Kızım 2 yaşında odasını ayırmak istiyoruz. Kafamda belirli modeller var ama internetten baktıklarıma güvenemedim bildiğiniz güvenilir bir marka var mı veya mobilyacıya gidip model gösterip kendim mi yaptırayım.
İstanbul Anadolu yakasında tanıdığınız güvendiğiniz mobilyacılar varsa iletişim sağlarsınız sevinirim.Bu çatısız modellerden böyle bir şey düşündüm.Çatılı olarak da bu tarz bir model istiyorumAyaksız yere sabit istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kızım için montessori çocuk odası düşünüyorum. Güvendiğiniz marka veya internet sitesi var mı?
Bildiğim kadarıyla Pierre Cardin, Vivense, Çilek gibi mobilya mağazalarının çoğunda montessori yatak modeli bulunuyor. Güvendiğin ve malzemesini kaliteli bulduğun bir yerden montessori yatak alabilirsin. Vivense'de böyle bir model buldum mesela:
Çilek mobilyanın da Montes serisi var montessori yatak modeli olarak:
Bu yatak çeşidi çocuk ilkokula başlayana kadar kullanılabilir. Gerçi bu tarz mobilya mağazalarında tekliden çok takım olarak satılıyor ama tekli almak istersen görüşebilirsin.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlara baktım ama malesef istediğim kalitede değiller ve dayanıklı durmuyorlar canlı versiyonları, yinede teşekkür ederim belki başkasının işine yarar.
O zaman masif olarak yaptırabilirsin, biz öyle yaptık. Güvendiğin bir firmaya veya marangoza masif bir montessori yatak yaptırabilirsin, çok maliyetli olmuyor.
Bence en iyisi ve en dayanıklısı o olur baktıgın zaman fiyat aralığı zaten 700 tl den başlıyor 1300 tl lere kadar gidiyor sadece yatak ama sağlamlığı ne derece belli degil yaptırma daha iyi olur
Bende bakıyorum ama bir tavsiyem var sana kenarları ileride sökülebilenlere bak ya da öylemyaptır ki sağlam malzeme olursa eger ileride kenarlarını söküp normal yatak gibide kullana bilirsin
Aynen öyle malZemesi de sağlam olursa uzun süre kullanılır bana kalırsa bende öyle birşeymbakıyorum araştırıyorum ve en iyisi kendi yaptırma olarak karar verdim hazırların üstü sökülse kenarları sökülüyor cünkü
En İyi Cevaplar