Dünya nın en güzel çocukları Ava ve Leah ikizlermiş , peki Türkiye nin en güzel çocuğu kim? Üçüde küçük yaşta modellik yapmış çocuklar ve birçok markada çalıştılar.Bence Maya Başol en güzeli ama az farkla çünkü hepside maşallah çok güzeller.
Bunlarda Dünya nın en güzel çocukları ünvanına sahip milyonlarca kişinin takip ettiği , multi milyoner ikizler. Ava ve Leah Clement.
Çocukları güzellik olarak kıyaslamak beni çok üzüyor ya. Daha küçücük onlar:( bir çocuğun dünyadaki en güzel çocuk olarak anıldığının bilincinde olması bence hiç sağlıklı değil
Dünya nın en güzel çocukları Ava ve Leah ikizlermiş , peki Türkiye nin en güzel çocuğu kim? Üçüde küçük yaşta modellik yapmış çocuklar ve birçok markada çalıştılar. Bence Maya Başol en güzeli ama az farkla çünkü hepside maşallah çok güzeller.
Bunlarda Dünya nın en güzel çocukları ünvanına sahip milyonlarca kişinin takip ettiği , multi milyoner ikizler. Ava ve Leah Clement.
Ben çocuklar için böyle şeylere karşıyım. çocukların hepsi tüm çocuklar güzel hepsi sevgiyi hak ediyor. Ayrımcılık yapmak güzel seçmek bunları doğru bulmuyorum, benim için üzücü bir şey bu.
Üçü de çok tatlı şeker bal bunlar Maya Başolu instagramda tesadüfen grdüm Lavinya Ünlüer Benim Tatlı Yalanım dizisinde gördüm ebrar alya demirbilek de Meleklerin Aşkı dizisinde gördüm ilk onu gördüm zaten