İlk bebeğimi dünyaya getireceğim normal doğum ne kadar sürüyor araştırdım 12 saat falan diyorlar o kadar sürer mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Annem 14 saatte dogurmus beni. bir akrabamiz 1 saatte dogurdu cocugunu. Kisiden kisiye degisir. Leğen kemigi genis olanlar kolay dogum yaparmış. Ben sezeryan oldum
Teşekkür ederim :) sezeryan sonrası ağrılar kaç gün devam ediyor ve sezeryan da uyuşturdular mı yoksa bayılttılar mı
Bayilttilar. 1 hafta oldu agri
Değişiyor kimi 15 saate doğurur kimisi 5 saate. Benim doğumum mesela saat sabah 7 de başladı 11.30 da oğlum kollarımdaydı. Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Sancıların ve bebeğin çıkması için vajina genişlemesi 8-9 saati buluyor bebeğin çıkması ise 15-20 dk
Doktorlar mı genişletiyor yoksa kendi kendine mi
Doğumda kendi genişliyor saate 5 cm falan zaten bu yüzden bu kadar çok uzun sürüyor
Teşekkür ederim :)
Gecenin 3 de gittim 7:51de dogum yaptim her önüne gelen bisey diyor sakin ol ve o anin tadını cikar ilk kucağina alacağın ani düşün gerisi boş allah kolay yoldan geçit verir inşallah
İnşAllah herkes bir şey diyor bende korkuyorum
12 saatten fazla süren de var yarım saatte doğuran da. Yarım saatte dogurana kendim şahit oldum
Kişinin durumuna bağlı.
çocuk doğana kadar ✍🏻
bilmem ki
hiç dogurmadım