Bir kızın varsa, evinde hiç bitmeyen bir neşe vardır. Bir kızın varsa çekmecelerde rengarenk tokalar, pembeli morlu takılar, cicili bicili elbiseler vardır.. Bir kızın varsa yüreğinde kaygılar, yarına dair umutlar, geleceğe ait telaşlar vardır. Bir kızın varsa dilinde deli dolu şarkılar, kafana göre uydurduğun danslar, sonunu kendin belirlediğin masallar vardır.. Bir kızın varsa çok şeyin vardır aslında. Koruyup kollar gözünden bile sakınırsın Elinde kalan tatlı bir yorgunluk olsa da günün sonunda. Kısaca bir kızın varsa her şeyin vardır bu hayatta!!!
İnan Durak Taş Maşallah tatlılığa, güzelliğe bak yahu. Bahtı da umarım güzel olur :)
Eşim kızımız olsun çok istedi. Ben hep sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı düzgun olsun diye dua ettim. İlk oğlum oldu, sonra bende bir kızım olsun istedim Rabbim nasip etmedi. İkincide oğlum oldu. Eşim hâlâ umudunu yitirmedi 😂😂 yapalım bir kız diyor. Sanki sipariş ile oluyor. Kısmet belli olmaz belki bir daha deneriz. 😅
Bende ilerde evlenirsem kız çocugum olmasını çok isterim çünkü onu kendim gibi yetistirmeyecegim. benim aglayacak bir omuzum yoktu ama onun olacak onunla iki sırdaş olacağız acılarımıza birlikte göğüs gereceğiz onun çok güçlü bir annesi ve onu seven bir babası olacak ve o her seyini açıkça bana söyleyebilecek hiçbirşeyden korkmayacak. Her daim dik durabilecek.
kız çocuğu çok tatlı oldukları için hiç reddedilmezler ve çok şirin şirin bakarlar ama ile nasıl yetiştiriyorsa kız çocuğuda ona göre şekil alır ailenin yanında ne konuşulursa onu kapar zaten tüm çocuklar öyledir onların yol göstericileri her zaman ailedir. çocuğum olsunda beni çok sevdin isterdim.
Çok isterim gadası. Allah 3-4 tane versin isterim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Isterim 2 cinsiyetinde anneligini isterim ama ilki kiz olsun, ilk annelik duygumu onla yasayım istiyorum. Ama kesin ilk oglum olacak. Su dunyada neyi cok iaterseniz tam tersi oluyor. Bende erkek cocuk isteyenlerin kizi oldugunu, kiz isteyenlerinde erkek oldugubu gördüm cunku. Rabbim hayırlısıni versin.
Kız çocuğu olması avantaj. Erkekler eziliyor, terk ediliyor ama kızlar masumluğunu kullanarak kendini koruyabiliyor. Erkeğin elinden tutup kaldıracak kimsesi yok. O yüzden kız çocuğu olarak doğmak hem kendisi hem ailesi için avantaj.
Evet bir prensesimin olmasını isterdim ama bu zamanda bırak kızı erkek evladım bile olmasını istemiyorum 😔
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Asla istemezdim kız çocuk ateşten gömlek zapt etmesi ne kadar zorsa bozulması da o kadar kolay lisede yanlış tiplerle takılır özenir sevgiliye bulaşır kandırılır allahım çok korkunç kız çocuk asla istemem
Evet lise, 15-18 arası kadar tehlikeli yaş mı var? Kendin diyorsun çocuk diye, çocuğun çocuk aklıyla kandırılmalı daha olası. Git bak internette liseli yaşta olup eski sevgilisi tarafından öldürülen kaç kız var, o kızlar ünili yaşta olsa o erkeklere bakar mıydı sanki. Lise çağı ergenlik en tehlikeli yaştır hem hormonlar tavandır hem mantığı aklı tecrübesi yoktur. Saldırmak yerine mantıklı düşünsen kafan alırdı malkadın.
Ayy g*tüm. Sen doğru eğitim verebilsen çocuk aklıyla bile büyümek için heveslenip itin kopuğun peşine düşmez, aileden alınan ilgi alaka sevgi yeterlidir i yaşlarda, oturur dersine çalışır bebeğiyle oynar vesaire. Zapt etmesi ne kadat kolaysa bozulması da o kadar kolay olur deyip resmen aklımızı kişiliğimizi aşağılıyorsun, kendinden mi biliyorsun bütün bunları yoksa? En zaptedilmez cins erkektir ve en kolay ahlaki yozlaşmaya uğrayan da erkektir. Kişi kendinden bilir işi, sen nasıl bir anasının gözüysen ergenlikte, her kız çocuğunu öyle zannetmişsin.
yaaa hem de nasıl isterim önce sevdiğim kişiyle evlenelim kızımız da babası gibi mavi gözlü sarışın olsun tabi bunlar işin esprisi sağlıklı olsun hayırlı olsun bana yeter insan anne olmak istemez mi hiç
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şu an buna ne kadar hazır olmasam da isterdim kesinlikle. Umarım kızları hor gören erkek bebek delisi insanlarla hayat boyu denk gelmem.
İsterim ama nedense hep erkek çocuğum olacakmış gibi hissediyorum bazen arkadaşlarıma senin şu cinsiyette çocuğun olucak falan diyorum hissettiğim zamanlar