Arkadaşlar gebelik testini buraya bırakıcam adetim 2 gün gecikti 8 aydır çocuk deniyoruz eşimle gecikmeden önce normal test yaptım tek çizgi ama gecikince erken gebelik testi yaptık ikinci çizgi çok çok silik çıktı normalde her ay yapıp baktığım için biliyordum ilk defa bir çizgi belirdi ama çok silikti diğer günü adet oldum ama zaman geçtikçe çizgi iyice belirdi şimdi adetim bitince tekrar test yapıcam aranızda olabilir ailenizde olabilir bunu yaşayan var mı ufacık çizgi bile beni çok aşırı mutlu ediyor adet olunca da çok üzüldüm ama sonuçta ikinci öizgi vardı net olmasa bile sizce medir işin aslı 😞Çok ama çok silik bu ilk 5 dk görüntüsü ama yine de bir bakın bakalım
Güzelim bir kaç gün sonra tekrar dene istersen. Bu testlerde bazen böyle çok çok silikte çıksa olumlu olabiliyor ama işte olamama ihtimali de var. Birkaç gün sonra dene mutlaka ❤️ Ay allahım nasip eder inşallah kuzum 😊
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Umarım inşallah yani hiç test uygulamasam belki evet pozitif değil diye atardım ama silikte olsa birşeyler çıktı ve umutlandım
Evet kuzum ama sen umutlanma yine de dur bakalım. Bir gidip sağlık ocağında ya da hastanede kan idrar tahlili yaptır istersen bu testlerde çıkmasa da silik çıksa da tahlilde kesin sonucu verir mutlaka
Aynı durumu bizzat kendimiz yaşadık test olayını yani bizim geç gebelik olmadı ama aynı test olayını yaşadık. İlişki için ovulasyon dönemine ve farklı birkaç şey daha var onlara dikkat etmeniz gerekiyor.
Peki bormalde 10 15 testte hiç bir sonuç çıkmazken bu ayki testimde silikte olsa bir görünüm olması farklı değil mi Ki hem normal hem erken gebelik testleri de denedim