Aslinda BABASINI kaybetmis birinin yaninda bahsedilmese daha uygun olur senin sevincin onlarin huznu ve uzuntusu olabilir bizlerin BABALARI aksam elinde ekmek ile gelirkeb onlar ellerinde sadece gul ile gidebiliyor uygunu bahsetmeyip konusmamak en dogrusu
Babasının mezarına gitmemizi öneririm birlikte babasının mezarının orda vakit geçirebiliriz ya da yaşlı bakım evlerine gideriz orda çocukları babalarını ziyarete gitmiyor onları mutlu ederiz belki arkadaşımda mutlu olur
Değil ama aslında bu biraz da o kişiye bağlı. Acısı tazeyse ve canı yanıyorsa iyi bir fikir olmayabilir sürekli babasından bahsetmek. Ama acı anıları taze tutar derler belkide anıları tazeleme moral verir :/
Doğrudur babasızlık bir babalar günündemi aklına geliyor sen hergün dışarda yemek yerken gezerken aç insanların sana bakıp neler hissettiklerini umursuyormusun hayat bu kimileri ağlarken kimileri güler
Valla benimkide 3 sene önce öldü alışıyor insan yokluğuna belli bir süre sonra baba muhabbeti olunca pek takmıyorum yapacak birsey yok başa gelen çekilir
Cuma gecesi icip gelmiş eve ve evde üniversite sınavına girecek olan kardeşim de var. Gecenin bir yarısı annemi dövmeye başlamış kardeşim araya girmeye çalışınca onu da dövecek olmuş annem bırak çocuğu sınavı var sabah diyince de o zaman hatırlat sınavdan sonra dovecem seni diye küfretmiş kardeşime. Daha öncekileri saymıyorum bile ama sınava girecek bir öğrenci icin gecesinde böyle bir olayı yaşatan adama nefretten başka bir duygu besleyemiyorum.
En İyi Cevaplar