Merhaba anneler... Doğumdan sonra süt artırıcı olarak Promalt kullansam nasıl olur? Promalt işe yarıyor mu? Beslenmeyle ve su içmeyle süt artıyormuş ama böyle içeceklerle de desteklemek gerek dediler, size de sormak istedim. Promalt kullandınız mı?promalt işe yarıyor mu?
Ben bu içeceği biliyorum. Promalt, süt artırıcı mayalı bir içecek, eşim de kullanmıştı. Bu içeceği doğumdan sonra denemek için almıştık, hatta bizzat ben seçtim belki işe yarar diye. Eşime göre tadı biraz buruk ama sütü artırmaya epey yardımcı oldu diyebilirim. Promalt süt artırıcı içeceğin etkisini gördükten sonra eşim devamlı kullanmaya başladı, zaten günde 1 kere içse yetiyordu, o kadar etkili.
Benim naçizane tavsiyem şudur; yeni doğum yapmış anneler sütünün gelmesini istiyorsa, emziremediği durumlarda sütünün azaldığını düşünüyorsa ve makine ile sağıp saklaması gerekiyorsa (çalışan annelerde daha sık olur) o zaman Promalt tüketebilir, Promalt işe yarar. Başka markalar da var, biz Promalt ile devam ettik, siz diğer markaları da tercih edebilirsiniz.
Ek olarak bunu içmek yerine ek olarak bir tabak daha yoğurt yemeniz de aynı etkiyi yapar. Önemli olan sütünüzün içeriği. Dengeli bir şekilde beslenirseniz sütünüzün kalitesi artacaktır. Sütün fazla gelmesi sütün sulu olduğunu gösterir. Çünkü su sütü arttırır yani sulandırır. Fakat sütün kalitesini dediğim gibi kalsiyum ve protein içeren besinler arttırıyor.
e bebek alarak severek içtiğim bir içicek işe yaradığınıda soyleyebilirim ama benim tavsiyem aynı markanın galata ve kurabiyeside var. beraber kullanman ben öyle ypıyordum öğlenleri çayla beraber yiyebilirsin lezzetliler
bende kulandım ama tadı çok tatlı geldi bir süre sonra tadı insanı bunaltıyor onun yerine aynı markanın galata ve kurabiyesini tavsiye ederim hem lezzetli hemde etkili
bende promal kullandım ama içecek değil bir arkadaşı galatasını kullanmış bana tavsiye etti bende galata ve kurabiyesini karışık olarak yedim çok faydasını gördüm
oldukça etkili severek kullandıgım faydasını gördüğüm e bebekten aldıgım ürün ama bir süre sonra içmekten sıkıldıgım için aynı markanın galata ve kurabiyesini aldım. etkisi aynı üstelik daha lezzetli.
Doğan gelen ve doğasına dönenkalsiyum kaynagı yani peynir süt yogurt gibi seyler yerine daha dogal besleyiciler vitamin mineral kaynaklari kullanirsan kirletmemis olursun kimyasallarla.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Icecek hakkinda bilgim yok. Ama incir üzüm hurma dereotu bunlari oneririm
En İyi Cevaplar