Süt sağma pompası en iyisi hangisi? Göğüslerini pompayla sağan varsa marka ve ürün tavsiyesi verir misiniz? Meme ne kadar sağılırsa vücut o kadar çok süt üretirmiş diye duydum. Bir de sağdıktan sonra biberonla veriyorsunuz büyük ihtimal. Meme reddi olmaz di mi o durumda?süt sağma pompası
Süt sağma pompası en iyisi hangisi, süt pompası için marka ve ürün tavsiyesi verir misiniz?
Philips kullanabilirsin tavsiye ederim. İlk zamanlar beyin bebeğin doymayacagını düşünerekbçoköa süt üretiyor. Doğumdan 1 gün sonra sütün gelir duş aldıktan sonra. Onların hiç birini ziyan etme sağ tarih saat yazarak buzluga at. Saklma poşetleri var. İlerleyen dönnemde yine sağmaya devam et. 2 saatte bir emzireceğin için bir gögsü emziriceksin diğerinde süt kalıcak onuda sağ at buzluga. 2 saatte doluyor gögsün zaten. İlk zamanlar şırıngayla verebilirsin ilerleyen dönemlerde de biberonla. Sütün olmaz dışarı çıkman gerekir ya da aksi bir durumda kullanırsın sütleri. Ama sagdığını vermekten çok emzirmeye çalış ki öeme reddi yaşamasın. Örn. benim kızım uyudugunda emmiyordu ve hiö bir şekilde uyanmıyordu sagıp veriyordum. Uyanıkken emziriyordum. Sütün olması için bol bol su iç gerisi hikaye sadece su.
Eğer bebeğiniz memeden emiyorsa böyle birşeye ihtiyaç yok. Çünkü siz sağdınız daha çok süt ürettiniz diyelim ama bebeğiniz sadece ihtiyacı kadarını içecek ve memede kalan süt size süt ateşi yapacak. Mastit yapacak. O yüzden bırakın bebeğiniz kendi ihtiyacı kadar emsin. Onun ihtiyacı kadar süt üretilsin. Ayrıca biberonla verince meme reddi durumu da oluyor tabi biberonda daha kolay akıyor çünkü süt bebekte tembelliği seveceğinden biberonu tercih ediyor.
Çok teşekkür ederim bu bilgiler için ben de internetten almayı düşünüyordum doğumuma on gün var da, minik çenesi yorulmasın diye düşünmüştüm ama elimden geldiği kadar sık emzireceğim inşallah sütüm bir an önce iner ihtiyacı kadar gelir.
Iyi aksamlar konu ile pek alakasi yok ama arkadasim doğum yaptı 8 aylık iken çocuklar başka ilçede kuvez de kalıyor elektrikli süt pompasina ihtiyaç var kullanmayan veya geçici olarak vermek isteyen var mi *(( çok pahalı bisey değil ama ailenin durumu yok isterseniz elden kendiniz verebilirsiniz )))
hayır korkmayın, doğumdan sonra hemen emziremezsiniz belki ama , iki gün içinde sütünüz gelecektir ve hatta taşacaktır. bebeğiniz bir defa anne sütünü emince bir daha vazgeçemiyecek, belki de biberonu bile red edecektir, yaşadım bunu ve hatta olumsuz yönleriyle bile karşılaştım. siz şimdiden ilerde yara olmaması için önlem almaya başlayın iyisi