Merhaba anne ve babalar. Bu konuyu çok merak ediyorum, ancak deneyimlerle anlaşılabilecek bir durum diye size sormak istiyorum. Prima kullananlar, Premium Care ile normal Prima arasında ne gibi farklar var? Prima Premium Care modeli özel yapan husus nedir?Prima Premium Care kullananlar
Prima Premium Care kullananlara soruyorum, diğer Prima ile arasındaki farklar nelerdir?
Her iki bezi de deneyimlediğim için Prima Premium Care ile normal Prima arasındaki farkları belirtebilirim. Şöyle ki: 1- Premium Care, diğerine göre daha yumuşak, daha pamuksu bir dokuya sahiptir. Bağlama bantları bile normal Prima'ya göre daha yumuşaktır. 2- Premium Care'deki bacak kısmını saran lastikler biraz daha yumuşak, buna rağmen daha dayanıklı. 3- Premium Care'de bezin dolduğunu gösteren çizgi çok belirgin, normal Prima'da biraz silik duruyor, ilk bakışta anlamak diğerine göre pek kolay sayılmaz. 4- Premium Care haliyle normal Prima'ya göre biraz daha emicidir. Emiciliğin fazla olması, bebeğin cildine sıvı temasının az olacağını ve tahrişi engelleyeceğini, dolayısıyla bebeğin sağlığını koruyacağını gösterir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Prima'nın bezleri genelde iyi çıkıyor, sorun yaşayan hiç görmedim. Prima kullanan her anne-baba memnun kalıyor. Premium Care daha yenidoğana uygun, hassas cilde sahip bebekler için kullanılacak en iyi bebek bezi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bebeğin cildini tahriş etmez, sıvıyı daha fazla çeker ve tutar, lastikleri bebeğin canını acıtmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Prime'nın iki bez çeşidi arasındaki belirgin fark fiyatıdır. Fiyat farkı fazla olmasa da var. Premium Care olan bez, bebeğin idrarını daha iyi emiyor olabilir. Yapısı daha yumuşak olabilir. Prima kullananlar hangisinden memnunsa ondan devam etsinler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Premium care daha hızlı emiyor daha yumuşak dokulu daha doğal ama maalesef 7 numarası yok
Premium care daha çok yeni doğana hitap ediyor daha pamuksu göbek bağını düşünmüşler bacak kısmındaki lastikler daha yumuşak ama dayanıklı Diğerine göre daha emici ve tahriş daha az
En İyi Cevaplar