Benim bir yeğenim var, henüz bir haftalık. Ben de hem yeğenimin rahatı için hem de ablamı büyük bir yükten kurtarmak için yeğenimin odasını yapmak istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.bebek odası takımıİnternet ile mağaza arasında bazen çok fark oluyor. İnternetten alsam daha uyguna gelir sanki. Bebek odası markaları da çok çeşitli, mağaza mağaza gezsem günlerimi alacak gibi duruyor. İnternete girip bakınca Alfemo'dan tutun da Çilek mobilyaya, Bellona'dan Pierre Cardin'e bir sürü bilinen ve ailelerin güvendiği markalar var. En iyi bebek odası markaları sizce hangisi? Modelleri birbirine benziyor zaten. Fiyatı bütçeyi çok zorlamasın yeter. Sizce hangi markayı seçeyim?
Bu senenin en iyi bebek odası markaları hangileridir?
Şahsi deneyimim ve çevremdekilerin de görüşlerine istinaden, bence bu senenin en iyi bebek odası markaları:
Çilek Mobilya; bebek ve çocuk odalarında kalitesini ispatlamış bir markadır. Modelleri, materyalleri ve garanti süreci açısından güvenilir derim.
İkea; neredeyse her ürünü çok pratik bir kullanım sunuyor. Plastik de olsa metal de olsa masif de olsa epey dayanıklı, yıllarca sorunsuz kullanılabiliyor. İkea'dan aldığım bebek odası ürünleri halen sapasağlam duruyor. Kızımın odasındaki çoğu aktivite ürünü buradan.
Vivense; bebek odası için olan ürünleri fazlasıyla klasik çizgiler taşıyor. Bazen sade bir görünüş istesem de klasik modellere olan ilgim bir başka. Yeğenimin odası için burayı tercih etmiştik.
Bebek odası seçerken hem malzemenin kalitesine hem de kullanışlı olmasına özen göstermek gerekiyor. Benim en sevdiğim kaliteli, güvenilir ve kullanışlı bebek odası markası İkea'dır. İkea'nın çok çeşitli olması, birbiri ile uyumlu ürünler dışında farklı parçaları bir araya getirerek de şahane bir bebek odası yapabilirsin. Aklında fikir oluşması için bir Youtuber'ın İkea çocuk odası ürünleri videosunu buraya ekliyorum. Yeni bir video olduğu için günceldir, gidip görmüş kadar olursun ;)
Bebek ürünü satan büyük markalarda en iyi bebek odalarını bulabilirsin. İyiliği, kalitesi ve malzemesi de fiyatı etkiliyor, fiyatına göre iyi olanları görerek, dokunarak ve deneyerek bulabilirsin. Bütçene göre model ararken kullanışlı olmasına dikkat et yeter. Hantal olmasın, çekmeceleri büyük olsun, boyası kalkmasın ki bebek dişlediğinde boyayı yutmasın. Bunlara dikkat ettiğin zaman en iyi bebek odasına kavuşmuş olursun.
En İyi Cevaplar