Kızımın saçları neredeyse beline geliyor. Kestirmek istemiyoruz ama çok karışıyor, her gün defalarca tarıyorum, artık o da sıkıldı biz de. Acaba kızımın dolaşık saçlarını açıcı sprey önerisinde bulunabilir misiniz? Sizce en iyi dolaşık saçı açıcı spreyi hangisidir?Dolaşık Saçı Açıcı Sprey
ben duşta bunu sürüyorum saç uçlarına ekstra ürüne gerek kalmıyor tek seferde açıyor. bir de duşta tarıyoruz. içeriği % 98 organik olduğundan içim rahat
Kıvır kıvır saçlarım var ve baş etmesi cidden zor saçlara sahibim. Ee benim saçlarım kıvırcık ve taranması zor da evdekilerin degil mi? Onlarında benden aşağı kalır yanları yok. Özellikle ben ve kız kardeşlerim çok zorlanıyoruz. Ama baş edebiliyoruz. Nasıl mı? Tabiki Johnson's Baby kolay tarama spreyi ile. Yetişkinim ama bebek ve çocuklar için üretilen bu ürünü çok severek kullanıyorum. Evdekilere de ben kullandırttım. Çeşit çeşit mübarek
...
Öve öve bitiremediğim bu ürünü biraz tanıyalım mı? 🎀Alkol, paraben içermiyor. 🎀Sls/sles içermiyor. 🎀 Boya içermiyor. 🎀Saçı yıpratmaz. 🎀Saçın kolay taranmasını sağlamanın yanında saçı yumuş yumuş yapıyor. 🎀Saçlar misler gibi kokuyor. Ve koku kalıcı. 🎀 Saçın yağlanmasına sebep olmaz. 🎀Islak bir görünüm bırakmaz. 🎀Saçın doğal yapısını bozmaz.
...
Nasıl kullanılır? ☄Valla bu soruyla çok karşılaştığım için yazayım dedim. ☄ Saçın yoğunluğuna göre fıs fıs fıs saçımıza sıkıyoruz ve seri bir şekilde tarıyoruz. ☄İşte bu kadar.
...
Yani Johnson's Baby kolay tarama spreyini kesinlikle öneriyorum. Ben de öneri üzerine kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Deneyimlerinizi ileriki zamanlarda benimle paylaşın lütfen. Merak ederim ben.
Dolaşık saçları açıcı spreylerin o kadar çok çeşidi var ki bunların hepsini belirtmek yerine en sevdiğim ve beğenerek kullandığım saç açıcı spreyi göstermek istiyorum:
Johnson's Baby Kolay Tarama Spreyi
saç açıcı sprey
Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Serisinden olan bu kolay tarama spreyi;
- Saçlara zarar verebilen maddelerden olan boya ve sls/sles içermiyor. - Johnson's Baby klasiği olan ve hepimizin çok sevdiği göz yakmayan formül bu saç spreyinde de mevcut. - Aynı zamanda hipoalerjenik bir yapıya sahiptir. - İçerisinde bulunan argan yağı sayesinde hem saçları kolay taramaya yarıyor hem de yumuşacık yapıyor. Kokusu zaten çok güzel :)
Çocukların o kadar uzun saç kullanımı onlara zarar veriyor biz fark etmesekte boyunları omurgaları vs zorlanıyor biraz kestirmeyi düşünmelisiniz bence soruna gelirsen pantane nin kremi saç spreyi çok iyi hem karışıklığı en aza indiriyor hemde bakım yapıyor tavsiye eserim
En guzeli hindistan cevizi yagi. Benim de saclarim hem cok ince hem de hep dolanir :) Sivi hindistan cevizi yagi var piyasada organik. Aldim saclarima taramadan evvel ve banyo oncesi suruyorum. Diplere surmuyorum. Hem cildime de faydasini gordum. Cilde kullanirken once kantaron yagi suruyorum. Dogal yontem varken kimyasal kullanmayin kizimiza :) Kas ve kirpiklere de uygulayinca memnun kaldim. Sactaki proteini en iyi tutan yag budur.