Hamilelik boyunca rahatça kullanabileceğim bir hamilelik sütyeni arıyorum, yardımcı olur musunuz? Emzirme sütyeni olarak da geçiyormuş bildiğim kadarıyla, acaba hamile sütyeni için tavsiye verebilir misiniz? Şu anki bedenime göre mi almalıyım yoksa daha büyük mü olmalı? Nasıl bir hamile sütyeni almalıyım hanımlar?hamile sütyeni
hamile dönemlerinin sonuna doğru süt gelmesi olabildiği için ben hamile dönemlerinde de emzirme sütyeni veya emzirme atleti öneririm. özellikle bir marka isterseniz LCW atlet modellerine bakabiliriz hem pamuklu hem de uygun fiyatlı bence.
Hamile sütyeni ile emzirme sütyeni bazen aynı şeydir bazen ise farklı. Yani hamilelik döneminde giyeceğin sütyenin yapısı emzirme sütyeninden farklı olabilir. Bunun tercihi de tamamen sana, vücut yapına ve kullanım şekline bağlıdır.
- Hamilelik sütyeni seçerken mutlaka denemeni tavsiye ediyorum. Çünkü hamilelik boyunca aldığın kilolar göğüs şeklini ve boyutunu değiştirebilir, aynı zamanda süt kanallarının gelişmesine bağlı olarak da göğüslerde büyüme görülebilir. Bu sebeple, hamilelikte giyeceğin sütyeni seçerken mutlaka denemeli, güzel bir görüntüden ziyade rahatlığa ve kolaylığa önem vermelisin.
- Hamilelikte giyeceğin sütyenin cilde nefes aldırması çok önemlidir. Çünkü hamilelikte ter bezlerimiz daha aktiftir ve terleme sorunu bile karşılaşabiliriz. Renkli, dantelli veya göze çok hoş gelen çoğu sütyenin yapısında elastikiyeti sağlamak adına plastik bulunmaktadır ve bu da cildin nefes almasını son derece engeller. Eğer sütyen ve diğer kıyafetlerimiz nefes alan kumaşlardan yapılmışsa, o zaman rahat bir hamilelik geçirebiliriz.
- Hamilelik için tercih edilecek sütyenin desteksiz olmasına dikkat etmelisin. Çünkü destekli sütyenler, hem büyümekte olan göğsünü sıkıştıracak hem de süt kanallarının gelişmesine olumsuz bir etki yapacaktır. Bu durum da, doğumdan sonra emzirmeyi engellemektedir. Bu sebeple hamile sütyeni tercihini desteksiz sütyenlerden yana kullanmalısın.
- Eğer doğumdan sonra da kullanılabilecek bir emzirme sütyeni arıyorsan, o zaman sana bir video önereceğim, mutlaka izlemelisin:
Kendi bedeninden bir beden büyük almalısın. Aslında pratik gibi gözüküyorlar ama bana kriz geçirtti şu sütyen olayı. Ben ilk 3 ay kullandım sonra fırlattım. Normali daha pratik geliyor bana.