Çocuk & Ebeveyn Kızıma 'Nil Defne' ismi nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Nasıl isim sizce? Güncellemeler+1 yıl Peki Defne'ye uyumlu isim öneriniz var mi? Kızıma 'Nil Defne' ismi nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Defne kulağa hoş geliyor gadası ama ikisi bir arada daha güzel 1 0 Yorumla
yüsraalaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 45% +1 yıl Tek isim koy ilerde biraz zor oluyor ben zorlaniyorum şahsen bazen ela bazen yüsra diyorlar.. ya tek defne koy ya nil.. 0 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Defne en sevdiğim isimlereen bir tanesidir ana Nil ismi beraber nasıl olur bilemedin 0 0 Yorumla
HayaletKral Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 63% +1 yıl Bence iyi değil ama senin bileceğin iş elbette. 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl sağlıklı analı babalı olsun adıyla büyüsün çok hoş 0 0 Yorumla
AlcaponeMayk Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Kaç aylıksın🙈 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 6 .. Yorumla AlcaponeMayk +1 yıl Az kalmış dikkat et kendine lütfen. Sigara kullanıyor mu 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Ediyorum😊 Yorumla AlcaponeMayk +1 yıl Dertleşmek istersen gel Yorumla AlcaponeMayk +1 yıl Herzaman Yorumla AlcaponeMayk +1 yıl Defne mira Defne mine Yorumla
manisaliselo45 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı. İgrenc 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Defne kulağa hoş geliyor gadası ama ikisi bir arada daha güzel
Tek isim koy ilerde biraz zor oluyor ben zorlaniyorum şahsen bazen ela bazen yüsra diyorlar.. ya tek defne koy ya nil..
Defne en sevdiğim isimlereen bir tanesidir ana Nil ismi beraber nasıl olur bilemedin
Bence iyi değil ama senin bileceğin iş elbette.
İkisi aynı anda iyi değil gibi
İkisinden birini koy sadece
sağlıklı analı babalı olsun adıyla büyüsün çok hoş
Güzel.
On numara
Kaç aylıksın🙈
6 ..
Az kalmış dikkat et kendine lütfen. Sigara kullanıyor mu 🙃
Hayır tabii ki
Ediyorum😊
Dertleşmek istersen gel
Herzaman