Dünyanın en güzel hatunu. üstüne yâr tanımam. hem onun kim olduğu önemli değil. bu serel denen kızı tr'de farklı kılan sarışın ve renkli gözlü olması. diğer bu özelliklerdeki diğer sarışın mavi gözlülerin geneli de ortalama bu güzelliğe sahipler zaten.
Ben açıkçası kahve saçlı renkli gözlü kızları diğer tüm genetik özelliklerden daha çok seviyorum. Bana daha yakın geliyor kahve saç. Demek istediğim güzellik göreceli olarak değişiyor. Kişinin genetiği de tercihleri arasında etkili olabilir. Belki ben de kahve saçlı olduğum için böyle olabilir. Sana afrikalı bir erkek çok etkileyici geliyor mu? büyük ihtimalle gelmiyordur ama afrikalı bir kız için hayatının aşkı olabilir o mesela.
Ben de sarışın renkli gözlüyüm esmerler hoşuma gidiyor sarışın bi erkekle karakteri ne kadar iyi olursa olsun birlikte olmam dış görünüş önemli ya bence
Sen eğer sarışın ve renkli gözlüysen bu kızla aranda bariz farklılıklar yoktur bence. Beslenmene dikkat et, bol su iç uykunu al, stresten uzak dur potansiyelini daha iyi bir konuma getirirsin. Dış görünüş önemli tabii ki de, ama genetik özelliklere takılıyorum ben. Kızın yüz hatlarına, burnuna dudağına fazla takılmam. Kahve saçlı bir kız gördüğüm zaman karakterine dışında başka bir görünüşüne takılmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Serel Yereli diye isim mi olur önce bu konuyu açıklığa kavusturmamiz gerekiyor bence.
İsmi koyan ailesi çok düşünmemiştir İnşallah
Uyumlu bence
Bence çok yavan kalmış o soyadına. Büşra Yereli, Gamze Yereli filan olsa daha hoş olurmuş. Neyse Allah sahibine bağışlasın genç kizimizi
Aaa çok güzel hanfendiymiş
Aygün Aydın Afra Saraçoğlu Melisa Döngel daha güzel bu kadından
Trakya illerinde sokakta gez 10 kız çevir 7 si bunu güzellik olarak yerden yere vurur
Guzel kiz ama en guzeli degil. Zaten en guzel kizin sarisin olma ihtimali 0 😀
Kim hayrina goz doktoruna goturecek bu zavalliyi?
Bu ne olm hangi köyden buldunuz bunu. Benim kızın yanında feri söner bunun.
Senin kız kim kanka
Dünyanın en güzel hatunu. üstüne yâr tanımam. hem onun kim olduğu önemli değil. bu serel denen kızı tr'de farklı kılan sarışın ve renkli gözlü olması. diğer bu özelliklerdeki diğer sarışın mavi gözlülerin geneli de ortalama bu güzelliğe sahipler zaten.
Bu özelliklere sahip olması onu nadir ve değerli yapan şey kahverengi saçlı gözlü olsa kim bakar
Ben açıkçası kahve saçlı renkli gözlü kızları diğer tüm genetik özelliklerden daha çok seviyorum. Bana daha yakın geliyor kahve saç. Demek istediğim güzellik göreceli olarak değişiyor. Kişinin genetiği de tercihleri arasında etkili olabilir. Belki ben de kahve saçlı olduğum için böyle olabilir. Sana afrikalı bir erkek çok etkileyici geliyor mu? büyük ihtimalle gelmiyordur ama afrikalı bir kız için hayatının aşkı olabilir o mesela.
Ben de sarışın renkli gözlüyüm esmerler hoşuma gidiyor sarışın bi erkekle karakteri ne kadar iyi olursa olsun birlikte olmam dış görünüş önemli ya bence
Sen eğer sarışın ve renkli gözlüysen bu kızla aranda bariz farklılıklar yoktur bence. Beslenmene dikkat et, bol su iç uykunu al, stresten uzak dur potansiyelini daha iyi bir konuma getirirsin. Dış görünüş önemli tabii ki de, ama genetik özelliklere takılıyorum ben. Kızın yüz hatlarına, burnuna dudağına fazla takılmam. Kahve saçlı bir kız gördüğüm zaman karakterine dışında başka bir görünüşüne takılmıyorum.
En güzel kızı geç top 20 olamaz
Sana göre kim olur o top 20 de
Tuba büyüküstün mesela bu kızdan çok daha güzel
Sokakta adım başı var ondan
Bu gösterdiğin kızdan da öyle
Ben niye görmüyorum
Boş şu an bu muhabbet iyi günler
Daha güzelleri var.
benim g0tum ondan daha güzel
Güzel kadın ama en olabilir mi bilemedim.
İlk defa görüyorum, bu kim?
Güzelmiş doğal mi peki dudak burun felan
olabilir
Hayır sanmıyorum
sanırım evet
güzel kadın
nope, olamaz
İlk 2000 bine girer
Olamaz