Cilt bakımından hiç anlamıyorum. Bana bakım101 niteliğinde genel tavsiye ve ürün tavsiyesi verebilir misiniz?

Cildim temiz pek bir problemim yok. Birkaç küçük pürüz ve güneş lekesi sadece. Arada bir de sivilce ma geçiyor genelde. Bu zamana kadar yaptığım maksimum bakım yüzümü yıkamak, arada sırada makyajımı ıslak mendille değil de makyaj temizleme suyuyla silmek falan. Artık bakım yapmak istiyorum kendimi daha iyi hissetmek için ama hiçbir şey yokken cildime zarar vermekten de korkuyorum. Cilt yapım karma. Düzenli olarak güneş kremi kullanıyorum vitiligom olduğu için. Nereden başlamalıyım? Yaşım 24. Yüz yogası önerisi falan da süper olur. Aynı zamanda kendimi daha iyi ve daha kadınsı hissetmek için kombin ve tavır ve spor, aktivite, hatta kitap ve dizi önerilerine falan da açığım. Bakımlı ve fit olmak istiyorum anlayacağınız. Saçlarım kabarıyor ve çok fazla ona da birkaç öneri iyi gider.

Cilt bakımından hiç anlamıyorum. Bana bakım101 niteliğinde genel tavsiye ve ürün tavsiyesi verebilir misiniz?