Evladıyla ilgilenebilmeli. Kızına "bir erkekle konuştuğunu görürsem seni yatılı okula gönderirim, bacım mu olacaksın başımıza?" tarzı bir konuşma değil de "kendine zarar vermediğin sürece istediğini yapmakta özgürsün, erkek arkadaş için erken olabilir" demeli. Oğluna "erkek adamsın, yaparsın sen, göster amcalara pipiyi, gel araba sürelim, demek kız arkadaşın var yürü be! erkek adam ağlamaz" değil de "insansın yapmazsın" denmeli. Erkekler ağlamaz diye bir kelime yoktur örneğin. Erkekler kadınlardan daha içli ve gerçek ağlar. Eğer bir çocuk varsa ortada bakımını üstleneceksin. Ben de biliyorum okula giderken cebine para sıkıştırmayı. Ben de biliyorum hastalandığında "ilaç iç geçer" demesini. Çocuğunu önce mental olarak doyuracaksın. Psikolojisinin kötü etkilenmemesini sağlayacaksın. Bazen keşke şöyle bir kanun getirilse diyorum: Anne ve baba olmak isteyen kişiler bir sınavdan geçirilsin.
Ondan kaynaklı da olabilir. İnsanlar çok kötü. Şahsen ben böyle kirli bir dünyaya çocuk hele ki benim gibi bir çocuk getirmek istemezdim. Lafım meclisten dışarı.
@coolsudil çok güzel yazmışsın. Ben de yazmıştım bunu daha önceleri insanlara çogu seyden önce sertifikayı şart koyuyorlar çocuk yetiştirmek basit bir şey mi ki her önüne gelen çocuk sahibi olsun. Sonuna kadar katılıyorum çocuktan önce bir kurs ve sertifika şart
En İyi Cevaplar