Merhaba anneler, babalar. Benim merak ettiğim bir şey var, mutlaka biliyorsunuzdur diye cevaplarınızı bekliyorum. Acaba kolay tarama spreyi gerçekten işe yarıyor mu? Bebeğimin saçları daha çok kısa ama düğüm düğüm oluyor. Bu saç spreyini sıksam saçlarını kolayca tarayabilir miyim?kolay tarama spreyi
Kıvır kıvır saçlarım var ve baş etmesi cidden zor saçlara sahibim. Ama baş edebiliyorum. Nasıl mı? Tabiki Johnson's Baby kolay tarama spreyiile. Yetişkinim ama bebek ve çocuklar için üretilen bu ürünü çok severek kullanıyorum.
Kıvır kıvır saçlar
Hadi Ürünü Biraz Tanıyalım: 🎀 Alkol, paraben içermiyor. 🎀 Sls/sles içermiyor. 🎀 Boya içermiyor. 🎀 Saçı yıpratmaz. 🎀 Saçın kolay taranmasını sağlamanın yanında saçı yumuş yumuş yapıyor. 🎀Saçlar misler gibi kokuyor. Ve koku kalıcı. 🎀 Saçın yağlanmasına sebep olmaz. 🎀 Islak bir görünüm bırakmaz. 🎀Saçın doğal yapısını bozmaz.
Bakın ben bunu kullanıyorum
Nasıl kullanılır? ☄Valla bu soruyla çok karşılaştığım için yazayım dedim. ☄ Saçın yoğunluğuna göre fıs fıs fıs saçımıza sıkıyoruz ve seri bir şekilde tarıyoruz. ☄İşte bu kadar.
...
Yani Johnson's Baby kolay tarama spreyi işe yarıyor. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 😄😄
Kızımın da benim de saçlarımız çok karışıyor, günde 2-3 defa saç taradığımı biliyorum. Saçlarımızın karışmasını önleyecek birçok saç spreyi, kremler kullanmama rağmen bir türlü saçlarımızı açamıyordum, ta ki Johnson's Baby kolay tarama spreyi ile tanışana dek.
kızımın saçlarını kolay tarama spreyi ile tarıyorum
Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Kolay Tarama Spreyi
Öncelikle şundan bahsetmeliyim; Johnson's Baby kolay tarama spreyi saçta ıslaklık yaratmıyor, saç spreyini sıkıp taramaya başladığın andan itibaren sprey kuruyor ve tarama bitince inanılmaz yumuşak saçlara kavuşuyorsun, yani kesinlikle işe yarıyor. Ayrıca:
- Hipoalerjeniktir. - Boya ve SLS/SLES gibi zararlı maddeleri içermiyor. - Şampuanlarındaki göz yakmayan formülü bu saç spreyinde de mevcut. - İçerisinde argan yağı bulunuyor ve bu sayede hem çok güzel kokuyor hem de saçları yumuşacık yapıyor.
Zaten şampuan ve bebek yağı kullanıyorum. Her ne kadar en aza indirilmiş olsa da içinde kimyasal var. Fazlasına gerek yok. Benimde kızımın saçları kısa. Ben düğüm olduğunda açamazsam düğümlenmiş kısmı kesiyordum. Biraz uzayınca düğümlenme sorunu ortadan kalktı. Bu tarz şeyler masum gözükebilir gözünüze ama bebeklerimiz için zararlı.
En İyi Cevaplar