Daha gençsin evlilik yaşları artık daha yüksek eskiye göre şu an ideal evlenme yaşı 28 falan daha vaktin var kendine uygun biri illaki karşına çıkar ayrıca çocuk istiyor olabilirsin ama bir heves uğruna da çocuk yapılmaz çocuğu bakıcı büyütecekse niye yaptın hesabı olur önemli olan anne babanın ilgisi ve sevgisidir hayatta her şey para ile satın alınıp verilmiyor maalesef anne ve babasından yeterince ilgi ve sevgi görmeyen bir çocuk hep eksik kalır isterse para havuzunda yüzsün hiç farketmez eğer ileride çocuğun olursa o çok düşkün olduğun rahatından bile fedakârlık etmek zorunda kalıcaksın ; )
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaş her seye bir cevabın var ama dediğin çok mantıksız kendi özgürlüğün ve senin tabirinle vıdı vıdı duymamak için evlenmek istemiyorsun, sanıyorsun ki çocuk bakmak büyütmek kolay.. Nice annesiz, babasız çocuk her yönden helak olmuş nicesi herhangi bir ebeveyni olmadığı için mutsuz bir ömür sürmüş ve nicesi psikolojik olarak çok acılar çekmiş.. O yüzden büyüklerimizin dediği gibi 'davulun sesi uzaktan hoş gelir.' Eğer gerçekten çocuk sevseydin annenin olmadığı bir hayatı ona yaşatmak istemezdin.. Daha çok gençsin belki zaman içinde düşüncelerin değişir.
40 Yorumla
anlamadığın şey çocuğun teknik anlamda güzel bakılıyor olması onun iyi yetiştiği anlamına gelmiyor. gerçekten sevgi dolu, mutlu bir ailede büyümüş çocuklarla parçalanmış bir ailede, sürekli bakıcılarla, adam akıllı ilgi görmeden büyümüş bir çocukta hayatının her döneminde bu farklılığı net bir şekilde farkedebiliyorsun. demişlerdir ama yine diyorum yazık edersin çocuğa ayrıca 24 yaşında bekar bir erkeğe de (kadın olsa da farkedeceğini düşünmüyorum) evlatlık bir çocuk verileceğini düşünmüyorum çok zor yani
30 Yorumla
+1 yılBu düşünce de olan sadece Anne'lik duygusunu yaşamak isteyen biriisiyle anlaşmalı olarak yapabilirsiniz.
Anne - baba olarak sevginizi eksik etmezsiniz olur biter.
Herkes evlatlık al demiş o aynı şey değil, boşanan ebeveynlerin çocukları yıpranıyor.
Ama siz anlaşmali yapacağınız için çocuğu gayet sevgiyle büyütebilirsiniz. Seni anlıyorum. Kendi canından kendi kanından birisinin yanında olmasını ve yalnız bir hayatı sadece ona adayıp yaşamanı devam ettirmek istemende normal bir tercih..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz konuşma yapan çoğu insan belli bir yaşa geldiği zaman evleniyor gadası. Bence aradığın kriterde kız bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılEvlatlık alsan bile o çocuğun bir anne sevgisine ihtiyacı olacak.
Bakıcıya "para verir baktırırim" diyorsun parayla bakan kadından ne kadar hayır gelir?
Sırf senin babalık duygun kabardı diye bir çocuğun günahına giremezsin.
Aile olunca çocuğun bir anlamı olur.
Bir ailede anne olmazsa, baba olmazsa, çocuk olmazsa bir anlamı kalmaz.
Aile insan vücudu ise fertler vücudun uzuvlarıdır.
Kadınları bu denli aşağılamanda çok saçma senin annende bir kadın unutma!!!245 Yorumla- +1 yıl
Detayda "hele şu zamandaki kızlarla" diyor, e annesi "şu zamandaki kızlar"dan olmadığı için bence bir alakası yok, siz tamamen üstünüze alınmışsınız. Sırf işin içinde para var diye işin içinde insaniyet de olmayacak diye bir şey de yok. Bir çocuğu evlatlık alırsa en azından o çocuk baba sevgisini tatmış olur, yetimhanede ikisinin de hasretini çekmek yerine.
- +1 yıl
- +1 yıl
Biz kadınlarda çok meraklı değiliz kendi derdimiz yetmiyormuş gibi erkeğin eşyası şunu bunu bence yanlış düşünüyorsun hayatta gerçekten değer verdiğin birini bulduğunda diyorsun ki en yanlış insanda olsa kabul diyorsun göz gerçekten görmüyor ve kendi kafa yapına uygun biri olursa ne hesap vermek zorunda kalırsın ne de dır dir çekmek zorunda hayat arkadaşın oluyorsa bie kişi sen zaten onu kendine yakın hissediyorsun düşünce yapısı falan senin dediğin vıdı vıdı isleri birbirini tanımadan zevk uğruna evlen insanların hayatlaru
10 YorumlaBu genc yasinda herseye sahip oldugunu dusnuyorsun fakat bir cocuk icin birbirini seven bir anne babayla buyumesinin ona tum sevgisini ilgisiniverecek bir anneyle buyumesinin yerine onun bir bakiciyla buyumesinin onun psikolojisi uzerinde olusturacak etkiler hakkinda ya bilgin yok ya da bunu gormezden gelmeye calisiyorsun henuz ortada bir cocuk yok ama eger yarin bu anlattiginiz sekilde bir aile kurarsaniz bunlari gozardi etmemeniz gerekir yahut cocuk ozleminizden vazgecmeniz, biraz cocuklari da dusunun kendi keyfiniz icin onlarin hayatini alt ust etmeye hakkiniz yok ebeveynleri olarak..
00 Yorumlahala olgunlaşamamış birisin.
Sürekli maddi durumum iyi diyip durmuşsun
Ee paranla çocuk satın almayı mı planlıyorsun?
ya da evlenmeden bir kadını hamile bırakmayı mı
Öyle kafası çalışmayan bir adamsın ki kimse senin çocuğun olmak istemez emin ol
Senin küçük kafan aptal parandan ibaret
Yazık40 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın 24 daha askerlik bile yapmamışsındır büyük ihtimalle :) kendine bakabilirsin ama çocuk bakmak kedi köpek beslemeye benzemez. Bebek anne olmadan anneyi emmeden sağlıklı olmaz, hayata tutunması zor. Hayata turunsa bile ilerde bin bir türlü hastalık sorun yaşar, dünyanın nizamına kurallarına uygun hareket etmek gerekir.
22 Yorumla
Soran+1 yılAskerliği yapalı 1 sene oldu , onun bende farkındayim bunun için büyük sorumluluk alırım sıkıntı değil değecek birşey günümüzde çoğu çocuğa bakıcı bakıyor kadın ya da adam çalışıyor bakıcıya baktiriyolar bende elimden geldiğince bakarım
- +1 yıl
Ne deyim helal olsun :) Ama dikkat et klozetten su içmeyin sonra ;)
Ben de aynı durumdayim. Evlenmek hiç istemiyorum, ama çocuk istiyorum hayatım boyunca yalniz kalmak ta istemiyorum, ama evlilik dışı ilişki yaşayip çocuk yapacak biri de değilim. Yani çok karışık olaylar. Bu arada doğru söylüyorsun şimdiki kızlarla evleneceğine evlenmesen daha iyi, doğru söylüyorsun knk. Ben de erkek olsaydım günümüzdeki kızları sevmezdim
20 Yorumla
+1 yılSonradan görme nedir diye sorarlarsa bu adamın yazdığı soruyu gösterin. 16 yaşına kadar açmış evden kaçmış şans yüzüne gülmüş 2 kuruş kazandı diye havalara girmiş. Çok afedersin ama o çocuk sorumluluk gerektirir. Sen rahat umursuz bir insansın sen daha evliliğin getirdiği sorumluluğu bile yüklenemezken baba olamazsın. İyi günler.
10 Yorumla
+1 yılSırf çocuğun olsun diye bir çocuğu anne sevgisinden mahrum bırakamazsın buna hakkın yok, büyüdükce bu eksiklik sayesinde ona neler yaşatacağını tahminde edemezsin. Evlenmek için yaşın zaten daha genç sabırlı olup doğru insanın gelmesini beklemek en mantıklısı, 30 yaşından sonra baktın yine kimseyi istemiyorsun o zaman kendine yol arkadaşı olarak kimsesiz bir çocuğu evlat edinip ona baba veya abi sevgisini hissettirebilirsin
10 Yorumla
+1 yılEvlatlık almayı bikere unut. Çünkü vermezler 5 yıllık evli olman gerekir. Veyahut bekar olan kişinin 30 yaşını aşmış olması şartı gözetilmektedir. Ancak koruyu abi olarak bir veya birden fazla çocuğun tüm masraflarıni karşılayarak arada bir onunla bir gün geçirmek hafta sonunu çocukla geçirmek gibi hakların otomatik olarak doğar.
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşında nasıl evi terk ettin ne yaptın nerede kaldın
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsam roman olur valla sokakata hastanelerde otogarda ama sen çalışıp çabalayınca mücadele edince emeğinin karşılığını kat kat alıyorsun öyküde bu zorlukları yaşadım yaşamasam rahat biri olurdum rahat olsam sıķıya gelemezdim
- +1 yıl
Niye evi terk ettin? 24 yaşında niye baba olmqk isteyesin ki
Soran+1 yılAilevi sebepler, çocukları çok sevdiğim için inanılmaz seviyorum bu yani
- +1 yıl
Çocuk bu kedi köpek değil bakıcıya atıp kaçamazsın senin de ilgilenmen gerek çocukları sevmek yetmez
- +1 yıl
Benim ailem de beni kapı dışarı etti edecek
- +1 yıl
Ailen seni neden kapı dışarı edicek ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan yinede sorumluluk almalı ya o çocuk normal aile ortamında büyümek varken neden bu şeklde olsun. Her kadın dırdır yapmıyo iki tarafın fedakarlıklaryla yürüyen çok güzel evlilikler var.. Ama yinede sorumluluk almak şart. Doğru kişiyi bulunca evlilik mükemmel birşey..
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılBende tam tersi aslında ama kişilik özellikleri olarak aynıyız. Rahatıma aşırı düşkünüm kimseyi çekemem bu yüzden evlilik filan istemiyorum hele çocuk hiç... Çocuk için zaten evlenilmez... Bu hatayı yapma...
10 Yorumla Aynı durumdan bende muzdaribim. Çocuğum olsun istiyorum fakat evlenmek istemiyorum, Gerçekten çok garip birşey ya
12 Yorumla- +1 yıl
Biriniz cinsiyet değişin madem çocuk yaparsınız.
+1 yılBende 28 yaşındayım amerikada doğdum avukatim ancak evlilik istemiyorum çünkü ben sinirliyim karşımdakini üzmek istemiyorum yani anlayacagin yalnız değilsin paran varsa ye iç dolaş gez
12 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi cidden insan kafa dinlemek istiyor biz zaten ideallerine hedeflerine odaklanmış insanlarız o kadar çalışıyorsun eve geliyorsun kafa dinlemek istiyorsun evde tak bir ses nasıl olmuştum saçık nasıl kuaföre gittim perde alacsm şunu yapacam yemek yapacam benimle ilgilenmiyorsun insan diyor ki ben nerdeyim bu nerde pişmanlık yani ha birde sokağa çıkamıyorsun istediğim saatte hava almak isteyecek bu saatte nereye gidiyorsun başla bir kadin mi var gereksiz gereksiz kıskançlıklar ömür törpüsü
- +1 yıl
Dediğimi yap, 💰 olsun kralsın..
+1 yılNeden bakıcı bakıyor. Annesi bakmalı. Bende senin gibiyim. Evlenmeden çocuğum olsun çok isterim ama bunun tek yolu zina yapmak. Oda bana göre değil.
Bence bişeyi çok istiyorsan (çocuk) istemediğin şeye (evlilik) katlanmalısın.00 Yorumla
+1 yılBir çocuk paradan bakıcıdan çok anne babayla mutlu huzurlu olmak ister evlenmeyeceksen çocuk yapmanada gerek yok o çocuğun hayatını yakma çok istiyorsan evlat edin madem bu kadar paran var bir çocuğa hayrın olsun en azından
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsanlardan nasıl bir cevap bekliyorsun böyle garip bir soruya sırf canın istiyor diye çocuk sahibi olup süründürtecekmisin çocuğu
52 Yorumla
Soran+1 yılBen çoğu kadından iyi bakarım
Cevap sahibi+1 yılPazardan alıp mı bakacaksın annesi olmayacak mı hem özgürlügume düskunum diyosun
+1 yılEvlatlık alabilirsin demişler bence de mantıklı. Bir çocuğa kim yuva açmak istemez ki? Onun dışında ne yapabilirsin bilmiyorum ülkemizde maalesef evlenmeden çocuk yapmak uygun görülmüyor.
15 Yorumla- +1 yıl
@yıkık2510 Sana katılıyorum
- +1 yıl
Müslüman değilim
- +1 yıl
Herkes de müslüman olmak zorunda değil bunu bilin ben sadece objektif yaklaştım
- +1 yıl
Tamam öyleyse Müslüman olan biri için mantıksız diyelim. Müslüman olmayan biri için normal olabilir
Hayda güzel kardeşim o Zaman imam nikahı yap derim oda olmaz Oda Yasal değil Zina ile çocuk olmaz hiç doğru olmaz biz Avrupalı Hristiyan değil Müsluman Osmanlıyız
12 Yorumla- +1 yıl
Adamsın sen
+1 yılGörüşün bence yanlış. Rahatına düşkünsün anladık ama sen daha kadınlara dayanamazken bir çocuğun sorumluluğunu nasıl alacaksın? Çocuk güzel bişey ama her güzelliğinde bir zorluğu var. Zoru görünce ne olacak. Tabi bide çocuğun pisikolojisi var. Annesi ya da babası olmayan bir çocuğun psikolojisini hiç düşündün mü?
Yanlış anlama ama istiyorsan sorumluluk al.11 YorumlaYer çekimsiz ortamda çilek yiyip muz tadı da almak istiyor musun?
O kadar kendini övmüşsün ama belli ki henüz bir olgunluk yok.
Zira tamamen ergen avuntusudur bunlar.10 YorumlaSimdi bunu bende istiyorum aslinda ama tasiyici annelik ile yurtdisinda yapilabilir sorun çocuk yapmak değil.
Bu cocuk annesini soracak sana ne cevap vereceksin ne diyeceksin niye mahrum birakiyorsun suçu ne diye kendime düşünüp durdum. Bu yuzden en mantikli olani evlenmek kaliyor yinede sevdigin biri olursa şayet yok sevemezsende yazik çocuk yapip uzulmesini istemezsin.10 Yorumla
+1 yılÇocuğunu aşık olduğundan bir insan yap ve onunla büyütmeyi iste sevmedigin bir insandan cocuk yapıp hayatın boyunca onunla bir arada olman fazlasıyla kötü bence
10 Yorumla
+1 yılParan ne kadar çoksa karşındaki insanın seni ne için tercih ettiğini anlamanda o kadar zor olur. Ama aile çok güzel bir şey bence. Eğer cocuk çok istiyosan evlatlık alıp bir cocugun kaderini güzelleştir. Aynı fikir bende de var bu dünyaya cocuk getirmek istemiyorum. Gelene bir faydamız olsun
00 Yorumla
+1 yılHer ülkenin kuralları farklı olabilir. Evlatlık almak için evli olman gerekiyor sanırım Türkiye de. Taşıyıcı anne yoluyla da şansını deneyebilirsin. Hem kanından genini de taşır.
00 Yorumla
+1 yılAnnesiz buyutemezsin
Her ne olursa olsun o çocuğun anne şefkatini ihtiyacı var bir aile ortamını ihtiyacı var herkes Çocuk istiyor ama O çocuğun geleceğini düşünmek her şeyden önemli00 Yorumla
+1 yılAşık olmayı bekle, insan aşık olduğu kişiyle evlenmek ister, onunla evlendiğin zaman ondna çocuk yaparsın aceleci olma.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilik sevmiyorum yani birbine bağlı yaşayamam ki öyle biri olsam çocuk yaşta evi terketmezdim
- +1 yıl
Belki seni böyle kabul edecek bir eşin olur nerden bilebilirsin ki, seni kısıtlamayan.
Soran+1 yılBen evlilik hayatını sevmiyorum teşekkürler pozitif anlamda yorum yapıyorsun da benim doğanda yok ben mesala evde sessizliği kitap okumayı acayip severim evli olursam bu olmaz vır vır dir dir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafa dengi birini bulursan belki her sey daha iyi olur. Bende evlenmeyi dusunmuyorum ama cocuk sahibi olmak istiyorum. Daralmaya gelemem😂 bu yuzden sevgili bile yapmadim. Ben kendi cocugumu istiyorum. Evlat edinme vs degil. Evlenmeden de malesef cevrem yuzunden hos karsilanmayacagi icin cocugunda bir babaya ihtiyaci oldugu icin malesef suanki imkanlarla bu mumkun olmuyor
00 Yorumla
+1 yılHaha. O işler oyle kolay degil. Cocugun hem anneye hem babaya ihtiyacı var. Yaradılısın geregi sen bir anne olamazsın.
10 Yorumla
+1 yılBen kendi acımdan konuşayım babasının kim olduğunun önemi yok cocuğu bir biyolojik baba bulur ertesi sabah hatırlamıyacagım birinden cogu yapardım
10 Yorumla
+1 yılKendi kanından bir çocuk istiyorsan bu durumda evlilik şart ama bu önemli değil benim için diyosan evlatlık alıcaksın o zmn
11 Yorumla- +1 yıl
Evlatlık alabilmesi için 30 yaşını doldurması gerek
Tamamen aynı şeyi düşünüyoruz. Ama ne kadar zengin olursan ol çocuğa kendin bakman gerekiyor diye biliyorum. Öyle sabah işe gideyim akşam gelip ilgileneyim olmuyor sanırım.
01 YorumlaSen önce bu kafayı değiştir! Bu toplumun örfüne, inancına, kültürüne ters böyle anlamsız düşünceleri terk eyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Mal mısın pardon
Bu gibi çarpık aile oluşumlarına ben karşıyım. Bir kez daha düşünün en sağlıklı olan kararı verin. Yoksa ileri de sizin de başınız çok ağrır.
10 Yorumla
+1 yılAynı şeyi istiyorum ama aile veremeyeceksen çocuk yapmanın anlamı yok. Bile bile mutsuz edeceğin bir çocuk dünyaya getirmek büyük bencillik
10 Yorumla
+1 yılKardeşim illa çocuğun biyolojik babası olacak değilsin ya madem maddi durumun iyi evlatlık al büyütürsün böylece ailen torun da istemezler senden.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlatlık edinebilirsin ama bakıcı tutarım dersen hiç uğraşma. Kendin bak işin falan varsa evden yaparsın cidden güzel olur böyle yaparsan. Bakıcı tutarsan zamanla çocuk sana yük olur, 7/24 zamanını onla geçirmekten daha güzel ne olabilir ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sadece kendi zevklerini ve isteklerini önemseyen bencil bir adamsın...
O çoçuğun bir anneye ihtiyacı olmayacak sanki, belli yaşa gelince benim annem kim diye sormayacak...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSperm bankasına Gidip tezgahlara bana şurdan iki fırt çek de sonra da plastik cerraha gidip bendeki ağırlık yapıyor daha hafif bir şeyle değiştirebilir misiniz de o anlar sonrası kolay zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel yapalım ben ama 28im... bakıcı da istemem ben bakarim😂 hafta sonları alırsın gezdirirsin. Uyar mı?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlara guvenin yok sanirim... ama hem alhlakli hemde cok güzel kizlarda var.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAzcik yorumlara baktim da kadinlardan daha iyi cocuk bakacaginizi iddia etmissiniz :)) sorumluluk sahibi bir baba olabileceginiz icin takdire sayansiniz ama ben fitrat geregi erkeklerin bakamayacagini dusunuyorum. Neden derseniz bir yakinimin basina geleni anlatmak isterim. Anneyle baba iddiaya giriyor, baba da siz hesabi bakacagini soyluyor. Kadin cocugu birakip gezmeye gidiyor (sadece yarim gun )
Kadin eve geldiginde adama soruyor : bir problem oldu mu diye
Adam : yok annesi ne olabilir ki ben kizima cok iyi baktim diyor, hatta bana kizim su bile getirdi, oyun oynadik biz falan diyor. Kadin hemen durup; iyide bu sana su getiremez ki bunun boyu yetmez diyor. Babasi da kizina donup, hadi kizim suyu nerden getirdiysen yine getir anne de gorsun diyor.
Kiz oyuncak bardagini klozete daldirmis suyu adama bir guzel icirmis :D
Soran+1 yılMantıklı doğru konuşuyorsunuzda haklisiniz ama şöyle birşey var çocuga çok güzel bakacak bakıcılar bulunur güzel bir ücret ödedikten sonra zaten günümüzde parayı veren düdüğü çalıyor güzel anne şefkati eksik etmeyecek şekilde çok güzel bir şekilde büyüttürebilir
Cevap sahibi+1 yılKimse kendi canindan ve kanindan olmadigi birine anne sefkati veremez. Bu hep boyledir degismez yani.
Yurtlardan çocuk sahiplenebilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılO aklimda var onu yapicam nasip olursa
Seninle aynı düşüncede birini bulmak senin çözümün sanırım
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istiyorum ama evlenmek istemiyorum diyen bir kadın bulacaksın 😁 senin için en mantıklısı bu
02 Yorumla- +1 yıl
Yoo gerekirse sözleşme yaparlar. İki taraf da gerçekten bu niyette ise hiç bir sorun olmaz
Ama niyeti farklı olursa her türlü sıkıntı çıkabilir tabi
+1 yılEvlen bence
Çekişki seninki
Dış dünyayı bırakamama. ...00 Yorumla
+1 yılIyi birini mutlaka bulursun gardesim cocuk esirgemeye git onlara maddi ve manevi bak.
00 Yorumla
+1 yılKimse vermez çocuğunu anlaşmalı evlilik yap bir tanede çocuk yap kadinada para ver ayrilirsin
00 YorumlaBirinden peydahla çok basit yani senin kafana yatar bu fikir
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istiyorsun ama bu çocuk belli bir döneme kadar yine anneye ve onun bakımına muhtaç?
00 Yorumla
+1 yılGayrimeşru çocuk yap. İlla evlenip çocuk yapmana gerek yok dkjdjd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer çocuk istiyorsan kendi kişisel isteklerini 2. plana atman lazım evlilik dışı çocuk yapıp hayatını zehir etmeye kimsenin hakkı yok evlenmek istemiyorsan çocuğu da unutman lazım bence
53 Yorumla
Soran+1 yılHayatı zehir olmaz çoğu kadindan iyi bakarım ben ona
Cevap sahibi+1 yıldünyanın en iyi babası da olsan annesiz ya da anneden ayrı büyümek çok zor, diğer çocuklarla kendisini kıyaslayabilecek yaşa gelince durumu fark edersin boşuna pişman olacağın işlere girme bence yazık yani
Cevap sahibi+1 yılayrıca kadınlara karşı bu kinin ne anlamadım herkes para avcısı değil çok kötü insanlarla tanımışsın demekki gerçekten sevecen iyi bir insanla tanışırsın bir gün umarım
+1 yılAyni düşüncelerdeyiz bende evlenmek istemem ama bir çocuğum olsun isterdim
00 Yorumla
+1 yılE o kadar rahatına düşkün biri evlenmeden çocuk sahibi olunca o çocuğa nasıl bakacak? Katlanırım diyorsan al yetiştirme yurdundan bir çocuk ona da faydan olur
12 Yorumla
Soran+1 yılBebek bakan bir sürü bakıcı var ilgilenilen biri bulunur kesenin agzini açarsan çocuk çok güzel büyür onlar ufak seyler yetistirme yurdundan sahiplenmek aklimda var ama bir tanede olsa kendi çocuğu olsun istiyor insan bu arada çocukları çok severim cocuk kahrı çekerim el kızı kahrı çekmem
- +1 yıl
Taşıyıcı anne gibi bir fikrin varsa bizim ülkede çok makul bir seçenek olmadığını bilmelisin :)
Kendin büyütebileceksen kaçır bir tane 😂 dertsiz başına dert arama kardeşim otur oturduğun yerde Cocuk dünyaya gelmek istemiyordur
00 YorumlaSenin kafadan birini bul cocugu yap sonra herkes kendi yoluna😅
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama detaylarda yazdığın şeyleri biraz komik buldum. O kadar dariyet yapmışsın vs. vs. Hala önyargılarından kurtulamamışsın ama jdjdmdmdm
00 Yorumla
+1 yılHerkes genelde böyle düşünüyor ama o çocuğa bir anne ve bir baba şart
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile ortamı olmadan çocuk olması saçma olur bence ://
10 YorumlaBilim adamları tam böyle bir şey için bir çözüm buldu kadın kemik iliği den sperm üretti sen de yaptır ancak tüm özelliklerini senden alacak ve sadece kız cinsinde olacak
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat