Kız
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tabi ki profesyonel bir göz gibi yorum yapmak imkansız olsa da kendi çocuklarımın ultrason görüntülerinden dolayı tecrübeliyim. Bu yüzden kesin olmasa da bir yorum yapabilirim. Bebeğin kız gibi duruyor. Ama cinsiyeti ne olursa olsun, umarım sağlıkla kucağına alırsın. :)
Nubuna baktım parelel duruyor , bebeğiniz kız😊
Cevap
2Cevap
Boyle bir soru daha önce görmemiştim, bu sitede. Bunu da gördüm. Teşekkürler ediyorum.
karnını atsaydın daha kolay kat yeri yok düz se kızdır
Yuh sacmalamalariniz son gaz devam ediyor
Neden saçmalık? Gayet tahmin yürütülebiliyor sana saçma gelen nokta nedir tam olarak anlatsana biraz
Senin çocuğunun pipisini / amini biz nerden görelim be ablalm
Sen burada hizafiyet teorisinden mi bahsediyorsun
Umarım çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsin sadece bunlar doktorun bileceği şeyler demek istediğim bu
Sabır
Bunu sadece doktorun bileceğini, hatta doğana kadar doktorların bile %100 bilemediğini ben de biliyorum. Şükür ki cahil bir insan değilim. Eğlence amaçlı paylaşılmış post. Anne/bebek forumlarında sürekli gündemde olan gayet normal karşılanan bir post hatta. İnsanlar birbirlerine tahmin yapıyo o an senin içinden geçenle aynı tahminde bulunulması insanın hoşuna gidiyor hepsi bu. Kalkıp bu üslupla bilip bilmeden yorum yapıyorsun dediğim gibi aynı heyecanı yaşamadan bilemezsin
Ok
Doktoruna sor
Ok :d
Fasulye olarak doğacak
Peki :d
Ne kadar da sevimli.
Bence kizzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?