Çocuğum olsun istiyorum ama evlenmek istemiyorum, ne yapmalıyım?

24 yaşıma geldim maddi durumum çok çok iyi arabam var evim var kendime ait bu genç yaşımda neyse yani kariyer olarak istediğim yere geldim gibi gibi annemde baskı yapmaya başladi evlen diye ama evlenmek istemediğimi defalarca söyledim anlamıyor uzun zamandır hayatımda biride yok hayatımda olmak isteyen çok insan oldu tabi maddi durum iyi olunca ben rahatıma düşkün bir insanım kadın çenesi vır vıdı çekemem hesap vermekten nefret ederim kim olursa olsun ki 16 yaşımda evi terkettim kendi hayatımı kurdum siz düşünün evde baskı olduğu için özgür ruhlu birinim ama bir çocuğum da olsun çok istiyorum ama hayatta evlenmem hele şu zamandaki kızlarla öyle bir hata yapmam dediğim gibi ne yapmalıyım çocuğum olsun diyede tüm hayatımı yakmak istemiyorum insan istiyor bir çocuk
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl bakacaksın cocuk ziyan olur diyenler varda günümüzde öyle bir bakıcılar var ki çoğu kadından daha güzel bakıyor hatta çalışan evli çiftler kendileri bakmıyor bile bakıcılar bakıyor ben düzgün işinde iyi bir bakıcı bulsan çocuk çok güzel büyür geleceğinde parlak olur mesala çocuğa dil öğretenler bile var bebeklerin öğrenme kabiliyeti bizden iyi olduğu için dil bile öğrenir konuşmaya başladığı zaman erken yaşta okuma gitmeden okuma yazma öğretenler mi dersin vs vs herşey para yani
Çocuğum olsun istiyorum ama evlenmek istemiyorum, ne yapmalıyım?