Kızım 11 aylık olacak
9400 kilosu
Yemeklerde sağlıklı besleyici neler yedirebilirim kilo yapsın
Muz yoğurt peynir vesaire çok seviyor
9400 kilosu
Yemeklerde sağlıklı besleyici neler yedirebilirim kilo yapsın
Muz yoğurt peynir vesaire çok seviyor
Siz kadınların, çocuğum kilo alsin, zayıf takıntısıni bir türlü anlamıyorum,, uc-dort yaşından sonra çocuklar zaten normal gelişim kilolarına ulaşmış oluyorlar siz ne yaparsaniz yapın daha fazlasını yapamazsiniz onlara,, kendi metobilizmalari buna izin vermez,, hepsinin metobolizmasi tıpkı biz yetiskinlerde olduğu gibi birbirinden farklıdır,, Kendi hallerine bırakın şu çocukları,, sizin zorla yedirdiginiz yemeklerin gıdaların onlara en ufak bir faydası yok,,11 aylık ve yaklaşık 10 kilo,, daha ne olsun istiyorsun,, kucağından taşan kalçalar, bezinin üstünü kapatan bir gobek, ya da sarkik yanaklarmi istiyorsun,,
Biz gibi kadınların siz gibi erkeklerin her boka burnunu sokmamasini istiyoruz
Kilo alması önemli değil bence önemli olan sağlığın
Haşlanmış yumurta da kilo aldırıyor ama doktor kilosu iyi diyorsa sıkıntı yoktur ben öyle kilo alsin diye uğraşmadım ben ne yiyorsam oda ondan yiyordu ekstra birşey yapmadım sadece havuç elma sularından pekmezden muhallebi falan yapıyordum o kadr gayet sağlıklı ve kilosuda iyiydi eğer zaten kilosu iyi değilse doktor muhakkak müdahale ediyordur
Kilo yapmasına bu kadar takılma ama sağlıklı beslemek adına yapacağın baz şeyler; her gün herhangi bir öğününde ruşeym kullanmak, ekmek yediriyosan beyaz ekmekten uzak tutup tam buğday ekmeği yedirmek, tam buğday unu kullanmak ve içirebiliyosan kefir içirmek.
Cevap
8Cevap
Muza kendi hazırladınız süzmeyi
Ve bir kaç Cici bebe katın; hepsini ezerek karışdırın vr sabahları yedirin o zaman daha sağlıklı hem de vitaminli olucak bebek için.
Acikinca yer diye bir kitap vardi. ona bak derim.
Bence kilosu gayet iyi zorlarsanız yemeklerden soğur. Zaten bebekler abur cuburla karşılaşmadıysa ve hasta değilse gayet yeterli besleniyolar. Biz dengelerini bozuyoruz
Maşallah gayet iyi , çorba ve yemeklerden az az yedir
#emre00
Yahu çocuk zaten iyi gayet fazla zorlama derim jsjsj
"Bu çocuk aç " kitabını tavsiye ederim. Pdf varsa bul ve hemen göz at💗
Doktor kilosu iyi dedi ama dediğiniz gibi bana hep açmış gibi geliyor
Bilendir robotta çekme kiloya etkisi olur. balik çorba yoğurt bol bol ver
Niye kilolu olsun istiyorsun saglikliysa tamamdir
Güreşe yollayacağım
Pirinc pilavi corba suyuna ekmek
Önemli olan sağlıklı olması kilolu olması değil
Çocuğu patlatıcaksın heralde
Kilo iyi almasın zaten