AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
23 yaşındayım diyorsun 3 yıldır evliyim diyorsun. 20 yaşında evlenirken benim bu yaşta hayatımı yaşamam gerekiyor demedinde şimdi mi diyorsun
Öyle bir şey demiyor ki hazır değilim diyor ikisi farklı ya
@zeynepyilmaz1269 Yorumlarda söyüyor bak. Hayatını yaşamak isteyen biri 20 yaşında evlenmez
Yok yazmamış
@zeynepyilmaz1269 Burda demiş
https://hizliresim.com/wSeFCj
Hımm okey ben onu görmedim de
Çocuk yapmıycaksan neden evlendin dicem ama evlilik sırf çocuk için mi? İkilemde kaldım şu an.
Sevdiğim için evlendim hazır olunca da evladımız alıcaz kucağımuza
He hazır değilim demiştin. Tamam o zaman hazır oldugunda yap yani ne diyim
Aynen.
Tamam da neden istemiyorsun kariyer mi yapıyorsun okuyor musun yani konu ne?
Ben çocuk aşığı biriyim ya
Evliliğe de hazır degilsin o zaman. sen niye evlendin o adamın da duyguları var yazık
Evliliğe hazırım evlilij demek çocuk demek değil. Evliliğin tek sebebi seversin evlenirsşn bu
çocuğun özgürlüğüne karışcaksanız yapmayın ghjdghjhjmgjhgfh
Hazır olmak önemli ama allah hormonlar ile hamilelikte hazırlıyor bence eğer o sorumluluğu almaya az da olsa isteğin var ise düşünün. Sonuçta çocuk bakımı kadının hayatını değiştiriyor
Sen kendini rahat burak. O gerek olanı yapar. Sənin yaş kaç?
Ilımlı bakman iyi olur ya 3 sene olmuş bide kuşkun yoksa olumlu bakmanı isterim
Sağlık sıkıntısı yoksa beklemenin manası yok yani önünüzde engel yoksa çocuk için niye evlendin diye sormazlar mı?
Çocuk için evlenilmez sevilen insanla bir arada yaşama sözü vermektir evlilik
Sakın çocuk falan yapma eşine de sakın güvenme ölçüt sensin
Niye yapmasin niye güvenmesin belki güveniyor belki birbirlerini çok seviyor ben yazıdan bayanın eşinin ne kadar sevdiğini anladım sen nasıl anlamadın
Erkeklerin sevmesi mi
Pehhhhh
Yalannn
Hepsinin allah belasını versin
Bela okuma bela herkes ayni degildir cok yanlis düşünüyorsun sen çünkü darbe yemissin belli
3 yıl iyi bir zaman dilimi bencede artık olmalı kendini buna hazırlamalısın
3 yıl az bir zaman değil yaş mi küçük neden istemiyorsun ki
Hazır değilsen söylemen bnce en iyisi. İyi anne baba olmanın bir kısmıda iki tarafında o çocuğu istemesi tek tarafla olacak işler değil
3 sene olmuş daha ne zaman hazır olacaksın.
Yaslar ne
23 ben 27 o.
Yapın artık çocuk
Yaslar iyi.
Evlilikte bir de ten uyumu varsa 3 sene sizin için harika geçmiştir
Ben hazır değilim diyorum senin isteğine göre ni yapıcam
Yapma sen sevişmeye devam
Sen bu gidisle daha bakiresindirde oyle suphelendim Şu an
Sen de bir insansın ama. Bil bir zman sonra siz degil sen bakıcaksın babalar sadece arada sever ugraşmaz çok fazla haberin olsun 🌸🌺
Konuya adapte olamadım. Tek düşündüğüm bebeği bu zamanda nasıl komşuya bıraktıkları
şu an bir sen bir ben, geri kalan herkes gerçekten çocuk konusunu değerlendiriyo ya da kadını ikna etmeye falan çalışıyolar soru tamamen fake
Hazır değilsinde cocukta planla yapılmıyo kim bilir biz nerde projelendik
26 yaşı bir kadın için ideal çocuk yaşı bence. Bu yaşa gelmeden çocuk önermem.
Anneliğe nasıl hazır olunur?
Hazır değilsem reddederim
Evet
3 yıl olmuş daha hazır olamadın mı anneliğe 😒😒
Hayır.
3 yıl olmuş zamanı gelmiş aslında,
Ben 3 yıl evli olsam çocuk isterdim
Yaşın ama ilerde senin bizim genç çok
Yaşın genc ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Üç sene uzun bir zaman artık çocuk için şartlar hazır. Tabi hayat sizin bilemem. Ben kendim için söyledim
Bence evliliğin siresi ile değil
Sen bilirsin ben kendi fikrimi söyledim
Corona var bekle azıcık skflslfk
Hazır değilsen söyle ama kırıcı şekilde değil
Kaç yaşındasiniz bayan
Boşver yapma hazır hissetmiyorsan
spiral taktır
net ol
Sende yap ne olacak ki
Ne demek ne olucak pazardan meyve mi alıyoruz hacı dünyaya yeni bir isnan getirmek diyoruz bin bie sorumluluk diyoruz
Tamam kolay degil ama onun mutlulugunu tat yasa sonrada iyiki dogurmusum seni de
İki yul sonra düşünüyorum..
Hayirlisi olsun hakkinda ins. Menopoza girmezsin
Yaş daha 22 karsşe
Olsun bu bir rahatsizliktir onu sen bilemezsin hadi 2gun sonra menopoza girdin napacan benim yas 22 mi diyecen ozamanda
Öff saçmalama eğer bu genç yaşımda menopoza girersem bu Allah'tan gelen bir şey olur. Saçma sapan konuşma ne olur ya !
Tamam iste bende allahtan gelir diyorum aksi bisey demiyorum. İns. Menopoza girmezsin de hersey gonlunce olur yanlis bir kelime kullanip kirdiysam ozurdilerim
3 yıl olmuş adam haklı yap sende
Hiç uğraşma.
Tut birini temizlesin.
Boşver yapma daha erken
Üç yıl olmuş neyi bekliyosun daha
Kaç yaşında sin ki hazır değilsin
23 oldum
Geç bile kalmış sin şimdi başlarsanız çalışmalara 24 anne olucak sin ideal bence en azinda kız büyüdüğünde cokmus olmaz sin
Ben karar veririm neyin benim için ideal olucağına.
Neyin tribindesin kamil madem çok biliyon ne diye soruyon
Allah kocana yardım etsin
Ben soruda sizce çoöuk yapayım demedim ki okusaydın keşke. ben siz olsanız ne yapardınız dedim. bak oku
Bende ben olsam böyle yapardım dedim
Hayır öyle demedin ,😎😂😂😂 24 te anne olucaksun felan direk sen tekili kullandın
Fikrimi söyledim ama siz hanım efendi kendini beğenmiş bencil insalrdan siniz
Malesef ben çocuk yapamadugim için kendimden örnek veremedim kusura bakmayinn
Düşünürsek konuşmanı tavsiye ederim. Ben birine hayır deyip fikrine ihtiyacım olmadığını dedim diye hayati kararımı korudum diye bencil olmam sınırlarını bilen bir insan olurum çarptırma
Bana bencil olsan ne olmasan sana hayalini anlatmış bir kocam dediğin adamin isteğini sen istediğin zmn a erteliyor sun bu bencilllik degilmi
Bahene hazır değilim neye çocuğun sorumluluğunu almaya merak ettim doğrusu 20 yaşında kendini evliliğe nasıl hazır hissettin
Peki onun dediği olsa? O istese ben istemesem bu da bencillik olmayacak mı? Ben şu an ruhen bir bebeğe bakmaya hazır değilim? Eşim bunu dediğim ansa bana anlayış gösteriyor Ken sen? Bana ne hakla bencil dersin. ? o çoçuğa bakacak olan benim? Birileri sevecek diye neden bakmayacapım çoluğu doğuraykm pazardan limon almaya benzemez canku bu insan bu her gece uykusuz kalmak. Her an onla olmak bir sürü şeyi var ben şu an bu sorumluluğın altına girmek istemiyorum bunda bencillik yok hayır demek hakkım
Bak hala kendini düşünüyor sun kalkmış bana bencilllik değil diyor sun
3 yıl kısa bir süre degil çocuk istemek onun doğal hakkı sen rahatlığa alismissin rahatin bozulma sin istiyor sun
Ben annesini babasını kaybetmiş bir kızım. Öğrenci evinde yaşarken kocamla nişanlandık. Neyse kocam nişanlıken bir gün bizim öğrenci evine ziyarete geldi evin o yıkık dökük fakir halini dolapta bir şey olmadığını gördü bana sen burda nasıl kalıyorsun bana taşın burda sana bakmazlar dedi. Bende olmaz doğru değil dedim evli değiliz henüz sonra evlenelim dedi banada mantıkkı geldi ulan aşığım daha ötesi mi var neden ayrı yaşıyım sonra üni yi iki sene önce bitirdim evli okudum p kadar
anladığım kadarıyla eğitim seviyen çok yüksekte değil lakin istemediğin bir şeye hayır demek bütün bireylerin en büyük hakkıdır bu anayasada da böyledir kitaplarda da böyledir istemediğimiz bir şey hayır demedi şimdi ben eşime desem ki atıyorum git bana Avustralya'da meyve al o da dese ki hayır aynı şey diyecek misin bencillik diyecek misin bu bencillik değildir istemediğin bir şey yapmak zorunda değilim bu benim insani olarak bir şey hayır demem en büyük hakkım sen önce bir araştırma yap bir iki de kitap oku
Rahatım bozulması ile ne alakası var Ben şunu anlatamıyorum ben şu an ruhen iyi bir anne olacağını düşünmüyorum tam bir olgunluk seviyesine ulaştığını düşünmüyorum belki 2 yıl sonra daha iyi bir anne olurum bu da beklemeyi düşünüyorum ki sen haddini aşıyorsun bak son kez uyarıyorum bir kez daha devam edersen seninle daha fazla muhattap olmayacağım benim işim bana hazır değilsen beklerim diyor sen haddini bana nasıl açıyorsun ya ben seninle daha fazla muhattap olmayacağım kesinlikle yazmanı istemiyorum böyle bir hadis izle muhattap olmaz çünkü
Ben seni sustururdum da sen harbi okumuş cahilsin birsey demiyorum saygı duyarım muattap olmak zorunda değilsin
Küçülme daha fazla karşımda haddini bilmemek te üzerine yok
Sensin sen bilirsin
Korona bitsin yaparız de
kaç sene daha sürer hazır hissetmeniz 😂
Şu dönemde olacak iş değil seneye erteleyin derim
Yavaş yavaş kendini hazırlamaya çalışmalısın
Yani 3 yıl az bir süre değil haklı bence
hazır olması için eşimi kandırırdım :)
Hazır değilim demelisin
Oda kendine göre haklı degil mi sence
Vay anasını ya duygulandım
Çalışmalara başlayalım derdim. Ahaha😂😂
virus olayi gecince yapin
Hazır değilsen yapma derim
Hemen doğururdum dermişim 😂😂😂😂😂
Gocanın bırnuna osr 😂
Yap gali bkun çkarmyn yani
Belki ayrılırsınız bence boşverin çocugu
Neyi bekliyorsun
Hazır olmayı
Hazirdan kastiniz nedir peki
Mesela şu an Ben 23 yaşındayım biricik eşim var gezip tozmak daha fazla eğlenmek istiyorum çocuk altı değiştirmek istemiyorum
Siz sorumluluktan korkuyorsunuz bence
Ama neden hep eksileri dusunuyorsunuz cocugun Arti yonlerini hic dusundunuz mu peki
Sorumluluktan korksam asla çoçuk yapmak istemem ben 2 sene sonra düşünüyorum şu yaşlarımı eşimle baş başa geçirmek istiyorum
Cocuklu kisilerin sizce cocuklari olunca kendilerine xaman ayarmadiklarini dusunuyorsunuz
Bence zaman gecirmek oluyor fakat farkli sekilde bicimde hayatlari degisiyor
Eğer öyle düşünsem. Hiç yapmak istemem diyorum anlatamıyorum galiba? Ben şu yaşlarımı eşimle baş başa geçirmek istiyorum diorunu
Aslinda ayni seyi soyluyoryz fakat anlamiyoruz birbirimizi beraber vakit gecirmek evet buda sizin dusunceniz bize sadece saygi duymak kalir
Aynen
Herseyin hayirlisi ozmn mutluluklar
Sende biraz kulaklarını falan okşa em
Haklı bence
Adam haklı ama ister sen neden istemiyorsun
Çocuk yapma korona var
Bence kocan çok haklı
Ona da bunu söyleyebilirsin :)
boşardım seni.
Çok şey istiyorsun.