Sütü gelmeyen anneler sütunuzun gelmesi için neler yaptınız? Humana still tee içen arkadaşlarım çok memnunlar siz ne diyorsunuz? Doğum yapan arkadaşlarımın bir çoğu Humana Still Tee içerek sütlerini arttırdılar. Emzirirken çok faydası olduğunu söylediler ben sizden de bilgi almak istedim hiç içtiniz mi, fayda gördünüz mü?humana still tee
Sütü gelmeyen anneler sütünüzün gelmesi için Humana Still-Tee içtiniz mi, fayda gördünüz mü?
Geçenlerde yeni doğum yapan arkadaşıma ziyarete gittim, bebeği uyutmuşken çay içelim dedik. Ben normal çay içerken o humana still tee içiyordu. bayağı severek kullanıyormuş çok işe yarıyor dedi süt gelmesi konusunda 😍🙏
Ben bunların hiç birine inanmıyorum , sütü gelmeyenler yeteri kadar sıvı tüketip iyi beslenmiyorlar bence.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sen öyle düşünmeye devam et. erkeklerin hiçbiri inanmıyo zaten sanki emzirebiliyor gibi yorum da yapıyorsunuz ya çokk komiksiniz. siz karınıza böyle söylersiniz.
Hayır byle şeyler hıc içmedim sürekli doğal seyelr yaptım pekmez marul yesillik kimyonlu su ve ılık bir duş gibi ve bol bol su doğum yapmış bir kadın ortalama günlük 3 buçuk litre su tuketmeli daha fazlasini icebiliyorsanizda için yani sudan zarar gelmez
@uusluu erkeklerin şu yorumları beni benden alıyor ya :D kardeşim siz emzirdiniz herhalde bizden habersiz. emzirebiliyorsanız haberimiz olsun. süt gelmeyince yapacak bişey yok hepiniz doktor kesilmişsiniz. bizde denedik herhalde doğal yöntemleri
Kardeşim bu konu emzirmekle öğrenilmiyor öncelikle bunu belirtmek isterim. Bizim için anne kutsaldır, hele ki yeni anne olmuş bir kadın bizim için önemlidir. Onun ihtiyaçı için çevresinde pervane oluruz. Sorar öğreniriz, yapabileceğimiz ne varsa elimizden geleni yaparız. Bu konuları bilmek için emzirmeye gerek yok, biraz saygı sevgi ve vicdan bunları öğrenmen için yeterli.
Bende işe yyaradı baya humana. özellikle çayları çok iyi mamalarını kullanmadığım için bilmiyorum ama. iyi geceler çayı rezene çayı bunlarda fena değil.
En İyi Cevaplar