Bebeğime aldığım boyasız şampuanı Johnson's Baby cotton touch, saç ve vücut şampuanı diye yazıyor. Kendim için vücut şampuanı olarak kullanabilir miyim? Boyasız şampuanın faydaları benim için neler olur?boyasız şampuan
Bebeğime aldığım boyasız şampuanı kendim için vücut şampuanı olarak kullanabilir miyim?
Bu yaşıma geldim hala dalin kullanıyorum bence bir sıkıntı olmaz 😂 bu arada bebekler için organicare marka şampuanı tavsiye ederim. Mor renkte. Daha organik ve doğal olduğu için anneler onu tavsiye ediyormuş ve kokusu cidden tam bir bebek gibi ☺️💗
🎀Tam benlik bir soru bu. Niye, diye soracak olursan cevabım ben uzun süredir bebek şampuanı kullanıyorum ve çok memnunum.
En çok bunu kullanırım.
🎀Bebek şampuanını hem saçlarımı yıkamak için kullanıyorum hem de her sabah yüzümü yıkamak için kullanıyorum.
...
🎀Bebek şampuanı kullanman saçına zarar vermez. Tam tersine saçına iyi gelir ve toparlanmasına yardımcı olur. Kopmalar, dökülmeler, kırılmalar, kepeklenmeler en aza iner.
...
🎀Bebek şampuanı ile ilgili birkaç şeye birlikte göz atalım mı? Hem aklındaki soru işaretlerini giderir belki. Haydi başlayalım 🙄🙄🙄
Tüm aileyi anca idare ediyor 😂
Bebek şampuanının özellik ve yararlarını şöyle sıralayabilirim:
🌟Cildi tahriş etmeden temizler. 🌟Cildi besler. 🌟Cildin nem dengesini korur.
Johnson's baby nin şampuanları çeşit çeşit. Her biri ayrı güzel 😍😍😍
🌟Paraben, alkol, sls, sles, boya ve bebeklere zarar verecek kimyasalları içermiyorlar. 🌟Göz yakmayan özel bir formülleri vardır. 🌟Saçı ve saç derisini besler ve saça parlaklık kazandırır.
Şampuanı kadar losyonu da harika. Bu ikiliyi birlikte dene derim. Minnoş bir cildin olur.
🌟Normal şampuanlara yani yetişkinler için üretilmiş şampuanlara göre daha az kimyasal madde içerir. 🌟Saçı yumuşacık yapar, saçın taranmasını sağlar. 🌟Yüz temizliğinde ve göz çevresinin temizliğinde kullanılır.
🌟🌟🌟O kadar çok faydası var ki say say bitmiyor. Şuanlik bunlar vardı aklımda. Aklındaki tüm soruları bana sorabilirsin. #iyiliğiseç ☄☄☄
Bebeğimiz için aldığımız saç ve vücut şampuanları, losyonlar, bebek yağları, sabunlar gibi bakım ürünlerini kendimiz hatta bütün ev halkı gönül rahatlığıyla kullanabilir, bu konuda hiç endişen olmasın ;) Eğer aldığın boyasız şampuanın özelliklerini merak edersen sana kısaca anlatayım:
Johnson's Baby Cotton Touch Saç ve Vücut Şampuanı
cotton touch
- İçerisinde hassas ciltliler de dahil olmak üzere hepimiz için faydalı olan gerçek pamukla harmanlanmıştır.
- Yeni doğan bebeklerin hassas cildini nemlendiren ve yatıştıran bir yapıya sahiptir.
- Aynı zamanda hipoalerjenik bir özelliğe sahip olan Johnson's Baby cotton touch, saç ve vücudu kolayca temizler, kalıntı bırakmaz. Bu konuda içimiz hep rahat :)
- Cildimize zarar verebilecek boya, sabun ve sls/sles gibi maddeleri içerisinde barındırmıyor.
- Johnson's Baby klasiği olan göz yakmayan formül tabii ki de cotton touch saç ve vücut şampuanında da mevcut.