Eşim çocuk sahibi olmak istediğimi bildiği halde kendini kısırlaştırmış, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki burada sizinle paylaşmak istedim 2 yıllık evliliğim ve en büyük hayalim çocuk sahibi olmak çok seviyorum çocukları evlenmeden önce bile kimseyi sevemezsem sırf çocuk için görücü usulü düşünürüm derdim o kadar neyse eşimle evlenmeden 3 yıl sevgili döneminde de sıkça söylerdim o bende isterim hatta sana benzesin derdi bu yıl çocuk istiyorum hep gelecek yıl diyor erteliyordu bugün bana 4 yıl önce ameliyat ile kısırlaştırma yaptığını söyledi kaynar sular döküldü kafamdan 😭 5.6 yıldır bir kere bana söylemedi bazen şakadan yoksa sende bir problem mi var diye korkuyorsun dediğimde hayır tabi ki derdi ne yapmalıyım bilmiyorum eşimle evlenmek için ailemi bile karşıma aldım (tabi şimdi onu çok seviyorlar) ailem de sürekli çocuk yapın diyorlar ama bana sormadan böyle bir şey yapmış onu da geçtim bana söylemeden benle evlendi şu an nasıl hissediyorum bilmiyorum sadece vücudum hissiz uyuşuk
Lütfen yardım 😔😭
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sadece yapılan bir önlemmis öyle birşey yokmuş birlikte doktorada gittik ben inanmayınca neyse ki hiç bir engel yokmuş ve eşimde artık çocuk istiyor teşekkür ederim yorum yapanlar ama birşey daha eşi ile problem yasayan biri burda size derdini anlatiyo ama bizim abaza erkekler hemen özele yazıyor yok tanışalım yok çok üzüldüm yok ne yapacaksın ya az insan olun adam olun çok igrencsiniz yazık aciyorum size.
Eşim çocuk sahibi olmak istediğimi bildiği halde kendini kısırlaştırmış, ne yapmalıyım?