En çok da erkeklere soruyorum kız babası olmak çok tatlış bence, ilgilenmek bakmak bebişe. Ben kız çocuklarıyla takılan babalara bayılıyorum 🥰

En çok da erkeklere soruyorum kız babası olmak çok tatlış bence, ilgilenmek bakmak bebişe. Ben kız çocuklarıyla takılan babalara bayılıyorum 🥰

Evet benim hayalim zaten kız çocuğumun olması kesinlikle. yani her zaman bir kızım olsun isterdim daha tatlılar daha zekiler. :) ama tabi ki de ilk olaraksağlıklı olsun isterdim
Ya bak ben evlilik düşünen birisi değilim ama bi kız çocuğumun olmasını çok istiyorum çünki farklı bi duygu babayım ve bi kızım var bunu hayal etmesi bile çok güzel
Cevap
3Cevap
Benim bır erkek bır kızım var kız babaya daha düşgün ne olursa olsun erkegı sev koz zaten kendını sevdiriyor geçen gün kahvaltıya götürdüm ordan Alışveriş ordan bowling oynadık
İstedim oldu
Dizimde sallana sallana uyuyor
Evet çok isterdim bir kız çocuğu Nasıl değilmiş benim üç tane ogulum var 🥰 Allahim en hayırlısı neyse onu veriyormuş
Hayir bu ülkede kiz çocuk büyütmek çok zor. Erkek de zor. Bilemiyorum Altan...
İsterdim kız çocuğu isterdim ya 2 tane olsunlar ortalıkta bıcır bıcır dolaşsınlar kafalarına toka hayali bile güzel ya
Isterdim evet..
Cocuk istemiyorum
Evli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?