6. ayımızdan sonra ben ara öğünlerde bebek bisküvisi kullanmaya başladım. Ana öğünlerde değil ama ara öğünlerde kurtarıcı oluyor. Bebek bisküvisini verme diyenlerde oldu. Ama burada bence önemli olan içerik. Bebeğimi yapabildiğim ölçüde doğal yetiştirmeye çalışıyorum. Çok araştırdım hero baby'nin bebek bisküvisi organik. İçim rahat şekilde veriyorum o yüzden
Bebe bisküvisine hiç bulaşmayın derim. O minicik bedenler için paketli gıdalardan uzak durun. Hiç değilse kendisi büyüyüp isteyinceye kadar... Hatta artık uzmanlar çocukların şekerli gıdalarla hiç tanıştırılmaması gerektiğini savunuyor. Onun yerine meyveleri rondodan geçirip meyve püresi verin.
6. aydan sonra verilebilir. Fakat ben verilmesinden yana değilim. İşlenmiş ve paketlenmiş hiçbir ürün bebeklere yedirilmemeli. Bu konuda çokça araştırma yaptım. Her ne kadar vitamin değeri yüksek , organik denilerek reklamları yapılsa da içinde pek çok zararlı madde rafine şeker ve palm yağı bulunduruyor.
6 ayını doldurmadan bebeklere unlu gıda verilmesini tavsiye etmem, sindiriminde sorun olabilir. Ben size hibb marka bebe bisküvisi veya bimbono bebe bisküvisi öneririm 💫 #iyiliğiseç
Bebekler ek gıdaya geçtikten sonra tatlı yerine tuzlu ve ekşi tatlara geçmelidir. Bu tatlara alıştıktan sonra 8-9. aydan itibaren bebek bisküvisi verilebilir. Tabi başta ılık-sıcak sütle ıslatarak verilse daha iyi olur.
Ek gıdaların 6. aydan itibaren verilmesi gerekiyor yavaş yavaş. Bence ana öğün olarak değil de ara öğün olarak bebe bisküvisi ile başlatabilirsiniz. Ben organik ürün tercih ediyorum ve hem fiyatı da uygun olduğu için hero babynin bebe bisküvisini yediriyorum. Hipp’inki hem çok pahalı hem de süt içinde erimiyor çok sertt.
6 ay itibari ile verilebilir ama ben 1 yasi tavsiye ederim. Sonucta o biskuvilerde seker var ve yeni ek gidaya gecen bir cocuk icin buylesi bir seker yuklemesini dogru bulmuyorum
En İyi Cevaplar