Çocuk & Ebeveyn En iyi devam sütü hangisi? pinkmom Takip Et FenomenBilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En iyi devam sütü hangisi? Hipp SMA Aptamil Hero Baby Bebelac Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En iyi devam sütü hangisi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ALWAYSCOOL Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl aptamil diyorumşekerim. neden mi? çok fazla beğenen var çevremde, bu ülkede en çok reklamı olan ürün değil, en çok memnun olunan ürün kullanılır... ;) 1 0 Yorumla
Sungur06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Aptamil. Çünkü içlerinde prebiyotik de var onların. 1 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Aptamil en iyisi. Tanıdıklarım ondan kullandı ve memnunlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En iyi süt anne sütüdür tamamlayıcı besinle beraber anne sütüne ercan etmeli böyle hazır şeyler iyi degil 0 0 Yorumla
KompleksfemiNa Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Devam sütünü mantıklı bulmuyorum. 0 0 Yorumla
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Sma faydalı diye biliyorum, kullanmadım... 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aptamil ve bebelac iyi diyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
aptamil diyorumşekerim. neden mi? çok fazla beğenen var çevremde, bu ülkede en çok reklamı olan ürün değil, en çok memnun olunan ürün kullanılır... ;)
Aptamil. Çünkü içlerinde prebiyotik de var onların.
Aptamil en iyisi. Tanıdıklarım ondan kullandı ve memnunlar.
En iyi süt anne sütüdür tamamlayıcı besinle beraber anne sütüne ercan etmeli böyle hazır şeyler iyi degil
Hiçbirini denemedim 😁
Devam sütünü mantıklı bulmuyorum.
Sma faydalı diye biliyorum, kullanmadım...
Bebelac daha iyi sanırım.
Sanırım en iyisi aptamil
Aptamil ve bebelac iyi diyorlar
En iyi süt anne sütüdür.
Sma ya da aptamil
Orangutan sütü
Aptamil
SMA bence
Aptamil en kalitelisi sanırım
Aptamil devam sütü..
Anne sütü en iyisi
aptamil olabilir