AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Kadinlar gercekten sacma ve fazla baskiya maruz kaliyor. Ve bunu kadinlarin yapiyor olusu daha da uzucu. Robot degiliz keske bunun bilincinde olsak.
Yalnız Fahriye’ye destek verenlerHatice ile dalga geçiyor.
Fahriye çok çirkin bir kadın
hamilelik ilolları kadını kadın yapan en güzel şeylerden. NET
Ohaa bu Fahriye mi şok oldum. Bence bu kocasiyla kendisini alakadar eder kimsenin haddine değil insanlarin tercih ettiklerine burun sokmak!
Demek ki sadece bedenini beğeniyormuş olumsuz eleştiri yapanlar böylede gayet hoş ve sevimli
İnsan vücudundan bahsediliyor sağlık bir birşekilde fitleşecektir Zaman'la
Eski fit haline dönse sana ne faydası be beyinsiz be aptal
Gerçek bir Anne olmuş. Bu sürede kendinden vazgeçip bebeğine odaklanmış. Helal olsun ona.
Of her türlü güzel şu kadın ya lez olcam dpaşwodlw7skq8x
ne gereği var, canı nasıl istiyorsa. Bize mi kaldı eleştirmek ya da fikir beyan etmek
eğer sağlık sorunu yoksa istediği kiloda olsun ne olacak
Hiç kimse robot değil. Robot olmak kendinizin tercihi. Başkalarına da bulaştırmayın derim
Ünlüler ne yapsa büyütülüyor zaten saçma salak eleştiriler.. Onlara ne ya kadın istediğini yapsın
valla kocası öyle de böyle de kabul ediyorsa n. p kimseyi ilgilendirmez :D
Çok salmis kendini. braz daha tarz gyinip maşali saclardada cok artis cikabilir icinde olucak
sütten kesince yine fitleşir. ne acelesi var paraya mı ihtiyacı var sanki
Hakediyor gösteriş budalası. Kafayi güzellikle bozmuş birine başka neresinden saldirsinlar
Hemen fitleşmeye vakti bile kalmaz diye düşünüyorum.
Kendisi nasıl mutlu hissediyorsa öyle devam etmeli. Çevresindekiler sesini kesmeli
Böyle saçma şeylere takılanlar hala var mı kilo aldıysa aldı pfff kimeneee
Burağı elinde tutmak istiyorsa fitleşmeli. Ünlü bunlar, ne yapacakları hiç belli olmuyor.
Lan kime ne. Derdi size mi kaldı. Çocuğuyla ilgilenmeyi bırakıp size mi güzel görğnmeye uğraşsın. İşsizliktem neye saracağını şaşırmış millet
Kadına sürekli güzel olmalıymış algısı yaratmaktan vazgeçin. İsterse böyle takılır isterse daha sonradan eski haline döner sizene.
Şu kadını bir salın artık anne oldu ya size ne yani
işin garibi en büyük eleştiriyi de kadınların yapması erkekler bu kadar umursamaz
Ünlüler beni ilgilendirmiyor. Insan her yaşta kendine bakmalı.
Bundan kimene millet eleştirmeye ne hakkı yok kimsenin işsizlik işte
Hayır, fitleşmek zorunda da değil.
Çocuğuna ve kendine zaman ayırmalı, hala da en güzel kadın.
"Size ne a*k çocuğu?" diyesim geliyor ki dedim de zaten. Size hesap mı verecek? İstediği gibi olur.
Bütün salak asalak insanlar bu ülkede yazık günahtır neymiş doğumdan sonra eski haline dönememiş ya size ne size ne ilgilendirir
Kulağa sağlıklı gelmiyor konuyu uzmanlarına bırakmak gerek
Trilyonları var isteseler bir özel hoca tutarlar spor yaparlar iki yağ aldırırlar bitti
ulan size ne lan :D dünyanın en utanmaz ve yüzsüz ve hadsiz varlıkları insanlar olmalı
Fahriye ablamızın bu konusunu her acısımda görüyorum bari biseyler yazayım dedim 😀
Sağlıklı gebelik için en az 9 kilo alınmalı, ideali ise 11-12 kilodur
Bırakmıyorlar kadınlar anneliği bile sindire sindire diledikleri gibi yaşasın. Çok boş insanlarız..
o yapılan şey ayıp ama böyle çok güzel olmuş ya ben beğendimm
Vucudunu para için meslek haline getirenler için güzel bahane
Anneliğin tadını çıkarmalı bence elbet o kiloları verir hem kendisi rahatsız olmuyorsa bence hiçbir sıkıntı yok
Kesinlikle doğru söylüyor daha emziren bir anne sonuçta kilo verilir hiç sıkıntı değil önemli olan sağlıklı olmaları
Bu durum sadece Fahriye Evcen'i alakadar eder ki ayrıyeten kilosu yakışmış hala çok güzel bir kadın.
Kilolu olabilir ama burak özçivit onun kocası ve hala onu seviyor kudurun 😂😂
Kudurduk
Fahriye kilo almış ama yakışmış bence... Kilo verilebilen bir şey zamanla eski haline döner
Şahsen kadın ve tüm kadınlar makyajsız çok güzeldir
tek sorunumuz fahriye evcenin kilolari ne kadar gereksiz bir muhabbet
Çok doğal bir şey neden böyle abartılıyor bilmiyorum kilo aladabilir verede bilir
Bu kadını ksde öve öve nazar deydirdiniz
Dikkat et sana değdirmesinler
İnsanların ağzı... neyse getirmiyim devamını
Kocası bişey demiyorsa sorun yok
Kocası bile bir şey diyemez 4 aylık anneye. Kendi nasıl mutluysa öyle olmalı, adam olan koca da bir şey demez saygı gösterir destek olur
@chemistzy benim bunu deme amacımı anlamayıp farklı noktalara çeken feminist zihniyetini kınıyorum benim bunu deme maksadım milletin ailesinden karısından sizene yorum yapma hakkını kendinizde nasıl buluyosun yoksa doğum kilolarını verir vermes bu kendi seçimi kocası ile kendi arasındaki mesele bizene
hayır öyle bir zorunluluk yok
Yani sonuç olarak Fit görüntüsü ile para kazanıyor
isterse fit olur çok zor bir şey değil
Herkesin hayatına kimse karışamaz
Herkesin kendi tercihi karışılmaz
Ne boş şu magazin denilen iş.
Dış görünüşü neden bu kadar önemli ki?
Daha yeni doğurmuş kadın ak, ne mal tipler var.
Fahriye her haliyle sempatik bir kadın.
Kendini en kısa sürede toparlayacağını düşünüyorum
Kadın her haliyle güzel