Bebeğinizi taşımak için kanguru mu yoksa sling mi tercih edersiniz? Sizce hangisi hem bebek için hem de sizin için daha konforlu bir kullanım sağlar?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet kanguru taşıması rahat ve konforlu hem havalida yiyenim çok mutlu oluyor o yüzden üreten firma ya teşekkür ederim çok rahat anne için ise daha bir ayrıcalık tanıyor bazı malzemeler var onları ayrı çantalara koyma sorununda yok bu çok daha iyi ve güvenli taşıma sağlıyor düşürme korkusu bile olmuyor
Ben yeğenimi şu ikincisinde taşıyorum, çok hoşuna gidiyor, hemde pek havalı 🙄
Bebeğin huyuna göre değişiyor. Ben ikisinide kullandım , Sling daha rahat gözüküyor ancak benimki kanguruda daha rahat etti , sanıyorum biraz baskı hoşuna gitti. Ayrıca kangurunun ters ve düz alternatifleri de mevcut. Ancak temelde fark yok bence alınacaksa mutlaka organik kaliteli bir şey alınmalı.
Ben bebegimi bu tarz seylerle tasimadim hic. Surekli boyle anneye yakin olmak ileride guvensiz baglanma sorununu getiriyor malesef.
Kangurular sanki daha zararlı geliyor bana nedense.
Cevap
7Cevap
Ablamdan biliyorum kanguru biraz acıtıyor ama sling hem yumuşak hem daha iyi
Seviyorum bu tarz kıyafetleri
Sling daha iyi çünkü kanguru erkek bebekler için uygun değil ama sling de acaba omurga sorunu yaparmı diye düşünmedim değil
Sling daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ^
Kocamı kullanmayı tercih ediyorum.
😂😂😂
Daha rahat
Kanguru her zmna
Şu an bebegim yok ama olursa kanguru da tasirim insallah
Kanguru ortopedik açıdan daha konforlu.
Kanguru
Kanguru daha iyi duruyor 😊
Sling daha tatlı geldi.
Kanguru
bebek arabası
Kanguru iyi gibi.
Kanguru
Taşimam.
kanguru
Bebeğim yok ama olsaydı ikisinde de taşimazdım
Nasıl taşırdın?
Kucağımda taşırdım ya da bebek arabası kullanırdım. Bu tür eşyaların, bebeğin hareket alanını kısıtladığını düşünüyorum.
kanguru
Kanguru kullanmıstım ben anne icin rahat ama bebek icin oyle oldugunu dusunmuyorum
Sling
Bebeğim olduğunda düşünürüm :D
Kollarım yeterli olur :)
Sling cok tatliymis :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar