi ne kardes ne de arkadas olabilirim.
Yaklasimim cinsel yonelim şeklinde olur.
Cok sapigim degil mi?
Kayın validen haklı. Çocuklar dudaktan öpülmez. Bunun entellikle de alakası yok.
Annem beni de öpüyordu gidipte bir kızı öpmedim normal karşılayarak.
yanlis bir davranış
gelişimin de yetismesinde problem cikar.
Valide hanim haklilar.
Tabii ki yanlış. Sen böyle yaparsan ileride bunun yanlış olduğunu kendisine inandıramazsın.
Evet senin oğlun ama belli bir yaşı aşmış yani normal değil artık kayınvaliden haklı bence bende aynı fikirdeyim
Daha bebek dudağından öpsen nolcak hem sen onun annesisin istediğini yapabilirsin kimse karışamaz bence öpebilirsin yanlış filen degil
Şu an küçük bir çocuk 18-19 lu yaşlara geldiğin de öptüğünü düşün şu anki öpmeye benzemez
Oğlum da olsaydı Kızım da kimse bir şey diyemezdi onlar evladım onlar kim ki yerinde olsam ağzının payını verirdim
Ondan sonrada çocuğun her önüne gelenin öpmesine izin versin
@mervesse_ Arap sevici olmanın anlamı yok aşın bunları bence 2020 yılındayız hala şu dar kafalılığınızı geçemediniz birey olmamış insanlar
Ne dar kafası kızım bilimsel olarak bi araştır her şeyi şu gericilik mevzusuna vurmayın
Ne dar kafası ya sapığın biri çocuğunu öpse daha ileri gitse çok hoşuna gidicik sanırım. Sen bu kafayla devam et yarın öbür gün televizyona çıkıpta çocuğun için ağlama sakın
@mervesse_ burda sana hak vermiştim
@-2020- sana demedim ki
@mervesse_ Lafı nerden nereye getirmiş siz kapalılar gibi şey olamaz sanırım tanımadığı etmediği insanları neden öpsün? Ailesi olursa sapık mı olur bu nasıl pis zihniyet ben dedim elin yabancıları öpsün? İslam kafası şaşırmadık ben çocuğumu iyi yetiştirim sen dertlenme herşey den uzak tutup kısıtlamak yerine utangaç etmek yerine ona öğretirim herşeyi sizin gibi ahlak değil sapkınlık
@-2020- Araştır diyor beynim durdu neyini araştıracağım ihtiyacım mı var mı var senin var galiba herhalde kudurduğuna göre ensar vakfında 45 Erkek çocuk tecavüz edildiği zaman nerdeydiniz?
1. Ben kapalı değilim. 2. Sen öpmeyi alıştırırsan herkesi öper, onu öpenede sesi çıkmaz. 3. BU İSLAM KAFASI DEĞİL CAHİL... Uzmanlarda böyle söylüyor. Git araştır öğren sonra konuş. Bilmeden etmeden cahil cahil konuşuyorsun. Bu nEa ahlaklı olmak ne de sapkınlık, doğrular! Uzmanların söylediği doğrular.
Bunun Arap seviciliğiyle alakası yok pedegoglar da bunun yanlış olduğunu söylüyor.
@LİiLİİTTH Anlamıyor ki islamla bozmuş kafasını. Her söylenileni islama bağlıyor
Tanımadıgi birisi sizin yaptığınızı yapsa çocuğunuza normal karşılar çünkü annem de aynısı yapıyor der.
iyi yapıyo kadın ağzındaki bütün mikrop çocuğa geçiyo
Kesinlikle Kayınvaliden haklı. Ayrıca bir pedegoglada görüş bu konuyla ilgili
2-3 yaşında öpersinde bu yaşlardan sonra öpmemeye çalış çünkü ilerde başka kızların dudaklarından öpmeye çalışır tacizci olur çıkar söylim
Saçma bir hareket ilerde sıkıntılarıni çocuk çekebilir tabiki kötü niyetle yapmıyorsun ama yaptığın çok yanlış yani biraz akıl yahu!
Bence degil ama etraf sapik kaynadigi icin tahrik olabilir pedofililer, belki o yuzden soylemistir kayinvalideniz.
Senin dediğin gibi oğlun sonuçta. Senin kanından yani burda yanlış birşey yok.
annem ben çocukken yapıyordu ve hala aklımda unutamadım ve cinsel anlamda kadınların kalça ve göğüsleri ilgimi çekmiyor. vajinal seks te sevmiyorum sadece oral seks seviyorum birde öpüşmeyi
Bunun yanlış olduğunu dr lar da söylüyor.
ileride ensest olabilir, harici sorun yok
Hakan Ural kızını dudağından öpüyordu normal diyorlardı bilemicem
senin sevmende öpmende sıkıntı yok zaten. cocugun gelişiminde sıkıntı olur